- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: #10 Felipe Melo
Melo ön libero, Kranjcar ön orta saha yahu ne alaka.
Melo ön libero, Kranjcar ön orta saha yahu ne alaka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asdhasdash liseli genç, melo ile kranjcar gibi alakasız mevkilerin adamını karşılaştırak fail olmuşun haberin yok, hayırlı traşlar, sen aramaya devam et alternatiflere.
La yürü git..Niko Kranjar yıllarca ön orta saha oynadı..Görürüm sizi sezon sonu..Fatih Hoca ve yönetim bu adam 8 milyon euro üstü para vermeyecek..
hahadhdsshadsh kahin çıktı adam, kranjcar'ı toplasan bir kere izlememiş adam gelmiş melo ile aynı mevki diyor. kimlerle muhatap oluyoruz allahım yarabbim.
Haklısın ya..Benimle muhattap olma..
![]()
Yapma ya..Zekan gözlerimi kamaştırdı..Ne yapacaktı adam Modric'i mi kesecekti..Tothennam'da 5 maç oynamamışsa..Hırvatistan Milli Takımının gol yükünü sırtlamış adam..Bonservisi 5-6 milyon euro'dan fazla etmez..Alper Potuk ise 3.4 milyon euro'ya Trabzon'un kapısından dönmüş..Yani ikisinin maliyeti bonservisini taksit falan yapsan aynı Melo'nun maliyetine denk gelir..Ben 100 defa hatta 1000 defa aynı şeyleri söylerim..Melo defansın içerisine fazlasıyla gömülen bir şahıs ve 8 milyon euro üzerinde bir para etmez..
Haklısın ya..Benimle muhattap olma..
![]()
sadhadshsadhadshasdadshadhasdh tartışmayı bitirdi adam bir gazete küpürüyle.
sana ne parasından, muhasebeci mi kesildin başımıza?adamın verdiği katkı ortada?takımın yeri ortada, büyük maçlardaki oyunu ortada, sırf fener maçındaki oyunu yılda 3.3 milyon euro eder, takımda dolu adam var,gelmiş melo'yu tartışıyorsunuz, bakın işinize.
Merih bak kardeş..Ben dedim ki bu adam yıllık 4 milyon euroluk bir top oynamıyor..Bak bana cevabına..Şimdi şu forumda adam akıllı yorumuma cevap yazanlar var..Bir de senin gibi en ufak katılmadığın yoruma sinirlenip sonra işi gırgıra vuruyormuş gibi yapan çocuklar var..Çok belli ediyorsun çocukluğunu toyluğunu..Ben diyorum ki Melo Selçuk'un yarısı etmez..Buna katılan milyonlar var MERİHcim..
Küpürlere dikkat beyler.Riera felan stoperlerde dolaşıyor.Aman diyim aman