Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.916
- 21.959
- 3.553
Cevap: #10 Felipe Melo
Selçuk için kolay değil bu seviyede ilk maça 27.5 yaşında çıkabilmiş bir isimsen ve ilk maçında sana özel önlem alınmışsa, ve maç Manchester deplasmanı ise kolay değil işin.
Melo ilk 15 dakika da ne oluyorum dedi Terim ayarı verdi kendine geldi 30 dakika gayet iyi oynadı, müdaheleleri olsun, koşu temposu olsun geçen seneye yakındı.Ama o kadar 45'ten sonra 60 'a kadar sadece idare etti.Sebebi de 2 aylık sürüncemede kalan transferi sırasındaki ağustos böceği tavrı.Maalese devre arasında kamp görene kadar BU SEVİYE DE HEP BÖYLE OLACAK,Lig de ise bu hafta değil ama haftaya toparlar.
Ben bugün bakınca sahaya
Muslera -8
Eboue- 7.5
Semih - 7
Dany - 7.5
Hakan -4
Melo- 6
Selçuk 5.5
Hamit -8
Amrabat 6.5
Elmander -5
Burak -6
Diğer girenler
Emre 6.5
Aydın 6
görüyorum.
Bana göre vasat 6'dır ve Melo tam anlamıyla vasattı.Kötüler Elmander,Hakan'dı.
Selçuk için kolay değil bu seviyede ilk maça 27.5 yaşında çıkabilmiş bir isimsen ve ilk maçında sana özel önlem alınmışsa, ve maç Manchester deplasmanı ise kolay değil işin.
Melo ilk 15 dakika da ne oluyorum dedi Terim ayarı verdi kendine geldi 30 dakika gayet iyi oynadı, müdaheleleri olsun, koşu temposu olsun geçen seneye yakındı.Ama o kadar 45'ten sonra 60 'a kadar sadece idare etti.Sebebi de 2 aylık sürüncemede kalan transferi sırasındaki ağustos böceği tavrı.Maalese devre arasında kamp görene kadar BU SEVİYE DE HEP BÖYLE OLACAK,Lig de ise bu hafta değil ama haftaya toparlar.
Ben bugün bakınca sahaya
Muslera -8
Eboue- 7.5
Semih - 7
Dany - 7.5
Hakan -4
Melo- 6
Selçuk 5.5
Hamit -8
Amrabat 6.5
Elmander -5
Burak -6
Diğer girenler
Emre 6.5
Aydın 6
görüyorum.
Bana göre vasat 6'dır ve Melo tam anlamıyla vasattı.Kötüler Elmander,Hakan'dı.