#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Selçuk için kolay değil bu seviyede ilk maça 27.5 yaşında çıkabilmiş bir isimsen ve ilk maçında sana özel önlem alınmışsa, ve maç Manchester deplasmanı ise kolay değil işin.

Melo ilk 15 dakika da ne oluyorum dedi Terim ayarı verdi kendine geldi 30 dakika gayet iyi oynadı, müdaheleleri olsun, koşu temposu olsun geçen seneye yakındı.Ama o kadar 45'ten sonra 60 'a kadar sadece idare etti.Sebebi de 2 aylık sürüncemede kalan transferi sırasındaki ağustos böceği tavrı.Maalese devre arasında kamp görene kadar BU SEVİYE DE HEP BÖYLE OLACAK,Lig de ise bu hafta değil ama haftaya toparlar.

Ben bugün bakınca sahaya

Muslera -8

Eboue- 7.5

Semih - 7

Dany - 7.5

Hakan -4

Melo- 6

Selçuk 5.5

Hamit -8

Amrabat 6.5

Elmander -5

Burak -6

Diğer girenler

Emre 6.5

Aydın 6

görüyorum.

Bana göre vasat 6'dır ve Melo tam anlamıyla vasattı.Kötüler Elmander,Hakan'dı.

hocam kolo tourenin yanına egemen korkmaz gibi bir adam küfür gibi bişey. o kazma gibi topçuyu allah esirgesin bizden.:o

trabzondayken beğenrdm ne blm . neyse semihimiz var . o gösterdi kalitesini . semihin bence böle bir maça ihtiyacı vardı hemde cok artık bu sefer tam puanı aldı . ssemih kaya gecen sene iyi oynadı ama . bazı hataları vardı . tam semih olur diyememiştim nedense ama bu maçtan sonra fkrm değşti .

Burdan katkisi olan herkese selamlar.. Bu transferi boyle uzatip... Taaa transfer doneminin bitmesine yakin en onemli piyonlardan birini guc bela aldigimiz icin.. Melo alinmasa gorurdum... Hazir olmadigi halde alternatifi yok..

Melo cikti, verdigimiz pozisyonlarin haddi hesabi yok.. Yesil bezelye anamizi aglatacakti..

Desteklerin için teşşekkür ederim renkdaşım.Evet onu çok istedik.Bu günlerde Manchester,Chelsea,Barcelona gibi takımlara karşı kafa tutup bu arenada biz de varız demek için.hatta menajerlik ajansı Melo için Galatasaray bitmiştir dediğinde bir an önce resmi siteden birçok sayıda mantıklı ve manidar sayılacak mail yollamıştım.Eğer bu sene grupları geçip,olası bir çeyrek final görüp yarı final kapısından kılpayı dönersek ilk senemizde Melo'nun ne kadar büyük bir katkısı olduğunu herkes daha iyi anlayacak.

melonun alternatifsiz olması çok fena.golde hata direk onadaydı.herhalde geldiğinden beri en kötü maçını oynadı.beklentimiz kadar hayal kırıklığımızda çok büyük oldu..

çok kötüydün be melo.lakayıt da oynadın...

bazen cok lauballi oyniyor ya...sinir oliyorum.

kendine gel artik Melo... 1ay extra tatil hic iyi olmadi iste...

kisa zamanda Melo Reis, yine forma gelir, güveniyorum :tiphat:

Bu maçta Melo'yu çok sevmeme kadar o kadar sinir oldum ki anlatamam.Ruhsuz laubali sinir bozucu iğrenç bir futbol oynadı rezildi.

yollar ona cıkıyor senin için Melo

Bknz. Scott Piri

melonun hazir olmadigini o kadar iyi görebiliyorsun ki sahada, adam göstere göstere agir kaliyor pozisyonlarda

gecen sene izledigimiz melodan baya uzak

umarim kendine gelir bir an önce, cunku iyi bir melo olmazsa isimiz zor hem cl de, hem ligde cok lazim bize melo.

Artik iki tane sari kart sonra, bir mac ceza aliyormusun CL'de... dogru mu?

yani suc melo da degil, biz onu havada yerde bekletik, adam tatilde, ne yapsin Juventus zaten götürmedi kampa.. biz de ancak son gün yine aldik... sonrada neden Melo öyle formsuz...

yani suc melo da degil, biz onu havada yerde bekletik, adam tatilde, ne yapsin Juventus zaten götürmedi kampa.. biz de ancak son gün yine aldik... sonrada neden Melo öyle formsuz...

renktaş amacım Melo' yu kötülemek değil ama profesyonel futbolcu gider herhangi bir profesyonel takımın antrenmanlarına katılabilir, kendi başına çalışabilir. Bunu pekala Umut Bulut yaptı.

Melo ciddi anlamda kotu, akilsiz ve pasif kaldi dun. Melo'nun bu olmadigini iyi biliyoruz.

1 ay önce katılsaydı dün döktürecekti hazır değil ve sürekli pas hataları ve zamanlama hataları yaptı bunlarada pozisyon olarak kalemıze döndü birde bu durumu selçuğu etkiledi.

Ülke ülke sahil sahil gezeceğine 2 hafta erken başlasaydın çalışmalara da idaman fotolarını paylaşırdın twitter da.

Formun yukselecek inşallah reyis.

Biz biliyoruz seni.sen calısmana bak.

#10 Felipe Melo

Hadi melo kafanı topla artık. Antalya ve Akhisar benzemez Avrupa.

Melo reyize suç bulmuyorum suç yönetimde bir ay daha önce katılsaydı şu maça ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt