Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.334
- 7.192
- 2.358
Cevap: #10 Felipe Melo
Beyler boşverin Erman'ı izleyin
Beyler boşverin Erman'ı izleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Kardeş bunu bildiğim için bununla birlikte Alper Potuk dedim..İkisinin toplam maliyeti bir Melo ediyor..Kranjcar olmasa bile %80 Melo'ya bu kadar parayı ne Fatih Hoca verdirir ne de yönetim..niko kranjcar
[TABLE="class: standard_tabelle, width: 1"]
[TR="class: dunkel, bgcolor: #E6E6E6 !important"]
[TD="class: ac s10, align: center"]11/12[/TD]
[TD="class: ac s10, align: center"]12.10.2011[/TD]
[TD="class: ac s10, align: center"][/TD]
[TD="class: al s10, align: left"]kas yırtığı[/TD]
[/TR]
[TR="class: hell, bgcolor: #F1F1F1 !important"]
[TD="class: ac s10, align: center"]23.09.2011[/TD]
[TD="class: al s10, align: left"]Ayak bileği yaralanmaları[/TD]
[/TR]
[TR="class: dunkel, bgcolor: #E6E6E6 !important"]
[TD="class: ac s10, align: center"]27.08.2011[/TD]
[TD="class: al s10, align: left"]Adductors şikayetler[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Göbeğe ellemeye gerek yok, kanatları adam edelim bir de Balta yerine top oynamayı bilen biri gelsin yeter![]()
Onur sen hiç konuşma..Shaqiri borsaya bildirildiğinde bekleyin galyana gelmeyin dedim..Direk bana saldırdın..Devamında sinirini yönetimden çıkarmaya kalktın..Benim nickimi gördükçe komikliğini hatırla..
Fatih Kardeş bunu bildiğim için bununla birlikte Alper Potuk dedim..İkisinin toplam maliyeti bir Melo ediyor..Kranjcar olmasa bile %80 Melo'ya bu kadar parayı ne Fatih Hoca verdirir ne de yönetim..
merih sen de ne trollsün belli değil. takımda dolu adam var diye melo'yu tartışmasınlar mı? çok afedersin 5 haftadır vajina gibi oynuyor.
Fatih Kardeş bunu bildiğim için bununla birlikte Alper Potuk dedim..İkisinin toplam maliyeti bir Melo ediyor..Kranjcar olmasa bile %80 Melo'ya bu kadar parayı ne Fatih Hoca verdirir ne de yönetim..
Hocam bu adam Selçuk İnan tarzı ofansif gücü iyi bir ön orta saha..Hırvatistan'da da bu mevkide oynuyor..Ben Alper'i buna alternatif olarak gösterdim..--Kranjcar--
Alper-Selçuk
Böyle bir üçlü orta saha mı diyorsun? Kağıt üzerinde iyi duruyor. Ben kişisel olarak Alper'de bir şey göremiyorum ve Kranjcar yerine çok daha iyisini bulabiliriz diye düşünüyorum. Arshavin ve Rosicky bedavayken gerek yok Kranjcar'a.
@emre budak
ağır provakatif
karga veya cücük olma ihtimali yüksek
zira selçukla meloyu karşılaştırıp takım içinde ikilemler çıkarıp vesvese verip milletle alay ediyor güya
şimdi meseleyi bu durum muhaceresinde ele alıcak olursak bu tip adamlar rieranın aldığı 3 milyonu eleştirmez neden? çünkü bi faydası yok takıma ve doğal olarak tehdit oluşturmuyor klasik rıdvan kafası yani gördüğünüz üzre ama yararlı olan adam eleştrilir tıpkı lincoln gibi tıpkı keita gibi tıpkı baros gibi tıpkı melo gibi bu adamlar bir şekilde mimlenir gerek aldıkları para ile gerek başka hususlarda yani hadi başka kapıya
zira selçukla meloyu karşılaştırıp takım içinde ikilemler çıkarıp vesvese verip milletle alay ediyor güya
@emre budak
ağır provakatif
karga veya cücük olma ihtimali yüksek
şimdi meseleyi bu durum muhaceresinde ele alıcak olursak bu tip adamlar rieranın aldığı 3 milyonu eleştirmez neden? çünkü bi faydası yok takıma ve doğal olarak tehdit oluşturmuyor klasik rıdvan kafası yani gördüğünüz üzre ama yararlı olan adam eleştrilir tıpkı lincoln gibi tıpkı keita gibi tıpkı baros gibi tıpkı melo gibi bu adamlar bir şekilde mimlenir gerek aldıkları para ile gerek başka hususlarda yani hadi başka kapıya
@Emre Caps'i unutma 20 dakkaya geliyorum
la abartıyorsunuz her şeyi, vasat oynadığı maç olur ama dediğin kadar kötü oynamadı bu adam, en kötü oynadığı maçta bile defansa gelip, top çıkarıyor, yardım ediyor.
Devamında defansın içerisine çok gömülüp kaçak oynuyor..Buna dayanarak 1 adam da çıksın bu adam yıllık 4 milyon euro etmez..Devamında 8 milyon euro bonservis ücreti çok maliyetli desin..ne abartması yahu? adamın son 6-7 maçtır hücuma yardımı yok eskisi gibi. samsun maçıyla beraber gün yüzüne çıkan laubaliliği sezon başından beri olan bir şey. kaç maçtır taraftara haka dansı yapmadığı için kötü gözükmüyor gözüme, yanlış anlamayın sakın. Melo baya bir zamandır kötü, öyle defanstan top çıkarmayla olmuyor maalesef, engin de çıkarıyor defanstan top, elmander de. melo'dan defanstan top çıkarmasını bekleyen yok, orta sahayı yönetsin istiyoruz, yok işte adam ortada, çok düştü formu.
Asıl kavgayı siz çıkarıyorsunuz..Ula sadece Melo yıllık 4 milyon euro etmez dedim..Siz ne tuhaf ne komik adamlarsınız..Şunu söylemek suç mu..Şu zekaya bak..
Sebeb: Bonservisi 8 milyon Euro üstü etmez..Selçuk gibi bir adamın yıllık 2 milyon euro aldığı takımda 4 milyon euroyu haketmiyor..Suç bu..
En kötü oynadığı maçlarda bile faydası var gözümde, ayrıca son antalya ve gaziantep maçlarnda kesinlikle kendini bulmuştu , Antalya maçında takımı tek başına yönlendirdi, gollük pasları da vardı, gaziantep maçında golü atamadı ama pozisyona girdi, daha da iyi edecektir. maliyet'i geçeceksiiniz de jong alacağın bu kalibrede adam, o da melo kadar topla etkin değil,melo da gelmek istiyorsa almak dışında opsiyonnun yok, daha iyisini bulmak zor.