#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

malesef yukardaki renkdasa katiliyorum.. bizim yonetim 13e felan oyuncu alacak yonetim degil..

juveye 6 verecekler juve.. 11 e incek felan.. bizimkiler 7 diycek.. juve 10 diycek.. bizimkiler en son 8 olur diycek.. adamlar olmaz diycek.. bu transfer yatacak.. 3-4 milyonun hesabini yapip keitayi almadik.. meloyu niye alalim? su takimda keita olsaydi,, mesela dunku macta.. kazim fena degildi ama.. dun yardiridi o tarafi..

Röntgeni çektin kardeş şimdiden;).Bu Melo sezon sonuna kadar böyle devam ederse yönetim havada kapar merak etme sen.Ayrıca bu Keita muhabbetinden de gına geldi artık yeter.

---arda dan beklediğimiz buydu bizim....adam gercekten herşeyini veriyor...kaka gelse değişmem...

Baska bir forumda bi arkadas söyle birsey yazmis, bencede cok hakli, cok yetersisiz bu konuda:

"Bu storenin basindaki adam neden uyur, taraftar Melo diye yikiliyor, yap iste bir Melo Pitbull t-shirtu sur piyasaya be adam. Bunlari dusunun diye ordasiniz iste."

Tamam iste. Gelecek sezon 2-3 adam alsinlar sadece. Melo´nun bonservisini de alsinlar. Melo kalmak isterse yönetim almaya mecbur olur. Taraftar cok sinirlenir Melo´yu kaybedersek. 13 Milyon, 20 Milyon farketmez valla. Alacaksiniz.

ula amigo neydisen bir ara kahvede kendimi kaybettim öle bir gaza geldim ki senin yüzünden az daha yanımdaki herifi tokatlıyordum delimisin sen yaa..:lol::lol::tiphat:

Yanlız bir pozisyonda Hakan Balta'nın kanadından bir atak geliştirdiler.Melo o hızla arayıp girip topu kornere gönderip taraftarı öyle havaya sokması beni bile gaza getirdi.Az daha nara atıyordum.Böyle oyuncu alsınlar canımızı yesinler.

Pascal Nouma - Beşiktaş

Lugano - Fenerbahçe

Şimdide

Melo - Galatasaray

Kiralık olması can sıkıcı. Devre arasında fln almak lazım.

Stadi doldurun da Galatasaray 13 Milyon daha fazla kazansin madem. Herkes görevini yapsin

Galatasaraydaki "ender başarılı brezilyalılardan"

büyüksün reyizzz :tiphat:

Kiralık bir oyuncu ama kiralık olduğunu hiç hissettirmedi

Takımla acayip bütünleşti

Maşallah diyelim

Bu arada 1000. mesaj oldu

Bir röportajında Galatasaray da kalıp 5 yıllık imza atmak istiyorum demişti.Bizde Bjk'nin Fernandez de yaptığı gibi yapabiliriz.Juventus 13 istiyosa en kötü ihtimal 7-8 arası bitiririz.Zaten şampiyonlar ligine katılırsak çok rahat kadromuza katarız.

Bir röportajında Galatasaray da kalıp 5 yıllık imza atmak istiyorum demişti.Bizde Bjk'nin Fernandez de yaptığı gibi yapabiliriz.Juventus 13 istiyosa en kötü ihtimal 7-8 arası bitiririz.Zaten şampiyonlar ligine katılırsak çok rahat kadromuza katarız.

Evet Şampiyon olup 5 yıllık bir imza atmak istiyorum demişti

Kesinlikle alınmalı reis :tiphat:

Maçın her anını ŞL finalinde mücadele ediyor gibi oynuyor. Bu kadar azimli, hırslı olması çok entresan. Melo 'dan eksik kalmamak için herkes gayretini artırır bu adam sayesinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt