#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo, ilk maçlarda gol attığında yemin ediyorum bu leş taraftar yüzünden sevinememiştim. 4 maçta, 3 gol atınca herkes, "iyi ön libero böyle oluyor heralde" havasına girdi. Gol atamayınca, ya da çok az gol atınca, Melo alınmasın tripleri. Güzel kafa valla.

Yine de takımda en güven verici oyunculardan biri , Bazen ne kadar kırık haraketler yapsada ..

Melo'yu ne kadar eleştirsem de şu var ki takım olarak düşüşteyiz ki bu normal. 9 da 9 dan sonra kış döneminde bunların olması doğal. Benim Melo'da kafama taktığım kritik hataları değil (ki oldukça fazla var. O mevkide adam kritik hatalar yapmamalı) Melo umursamaz tavırlar içine girdi.

Melocan seni cok severim,az daha ileri cıksan iyi olacak:)

Meloyu eleştirmekle haklı olabilirsiniz yaptığı hatalardan dolayı ancak o olmazsa takım savunması çöküyor. Bu gözle görünen bir gerçek. Formsuz olmasını ben takıma bağlıyorum çünkü takım olarak formssuzuz.

Melo'yu ne kadar eleştirsem de şu var ki takım olarak düşüşteyiz ki bu normal. 9 da 9 dan sonra kış döneminde bunların olması doğal. Benim Melo'da kafama taktığım kritik hataları değil (ki oldukça fazla var. O mevkide adam kritik hatalar yapmamalı) Melo umursamaz tavırlar içine girdi.

Topu karşıladığında, eskisi gibi "Hueaeaahaahaa" diye bağırmıyor diye mi bu umursamaz demen?!

Topu karşıladığında, eskisi gibi "Hueaeaahaahaa" diye bağırmıyor diye mi bu umursamaz demen?!

Evet yaaaa. Ben de diyorum neden böyle düşünüyorum. Eyvallah renkdash iyi ki söyledin.

Evet neden bu adam evet yeeeaaaauuuhddşsnsşhskljhvzdslvbzsjldkvnkszjd yapmıyor. Ben kesin bunu görmediğim için böyle düşündüm.

Hatta takım arkadaşından pas aldığında bile yapmalı bu hareketi. Yoksa gözümden düşer

eboue yok. 2 bek saatli bomba geriye kaldi 2 stoper, 2 stoperle defans yapiyoruz. aralarinada melo giriyo 3lu defans oynuyoz nerdeyse. sene basinda defansif olmasina ragmen ileri bir bek gibi cikiyodu. bence ebouenin gitmesiyle biraz arkaplana aldi hoca. kara inci gelince ft tekrar savunma kurgusunu ayarlar

Rıdvan bile anlamış,3. Stoper gibi oynuyor ondan dolayı Selcuk Yanlız kalıyor ve top kapmakta zorlanıyoruz.

Belki de hoca öyle oynamasını istiyor defansta Eboue olmadıgı için.

Dun yine verimsizdi. Yaklasik 10 mactir Melo'da ciddi bir dusus var, muhtemelen bazi sorunlari var ama kimle ne gibi sorunlar bilemiyorum. Birde hucuma da ciktigi yok, muhtemelen Fatih hocan'in talimati ki cok yanlis yapiyor hala bunu goremiyormu?

Rıdvan bile anlamış,3. Stoper gibi oynuyor ondan dolayı Selcuk Yanlız kalıyor ve top kapmakta zorlanıyoruz.

Belki de hoca öyle oynamasını istiyor defansta Eboue olmadıgı için.

Boyle oynadigimiz icinde daha kotu oynuyoruz ve daha cok sorun yasiyoruz. En iyi savunma hucumdur diyen Fatih hoca degilmiydi? Eger Eboue olmadigi icin boyle oynatiyorsa demek ki hoca takimina guvenmiyor, korkuyor bu da kendisine yakismiyor.

Fenerbahçe maçına kadar olan hırsı yok artık. Bi topa mudahele ettiginde cıldırıyodu. ama artık cok fazla mucadele etmiyo,faul yapıyo genelde.önceden faulsuz alırdı topları. eskisi gibi hırslanırsa cok faydalı olur tekrardan. Ayrıca kacırdıgı golleri atsa suan 12 golu vardı. Belediye Manisa Samsun Trabzon Antep maclarında karsıkarsıya kacırdı hep.

Boyle oynadigimiz icinde daha kotu oynuyoruz ve daha cok sorun yasiyoruz. En iyi savunma hucumdur diyen Fatih hoca degilmiydi? Eger Eboue olmadigi icin boyle oynatiyorsa demek ki hoca takimina guvenmiyor, korkuyor bu da kendisine yakismiyor.

sabriye hakan baltayam güvenicek??

eboue varken önde bastırıyordu meloya zaten ama şimdi mecbur bi emniyet subabı görme durumunda ortada bu kadar büyük defansif zaafiyet varken

eboue-semih-ujfa 3 lüsü oynarken bırak gol gol yemeyi kalesinde pozisyon dahi görmeyen takım artık hermaç minimum 1 gol yiyior ve beklerden yediği pozisyonların haddi hesabı yok çoğunda melo beklerin kademesine girmesine rağmen bunlar oluyorsa birde girmediğini düşünersek kevgire döneriz

sabri-hakan oynadığı müddetçe bu takım hem ofansta hem defasnta 9 kişi oynuyor

eboue geldimi balta pek ofansa çıkmaz en azından defansta bu kadar açık vermeyiz zaten

Arkadaş Melo olmasa tarumar olur bizim defans ya atağa çıkmıyor dıye göze batmıyor diye alınmasın diyen arkadaşları görüyorum.

Arkadaşlar olurda alınmazsa cok dövünürüz ön libero diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt