#10 Dries Mertens

Oyunda kalsa Sara'nın kornerden attırdığı gol öncesi yine gider elinden topu alırdı an itibarıyla inanılmaz antipatik geliyor o frikik pozisyonunda da gidip zorla aldı en son ne zaman frikik golü attın desek kendi bile cevaplayamaz.

Frikik pozisyonunda şut atılmadan önce Sara ekrana geldi, bir baktık ki Mertıns dağlara taşlara vurdu her zamanki gibi, yaklaşık 3 dakika kaydım orada.

En azından bir süreliğine rotasyona alınmalı son 25-30 dakika oynaması çok daha faydalı olacak. Bazı kolay iç saha maçlarında Osimhen'le birlikte forvet arkası olarak oynayabilir ama sert deplasmanlarda ve zor maçlarda Mertens eksi yazar bu noktadan sonra.

Mertens Gs tarihininde iyi bir yeri var, okan buruk inadı ile bu yeri yok ediyor. Arada dinlenmeli, 38 yas. Hocanın sucu bu durum.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi adam bitmiş okeye dönüyor bu herif yedekten son 10 dk falan girmesi gerekirken Okan her maç 11 oynatıyor. Bir saçmalık da, maçtaysa her duran topun başına geçip harcıyor.

Bu herife kızmam Okan oynatmasın abi adam 40 yaşında geldi

Mertens e kızdığım tek konu duran top konusu.

Kötü performans hocaya yazar.

Neden topu her seferinde Sara'dan alıyor? Bu bencillik yüzünden kazandığı krediyi yavaş yavaş kaybediyor...

En büyük kızgınlığım saraya olan etkisi. Sara duran topları harika kullanmıyor belki ama adama nefes aldırmıyor ya. 50 metre koşup adamın yanında bitiyor hemen. Sarayi biraz salsa adam büyüyecek belki şuan takımın yıldızı olacaktı. Büyümesine hiç firsat vermedi. Sadece duran top özelinde söylemiyorum her türlü golgesini hissediyor saranin üstünde. Ben çok da iyi niyetli bakamıyorum olaya

En büyük kızgınlığım saraya olan etkisi. Sara duran topları harika kullanmıyor belki ama adama nefes aldırmıyor ya. 50 metre koşup adamın yanında bitiyor hemen. Sarayi biraz salsa adam büyüyecek belki şuan takımın yıldızı olacaktı. Büyümesine hiç firsat vermedi. Sadece duran top özelinde söylemiyorum her türlü golgesini hissediyor saranin üstünde. Ben çok da iyi niyetli bakamıyorum olaya
@Umut Gül

Mertensin sanılanın aksine aşırı egolu bir tip olduğunu düşünüyorum, o kadar egolu olmasa kenarı çekilir biraz, oyuna etkisi zaten hiç yok, direk eksik oynatıyor, sara 2. Golün ortasını açtı işte

Harika kullanmıyor evet zehir gibi kullanıyor

Adamın attığı kornerlere zor müdahale ediyor rakipler her defasında

Fbde alex nasılsa bizde de sara öyle top atıyor

Duran top meselesinde Mertens'ten çok Sara'ya kızarım. Biraz karakter koyup o topu ondan almasını bilmeli. Bunun dışında Mertens artık dinlendirilmeli. Bu yaştaki adam kaç maçtır ilk 11 oynuyor, bir de saçma sapan press futbolunun mimarisi olarak.

Duran topları vermediği gibi mertens oyundayken sara iyi kullanamıyor. Mertens çıkınca yine duran toptan gol attırdı sara

Geri
Üst Alt