#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo mutlaka kalmali..

sol acik, sag acik ve bir forvet aldik mi tamamdir bu is.

Melo'nun bu seneki performansına bakılırsa 13m verilir ama yaşının çok genç olmaması ve acaba alırsak karakteri değişir mi elimizde patlar mı diye şüpheleri vardır yönetimdekilerin. Yine de biraz fiyat kırmaya çalışacaklardır. Ne kadar ucuzlatırlarsa o kadar kar. Bence 8-9m euro'ya alabilirsek çok iyi olur.

[video=youtube;6VLBWrH8_LE]https://www.youtube.com/watch?v=6VLBWrH8_LE[/video]

Bedeli ne olursa olsun Melo'nun bonservisi alinmali. Yillar sonra camia olarak, oyuncusundan taraftarina kadar kenetlendik, ki Melo bu butunlesmenin kilit parcalarindandir. Ayni zamanda orta sahamizi inanilmaz bir sekilde kuvvetlendirdi Selcuk'la beraber. Bunca guzel seyi yakalamisken Melo'nun bonservisini almamak yazik olur, hatta felaket otesi bir sey olur bence.

13 milyon yonetime fazla geliyorsa internet uzerinden bir banka hesabi acalim, 13 milyon Galatasaray 1 euro koysun ve oyle alalim :)

bu kadar camiaya kendini sevdirmiş ve başarılı olmuş, resmen yıllardır bizdeymiş gibi alışmış bir oyuncuyu bırakacaklarını sanmıyorum...

Çok temkinli yaklaştım ama adam 7'den 70'e sevdirdi kendini, camiayla bütünleştiği de ortada daha nolsun? En çok da herkesin beklediğinin aksine zor maçlarda takımını yalnız bırakmadı ya orada tamam dedim işte, tabii bunda Fatih Terim katkısını da atlamamak gerek.

5x82f.jpg

:ayatollah:

yönetim bonservisi değil,yıllık ücreti çok görüyor asıl.

maç başı 30 bin artı senelik bilmem kaç milyon euro müthiş para ediyor.

Melo takımı severse ücreti indirir ve kalır.diğer arkadaşlarıyla uçurum kadar fark bırakmaz.

ancak o zaman şampiyonluk ağlamasının manası tahakkuk etmiş olur

Melo can dir bizler sevdik onu, eger Melo da Galatasarayi ve bizleri sevdiyse biraz fedakarlik yapmazi gerek, aldi ücret öyle üc bes kurus degil yani.

Melo can dir bizler sevdik onu, eger Melo da Galatasarayi ve bizleri sevdiyse biraz fedakarlik yapmazi gerek, aldi ücret öyle üc bes kurus degil yani.

aynen öyle kardeşim.yıllık 3.3 milyon EURO ve maç başı 30 bin EURO almış oluyor. seneye Türkiye kupası,Şampiyonlar Ligi'ni de sayarsak yılda 5-6 milyon EURO ediyor. Diğer futbolcuların 2 katı . Bundan dolayı AYSAL "Melo'nun kalması için bazı şartları kabul etmesi gerekiyor. Yabancı oyuncuların maaş olarak fazla aldığı bilinen bir gerçek. Melo'nun da bu aldığı maaştan indirim yapmalı" demiş..

Ben futbolcu olsam karşı çıkarım. Takım Melo'dan ibaret değil. Muslera'dan Selçuk'a kadar herkesin payı var. Onlar "neden ona 2 kat fazla da bize daha düşük" derler ve deseler haklıdırlar. Melo gerçekten seviyorsa ve kalmak istiyorsa yapar indirimi,kalır.

Para hesabı yapıyorsa, mantığı duygusallığın önüne atıyorsa gerçekten sevmemiştir bizi . Biz de o zaman duygusallığı bir tarafa atarak Cimbom'un maddi selameti ve takım bütünlüğü için güle güle deriz.

aynen öyle kardeşim.yıllık 3.3 milyon EURO ve maç başı 30 bin EURO almış oluyor. seneye Türkiye kupası,Şampiyonlar Ligi'ni de sayarsak yılda 5-6 milyon EURO ediyor. Diğer futbolcuların 2 katı . Bundan dolayı AYSAL "Melo'nun kalması için bazı şartları kabul etmesi gerekiyor. Yabancı oyuncuların maaş olarak fazla aldığı bilinen bir gerçek. Melo'nun da bu aldığı maaştan indirim yapmalı" demiş..

Ben futbolcu olsam karşı çıkarım. Takım Melo'dan ibaret değil. Muslera'dan Selçuk'a kadar herkesin payı var. Onlar "neden ona 2 kat fazla da bize daha düşük" derler ve deseler haklıdırlar. Melo gerçekten seviyorsa ve kalmak istiyorsa yapar indirimi,kalır.

Para hesabı yapıyorsa, mantığı duygusallığın önüne atıyorsa gerçekten sevmemiştir bizi . Biz de o zaman duygusallığı bir tarafa atarak Cimbom'un maddi selameti ve takım bütünlüğü için güle güle deriz.

Bu zihniyete katılmıyorum.Neden?

*Meloyu getiren yönetim bu yönetim.

*Sözleşmesini hazırlayan bu yönetim.

*Geçen sene kötü bir sezon geçiren meloya bu kadar astronomik rakamlarla sözleşme imzalattıktan sonra çok iyi bir sezon geçiren melo.

O zaman Melo niye indirime gitsinki... Adam zam bile ister. Şu an aldığı parayı alamıyosa alacağı yerede gider. Fakir edebiyatını bırakalım artık. Bunlar profesyonel futbolcu iki pitbull yaptı iki arma öptü diye olmaz bu işler. Adama hakkını vericeksin okadar.

*Geçen sene kötü bir sezon geçiren meloya bu kadar astronomik rakamlarla sözleşme imzalattıktan sonra çok iyi bir sezon geçiren melo.

O zaman Melo niye indirime gitsinki... Adam zam bile ister. Şu an aldığı parayı alamıyosa alacağı yerede gider. Fakir edebiyatını bırakalım artık. Bunlar profesyonel futbolcu iki pitbull yaptı iki arma öptü diye olmaz bu işler. Adama hakkını vericeksin okadar.

La ne hakkı ne diyon ya bizde aldığı paranın yarısını alır mı İtalya da? b.k alır. Hem bizden aldığı kadar yıllık ücret alamaz hem de yüzde 43 vergi var İtalya'da. Bizde vergi yüzde 15 ama takımlar açık açık vergi kaçırıyorlar. Futbolcuların yıllık kazançları çok komik rakamlar gösteriliyor zaten. İndirime gitmeyecekse bi zahmet gitsin zaten.

Başkan ve hoca çalışmak istiyormuş, iş Melo ile Juventus'a kaldı sanırım.

tüm bu sözleşmeler vs geçen sezon içindi.

Sen dünya devlerinden Muslera'ya,dünyanın en iyi beklerinden Eboue'ye,yıldızımız Selçuk'a vs bunu anlatamazsın. Hepsi kendi kulvarında üstün.

Onlar "bizim acaba neyimiz eksik?" derler ve demelerinde de haklıdırlar.

Burası GS,Melospor değil!

Melo gerçekten seviyorsa yapar indirimini kalır.

Melo illa o parayı istiyorsa ya diğer futbolculara da bu paranın aynısını vereceksin ya da indirim kabul etmiyorsa gider.

Maçtan sonraki ağlamasında vs samimi ise kalır Melo..

Bunun fakir edebiyatı ile alakası yok

Kalite olarak daha iyisini bulabilir miyiz ?

tüm bu sözleşmeler vs geçen sezon içindi.

Sen dünya devlerinden Muslera'ya,dünyanın en iyi beklerinden Eboue'ye,yıldızımız Selçuk'a vs bunu anlatamazsın. Hepsi kendi kulvarında üstün.

Onlar "bizim acaba neyimiz eksik?" derler ve demelerinde de haklıdırlar.

Burası GS,Melospor değil!

Melo gerçekten seviyorsa yapar indirimini kalır.

Melo illa o parayı istiyorsa ya diğer futbolculara da bu paranın aynısını vereceksin ya da indirim kabul etmiyorsa gider.

Maçtan sonraki ağlamasında vs samimi ise kalır Melo..

Bunun fakir edebiyatı ile alakası yok

indirim konusuna katılıyorum ama selçuğun yahut bi başkasının melonun aldığının yarısını alıyor diye bişey de yok

selçuk 2,6 milyon avro garanti paranın yanı sıra 20 bin avro maç başı artı primlerle yani rahat melonun parasına yakın bi meblada para alıyor

keza muslera bi kaleciye nazaran gayet olağan bi rakam olan 2 milyon avro garanti + gol yememe bonüsleriyle kendini tatmin eden bi miktar alıyor

ha yine keza ebouede oynadığı mevkii itibariyle gayet iyi bi rakam alıyor yıllık 2.5 sanırım o da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt