#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

niko kranjcar

[TABLE="class: standard_tabelle, width: 1"]

[TR="class: dunkel, bgcolor: #E6E6E6 !important"]

[TD="class: ac s10, align: center"]11/12[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]12.10.2011[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"][/TD]

[TD="class: al s10, align: left"]kas yırtığı[/TD]

[/TR]

[TR="class: hell, bgcolor: #F1F1F1 !important"]

[TD="class: ac s10, align: center"]23.09.2011[/TD]

[TD="class: al s10, align: left"]Ayak bileği yaralanmaları[/TD]

[/TR]

[TR="class: dunkel, bgcolor: #E6E6E6 !important"]

[TD="class: ac s10, align: center"]27.08.2011[/TD]

[TD="class: al s10, align: left"]Adductors şikayetler[/TD]

[/TR]

[/TABLE]
Fatih Kardeş bunu bildiğim için bununla birlikte Alper Potuk dedim..İkisinin toplam maliyeti bir Melo ediyor..Kranjcar olmasa bile %80 Melo'ya bu kadar parayı ne Fatih Hoca verdirir ne de yönetim..

merih sen de ne trollsün belli değil. takımda dolu adam var diye melo'yu tartışmasınlar mı? çok afedersin 5 haftadır vajina gibi oynuyor.

Fatih Kardeş bunu bildiğim için bununla birlikte Alper Potuk dedim..İkisinin toplam maliyeti bir Melo ediyor..Kranjcar olmasa bile %80 Melo'ya bu kadar parayı ne Fatih Hoca verdirir ne de yönetim..

--Kranjcar--

Alper-Selçuk

Böyle bir üçlü orta saha mı diyorsun? Kağıt üzerinde iyi duruyor. Ben kişisel olarak Alper'de bir şey göremiyorum ve Kranjcar yerine çok daha iyisini bulabiliriz diye düşünüyorum. Arshavin ve Rosicky bedavayken gerek yok Kranjcar'a.

merih sen de ne trollsün belli değil. takımda dolu adam var diye melo'yu tartışmasınlar mı? çok afedersin 5 haftadır vajina gibi oynuyor.

la abartıyorsunuz her şeyi, vasat oynadığı maç olur ama dediğin kadar kötü oynamadı bu adam, en kötü oynadığı maçta bile defansa gelip, top çıkarıyor, yardım ediyor.

@emre budak

ağır provakatif

karga veya cücük olma ihtimali yüksek

zira selçukla meloyu karşılaştırıp takım içinde ikilemler çıkarıp vesvese verip milletle alay ediyor güya

şimdi meseleyi bu durum muhaceresinde ele alıcak olursak bu tip adamlar rieranın aldığı 3 milyonu eleştirmez neden? çünkü bi faydası yok takıma ve doğal olarak tehdit oluşturmuyor klasik rıdvan kafası yani gördüğünüz üzre ama yararlı olan adam eleştrilir tıpkı lincoln gibi tıpkı keita gibi tıpkı baros gibi tıpkı melo gibi bu adamlar bir şekilde mimlenir gerek aldıkları para ile gerek başka hususlarda yani hadi ​başka kapıya

Mustafa Sarp+Yiğit+Barış+Servet+Mehmet Battal maliyeti Shaqiriden de ucuz, Suarezden de, bizim yönetimler über akıllı!

--Kranjcar--

Alper-Selçuk

Böyle bir üçlü orta saha mı diyorsun? Kağıt üzerinde iyi duruyor. Ben kişisel olarak Alper'de bir şey göremiyorum ve Kranjcar yerine çok daha iyisini bulabiliriz diye düşünüyorum. Arshavin ve Rosicky bedavayken gerek yok Kranjcar'a.
Hocam bu adam Selçuk İnan tarzı ofansif gücü iyi bir ön orta saha..Hırvatistan'da da bu mevkide oynuyor..Ben Alper'i buna alternatif olarak gösterdim..

@emre budak

ağır provakatif

zira selçukla meloyu karşılaştırıp takım içinde ikilemler çıkarıp vesvese verip milletle alay ediyor güya

şimdi meseleyi bu durum muhaceresinde ele alıcak olursak bu tip adamlar rieranın aldığı 3 milyonu eleştirmez neden? çünkü bi faydası yok takıma ve doğal olarak tehdit oluşturmuyor klasik rıdvan kafası yani gördüğünüz üzre ama yararlı olan adam eleştrilir tıpkı lincoln gibi tıpkı keita gibi tıpkı baros gibi tıpkı melo gibi bu adamlar bir şekilde mimlenir gerek aldıkları para ile gerek başka hususlarda yani hadi ​başka kapıya

Asıl kavgayı siz çıkarıyorsunuz..Ula sadece Melo yıllık 4 milyon euro etmez dedim..Siz ne tuhaf ne komik adamlarsınız..Şunu söylemek suç mu..Şu zekaya bak..

Sebeb: Bonservisi 8 milyon Euro üstü etmez..Selçuk gibi bir adamın yıllık 2 milyon euro aldığı takımda 4 milyon euroyu haketmiyor..Suç bu..

@emre budak

ağır provakatif

Kuş olma ihtimali yok.Profilin de Nonda'nın fotosu var.O kafa unutulmaz;)

la abartıyorsunuz her şeyi, vasat oynadığı maç olur ama dediğin kadar kötü oynamadı bu adam, en kötü oynadığı maçta bile defansa gelip, top çıkarıyor, yardım ediyor.

ne abartması yahu? adamın son 6-7 maçtır hücuma yardımı yok eskisi gibi. samsun maçıyla beraber gün yüzüne çıkan laubaliliği sezon başından beri olan bir şey. kaç maçtır taraftara haka dansı yapmadığı için kötü gözükmüyor gözüme, yanlış anlamayın sakın. Melo baya bir zamandır kötü, öyle defanstan top çıkarmayla olmuyor maalesef, engin de çıkarıyor defanstan top, elmander de. melo'dan defanstan top çıkarmasını bekleyen yok, orta sahayı yönetsin istiyoruz, yok işte adam ortada, çok düştü formu.

ne abartması yahu? adamın son 6-7 maçtır hücuma yardımı yok eskisi gibi. samsun maçıyla beraber gün yüzüne çıkan laubaliliği sezon başından beri olan bir şey. kaç maçtır taraftara haka dansı yapmadığı için kötü gözükmüyor gözüme, yanlış anlamayın sakın. Melo baya bir zamandır kötü, öyle defanstan top çıkarmayla olmuyor maalesef, engin de çıkarıyor defanstan top, elmander de. melo'dan defanstan top çıkarmasını bekleyen yok, orta sahayı yönetsin istiyoruz, yok işte adam ortada, çok düştü formu.
Devamında defansın içerisine çok gömülüp kaçak oynuyor..Buna dayanarak 1 adam da çıksın bu adam yıllık 4 milyon euro etmez..Devamında 8 milyon euro bonservis ücreti çok maliyetli desin..

Asıl kavgayı siz çıkarıyorsunuz..Ula sadece Melo yıllık 4 milyon euro etmez dedim..Siz ne tuhaf ne komik adamlarsınız..Şunu söylemek suç mu..Şu zekaya bak..

Sebeb: Bonservisi 8 milyon Euro üstü etmez..Selçuk gibi bir adamın yıllık 2 milyon euro aldığı takımda 4 milyon euroyu haketmiyor..Suç bu..

Suç filan değil kariyer. Sadece verdiği katkı belirlemez aldığı parayı, R10 konusu olduğunda yazan arkadaşlar olmuştu, Semih Kaya bu duruma içerlemez mi o 300 bin Euro alırken R10 5M Euro alacak diye, kimse o kadar yüzsüz olmaz merak etme, hatta yatar kalkar dua eder, böyle bir adamla oynama fırsatım oldu diye. Devasa bir şirket düşün, tasarımcısı veya yazılımcısı işin belki de görünen % 80 lik kısmını hallediyor, sonra da çıkıyor niye ben CEO'dan fazla para almıyorum diyor, yok böyle bir dünya, emeğine göre para, katkısına göre koşullar istiyorsan futbol dışı konularda bir ütopya denemesi yapabilirsin bence.

En kötü oynadığı maçlarda bile faydası var gözümde, ayrıca son antalya ve gaziantep maçlarnda kesinlikle kendini bulmuştu , Antalya maçında takımı tek başına yönlendirdi, gollük pasları da vardı, gaziantep maçında golü atamadı ama pozisyona girdi, daha da iyi edecektir. maliyet'i geçeceksiiniz de jong alacağın bu kalibrede adam, o da melo kadar topla etkin değil,melo da gelmek istiyorsa almak dışında opsiyonnun yok, daha iyisini bulmak zor.

bakın şimdi size rakiplerin temel felsefesi sistemleri hakkında bi kaç gözlemleri aktarayım ve melonun neden hücuma katılmadığını anlayacaksınız

9 maçlık galibiyet serisi 4-4-2 eboue-ujfa-semih-selçuk-melo-baros-elmander iskeleti

burdan 2 tane kayıp verdik öncelikle hatta elmanderinde formsuzluğunu ekleyince 3 bana göre 4-5-2 oynuyorduk nerdeyse bi ara ama şimdi resmen 9 kişiyiz sabriyle beraber

eboue varken hakan balta fazla ileri destek vermeyen defansta emniyet subabı görevindeydi ama ebouenin gidişi bizi hem ofansta hem defansta 1 kişi eksik bırakınca hakan baltada ileri çıkmak zorundaydı mecburen bu sefer hem beklerin kademesine giren hemde kesici orta alanı süpürücü birin ihtiyac vardı bu da melodan başkası değildi zira

kaybettiğimiz bursa-antalya-eskişehir maçlarında ki puan kayıplarında ise rakiplerin en önemli oyun felsefesi öncelikle bu 2 liyi yani selçuk ve meloyu kilitlemekti ki başardılarda bunu kanat varyasyonları da yapamayan bir takım haliyle çok etkisiz kaldı

yani eboue ve baros gelene kadar maalesef bu şekilde gidicektir onların dönüşüyle gerek ebouenin sürpriz çıkışları gerekse barosun necatiyle ileriyi 2 lemesi ve arkalarında elmander gibi bir tehditle daha oturaklı bir takım olabiliriz herkeste asli görevine döner

En kötü oynadığı maçlarda bile faydası var gözümde, ayrıca son antalya ve gaziantep maçlarnda kesinlikle kendini bulmuştu , Antalya maçında takımı tek başına yönlendirdi, gollük pasları da vardı, gaziantep maçında golü atamadı ama pozisyona girdi, daha da iyi edecektir. maliyet'i geçeceksiiniz de jong alacağın bu kalibrede adam, o da melo kadar topla etkin değil,melo da gelmek istiyorsa almak dışında opsiyonnun yok, daha iyisini bulmak zor.

Daha iyisi Realli Diarra, daha az iyisi ama yerli statüsü avantajıyla İnler, bu ikisinden biri olmuyorsa konuşmaya bile gerek yok. Yedeği olarak değil de yerine Alperi düşünen varsa zaten ya Kasımpaşayı tutsun, ya da ..., söyleyecek laf kalmıyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt