#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

cidden art niyetli adamlar çoğalmış forumda hele fernandes topiği var ki ibretlik melo fernandes kıyaslamaları felan yapılıyor ben bunların galatasaraylı felan olduklarına inanmıyorum zaten net art niyetli kendi kendilerine çakallık yapanlar bunlar

geliyor melo kötü oynamış yazıyor ulan biriside dememiş ki baban mı topladı 70 dk her fener savunmasından seken toplarıda dağıttı diye

derbilerde oynamamak için her maçta kendini attıran fernandes aldığı paradan başka bişeyini düşünmeyen fernandesle varını yoğunu ortaya koyan gençlere abilik yapan kiralık meloyla bu adam gelip galatasaray forumunda kıyaslanıyorsa ciddi sorunlar var demektir

aldırma reis. gülerek okuyoruz.

90 dakika boyunca rakibin net pozsiyonu yoksa 70 dakika boyunca rakibin orta sahanı geçememişse bu forumdakiler için yeterli olmaz. en az 3 gol 5 asist yapmalı.

Tamam dün pas atılacak yerlerde atmadı. Demek ki inanmış gol atacağına. Atamadı canı sağolsun deriz geçeriz. Neyi konuşuyoruz burada anlayamadım.

cidden art niyetli adamlar çoğalmış forumda hele fernandes topiği var ki ibretlik melo fernandes kıyaslamaları felan yapılıyor ben bunların galatasaraylı felan olduklarına inanmıyorum zaten net art niyetli kendi kendilerine çakallık yapanlar bunlar

geliyor melo kötü oynamış yazıyor ulan biriside dememiş ki baban mı topladı 70 dk her fener savunmasından seken toplarıda dağıttı diye

derbilerde oynamamak için her maçta kendini attıran fernandes aldığı paradan başka bişeyini düşünmeyen fernandesle varını yoğunu ortaya koyan gençlere abilik yapan kiralık meloyla bu adam gelip galatasaray forumunda kıyaslanıyorsa ciddi sorunlar var demektir

Sirf bu super yazi kopyalansin ve millet bir degil iki defa okusun diye altini aliyorum. Bu iste.

Duvar tenisi varya Melo'da bu oyundaki duvar gibi.

Rakip tarafından her vurulan top duvara(Melo) çarpıp geri geliyor.

Ahh ahh o Baros'un topu girseydi siz o zaman görseydiniz reisi. ;) 50 bin kişiyle jb geçecekti.

Bir alıntı da benden tekrar okunsun.

bir daha okuyun lan iki yüzlü adiler

Karakteriyle kalitesiyle Galatasaray Futbolcusudur! bonservisi alınmalı artık

kewell'dan sonra "acaba seneye kendini bu kadar sevdirecek bir başka yabancıoyuncu daha olacak mı?" diye soruyordum.. işte oldu ;)

Bonservisi alınmalı ama hala 13 çok, sıkı pazarlık edilmeli..

8 diyordum bi ara en fazla..Şu an 10 a da razıyım..Fazlası verilmemeli, sabırlı olunmalı..Melo da istediği sürece Juvenin istediği parayı vermeyiz..

Birde açık konuşayım bazı endşelerimde yok değil, acaba bonservisi de alınınca aynı performansı sergiler mi diye??

Tosuncuğu bir pozisyonda havada hoplattı ya,tosunun sarı kart yediği pozisyon, ulan dedim aha Emre mala bağlar bundan sonra, zaten ondan sonra da "bittik lan bittik" inlemeleri başladı.

Beyler o bu değil de tartışmasız takımın en önemli oyuncusu.Melo olmadığı zaman savunma açısından çok fazla sıkıntı yaşıyoruz.Kalemizi gole kapamızda Muslera'dan daha çok etkili bence.Duracağı yeri bilmesi,oyun zekası,fizik gücü, hırsı vs bu ligin kat be kat üstünde, bu yüzden bu ligde şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedi.Yerini doldurmamız çok zor olur eğer bonservisini almazsak.

Bonservisi alınmalı ama hala 13 çok, sıkı pazarlık edilmeli..

8 diyordum bi ara en fazla..Şu an 10 a da razıyım..Fazlası verilmemeli, sabırlı olunmalı..Melo da istediği sürece Juvenin istediği parayı vermeyiz..

Birde açık konuşayım bazı endşelerimde yok değil, acaba bonservisi de alınınca aynı performansı sergiler mi diye??

Bir kac hafta once bu mesaji yazmistim:

Arada bir ben bu mesajimi kopyaliyip yapistiracam bu Melo konularina, herkez bu isi anliyana kadar.

Adamin direk alma optionu 13 milyon. Yani, ne olursa olsun, o fiyattan yuksek bir fiyat alamiyacak Juventus. Yani onlarin maximumu.

Gelelim Juventus'un durumuna. Melo'nun mevkisinde su an tam olarak 4 (!!) oyuncu var. Ve Juventus'un bu takimi sampiyonluga oynuyor. Anliyacaganiz, Melo'ya ihtiyaclari yok. Tam tersi, geri donerse, takimin dengesini bozacak bir durum olusur.

Gelelim Juventus'un baska bir Melo-sorununa. Adamin maasi su an Juventus'un en agir basan futbolcularin maasi derecesinde. Juventus gecen sene, ve kiralama nedenleri, baslattigi 'temizleme'-operasyonu bu dertten geri gelme birsey. Amauri, Iaqiunta ve Melo gibi oyuncular feci maas aliyorlar ve simdiki takimda yer almayanlar.

Juventus'un durumu net: Melo gereksiz ve gitmesi gereken bir yuk. Melo Turkiyede oynamaya basladigi andan beri zaten baska takimlarin gozunden kacmis oluyor. Juventusa ilgi gosteren takim sifir. Tek bir Galatasaray var. Ve Melo'nun gonlu Galatasarayda. Bu durumu goz onune getirirseniz, bu ''13 milyona almasinlar'' laflarini lutfen geride birakin ya. Ne 13 milyonu, bir transferde ne zaman en son maximum'u alan takim olmustur? Adamlar 13 der, biz 8 deriz, onlar, 12 der, biz 9 deriz, onlar 11 der biz 10a anlasiriz.

Bu adama max. 10 vermezsek, buyuk bir hata olur. Bu kadar Galatasaraya bagli, Galatasaraya sevgi gosteren bir yapanci gormemisimdir. O kadar hirsli, o kadar katkili oynuyorki, sagada bir taraftar gibi ama full kaliteli bir oyuncumuz olmus biz daha bir iki milyonun lafini ediyoruz. 8 olur da 10 olmazmi? Etmeyin. Kalite istiyorsan, ki kanitlanmis, odeyeceksin. Yoksa gidip alacan 6 milyona kalitesiz yada ligimize adepte olamayan bir oyuncuyu, atacan cope parayi. Bir de, para bizim neyimize? Bassinlar parayi, alsinlar kaliteyi be. Bana ne, taraftar olarak, bir iki milyonun hesabi? Vermisler dunyanin en mal futbolcularina milyonlari, kaliteye gelincemi hepimiz hesap kitap yapiyoruz? Cok sacma bence. Bir arkadas burda guzel soylemisti.

Kiz begendi ve erkek begendi. Galatasaraya susup yuzukleri takmak kalir.

:)

Bu arada sizlere Juventus'un durumunu aktarmaya devam edim. Juventus Ocak ayin sonunda, transfer kapilari kapanmadan Radja Nainggolan'a teklif sunmuslardi ve bu oyuncu icin yazin transfer gorusmelerini baslatacaklar. ''Mustafa, bu haber bizi nasil ilgilendirir?'' diye soracaksaniz: Cagliari'nin 4 numarasi'yla oynuyan Nainggolan Melo'nun mevkisinde oynuyor.

Kaynaklar:

Agent: Radja Nainggolan's move to Juventus depends on Cagliari president - Goal.com

Juventus interested in Cagliari’s Radja Nainggolan | Forza Italian Football

Nainggolan 'of interest' to Juve | Football Italia | www.football-italia.net

Bence 1 sene daha kiralayalım. Eger 10 M euro gibi rakama alırsak yasından dolayı önünde baska bir transfer gözükmüyor.

mutlaka melo kalmalı her maç arenaya giden biri olarak sahada çok rahat ne yapması gerektiğini nerde durması gerektiğini biliyor kötu oynadığı maç yok! ya çok super oynuyor yada iyi oynuyor bakmayın siz basının 13 milyon euro etmez melo iyi değildemesine meloyu elimizde tutamassak buyuk hedeflere ulaşamayız

renktaş 10 numara yazmışın kutluyorum seni,futboldan anlamayanlar atıp tutuyor trol çok malesef

Bence 1 sene daha kiralayalım. Eger 10 M euro gibi rakama alırsak yasından dolayı önünde baska bir transfer gözükmüyor.

sanki yaşı 35 gibi konuşuyorsunuz arkadaş

adam daha 28 yaşında 29 una girecek yanlış hatırlamıyorsam ne bu yaş takıntısı sizde ya

adam hen ofansa ama özellikle defansa inanilmaz isler yapiyor

hic riske girmey egerek yok

seneye göbek belli selcuk-melo

kanatlara adam al, alicaksan birde adam gibi forvet barosun yerine, cest ca

Melo takımı özümsemiş.Taraftar,takım Melo'yu özümsemiş.Macera aramaya gerek yok.Gerekirse 13 verilip alınmalı,ama yine tekrarlıyorum 7-8 m €'ya alınır.Fernandes'in bonserviside 13 m €'ydu unutmayalım.

Melo´da 10 Milyon´u vermeyi göze almayan taraftar,Fernandes´e 17 Milyonu uygun göriyor.

:coffee:

melo nun performansıyla selçuk inan'ın performansı inanılmaz derecede doğru orantılı. Mükemmel bir uyumları var. Ne zaman selçuk oyundan uzak ve kopuk olsa melo da istenilen performansı gösteremiyor,aynı şey selçuk içinde geçerli. Melo nun biraz sallandığı maçlarda selçuğun dil 1 karış dışarıda. Ben olaya sadece melo açısından bakmıyorum. Eğer melo alınmazsa selçuğunda performansında çok büyük düşüş olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt