#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Kesinlikle bizimle kalmalısın Melo müthiş katkı verdin bizleri coşturdun..

twitterden yaptigi aciklama gidecek gibi bir hava yaratti. aman diyem.

ulan adam ulkeden gidiyor, saka gibi.. bidaha geri gelmeyecek diye korkuyorum tatile cikiyor ama donmiyecek sanki.. ulan koyar bana.. sampiyonluga sevinemem serefsizim..

bu adami almayiz biz, NET!! bu orta sahayi nah buluruz bidaha..

Felipe Melo ‏ @_FelipeMelo_

@erincbilican I'm going to Brazil on vacation, I hope to return

en son bunu yazmis. umarim yönetim bir seyler yapar. böyle oyuncu bir daha bulamayiz. mümkün degil.

I hope to return demiş renkdaş, top yönetimde diyor yani. Bence güzel bir tweet, ben zaten kalmak istiyorum diyor pitbull.

Felipe Melo ‏ @_FelipeMelo_

@erincbilican I'm going to Brazil on vacation, I hope to return

en son bunu yazmis. umarim yönetim bir seyler yapar. böyle oyuncu bir daha bulamayiz. mümkün degil.

bunu yeni yazdi o zaman.. aga bu adam orta sahada top oynayan nadir adamlardan biri.. fener macinda bile hatalar yapti ama, adam atak baslatiyor.. elmandere verdigi bi pas var.. ve sogukkanli.. top geldimi hata yapma luksu var,, hata yapacagini bilsem bile icim rahat bilmiyorum.. bu adam emniyet kemeri demek gibi bisey benim icin mac seyrederken..

bu adam alınmazsa yönetim harakiri yapmış olur..

Ne denir ki, mutlaka alınmalı lafı bile bana az geliyor.

Yaptıkları, istikrarı, ruhu, takımı sahiplenmesi... Galatasaray takımında görmek istediğim insanlar bunlar işte..

Yönetim ki aksini düşünmek bile istemiyorum bu adamı kaçırırsa tek kelimeyle yazıklar olsun derim. Melo, melo, melo... Seni seviyoruz kim ne derse desin..

Melo ka-la-cak.Bu kadar maçlara etki eden,taraftarlar kadar sevilen bir futbolcuyu kolay kolay gönderemezler.

I hope to return mükemmel olmuş

Demek oda niyetli

O zaman iş juventusu ikna etmeye kaldı, onlarda satar bence.

Alınır bence raad olun, CL+sampiyonluk primi+kendi transfer bütcemizle beraber saglam bir kaynak olacak transfer icin hem. Para sorun olmaz kanimca.

Melo için oturup kafa patlatıp süper bi kontrat hazırlayacaklar ve Melo kalacak

Melo'nun alındığını açıklayın çifte şampiyonluk yaşayalım.

Aklımdan çıkmıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt