Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.556
- 1.573
- 1.778
Cevap: #10 Felipe Melo
aldırma reis. gülerek okuyoruz.
90 dakika boyunca rakibin net pozsiyonu yoksa 70 dakika boyunca rakibin orta sahanı geçememişse bu forumdakiler için yeterli olmaz. en az 3 gol 5 asist yapmalı.
Tamam dün pas atılacak yerlerde atmadı. Demek ki inanmış gol atacağına. Atamadı canı sağolsun deriz geçeriz. Neyi konuşuyoruz burada anlayamadım.
cidden art niyetli adamlar çoğalmış forumda hele fernandes topiği var ki ibretlik melo fernandes kıyaslamaları felan yapılıyor ben bunların galatasaraylı felan olduklarına inanmıyorum zaten net art niyetli kendi kendilerine çakallık yapanlar bunlar
geliyor melo kötü oynamış yazıyor ulan biriside dememiş ki baban mı topladı 70 dk her fener savunmasından seken toplarıda dağıttı diye
derbilerde oynamamak için her maçta kendini attıran fernandes aldığı paradan başka bişeyini düşünmeyen fernandesle varını yoğunu ortaya koyan gençlere abilik yapan kiralık meloyla bu adam gelip galatasaray forumunda kıyaslanıyorsa ciddi sorunlar var demektir
aldırma reis. gülerek okuyoruz.
90 dakika boyunca rakibin net pozsiyonu yoksa 70 dakika boyunca rakibin orta sahanı geçememişse bu forumdakiler için yeterli olmaz. en az 3 gol 5 asist yapmalı.
Tamam dün pas atılacak yerlerde atmadı. Demek ki inanmış gol atacağına. Atamadı canı sağolsun deriz geçeriz. Neyi konuşuyoruz burada anlayamadım.