#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

oyuncu istedikten sonra 5e de alinir..

ama istememe durumundada 50 versen alamazsin :D

aman arayi bozmayalim

timblnt Bulent Timurlenk

Melo'ya 13 milyon opsiyon koyan Juventus, Aquilani'nin 18 milyon opsiyonlu bonservisine 6 verdi. 29 yaş 2 yıl kontrattan o parayı alamazlar

timblnt Bulent Timurlenk

Melo transferinde Taffarel'in katkısı büyüktür. Taffarel, "Atleti di Cristo" (İsa'nın Atletleri)nun kurucularından. Melo da bu grubun üyesi

timblnt Bulent Timurlenk

İtalya'da borsaya kota kulüpler mevcut yıl hesaplarında artıda görünmesi için kiralıkların satın alma opsiyonlarını yüksek gösterirler.

Çok dikkatli olmamız lazım şerefli fenerbahçe basını kısa zamanda harekete geçecektir.Yakında kazımla gece gezmeleri ,barlarda eğlence haberleri patlar.En ufak formsulukta üstüne gidecekler ,lincolne yaptıklarını yapacaklar ..Bu sefer uyanık olalım ,lincolnü yedirdik bunu yedirmeyelim...

Çok dikkatli olmamız lazım şerefli fenerbahçe basını kısa zamanda harekete geçecektir.Yakında kazımla gece gezmeleri ,barlarda eğlence haberleri patlar.En ufak formsulukta üstüne gidecekler ,lincolne yaptıklarını yapacaklar ..Bu sefer uyanık olalım ,lincolnü yedirdik bunu yedirmeyelim...

[video=youtube;4hyps6yGL6s]https://www.youtube.com/watch?v=4hyps6yGL6s[/video]

::)) Görmemiştim kardeş...Gördünmü eleştiriyi ???seni haysiyetsiz ,efemine görmek istersen aynaya bak tam bir pasif gay tipine sahipsin. Birde sinirlenmiş ,nasıl bir düşmanlık ,nasıl bir kin ..

Komik bir rakama elimizden kaçırırız.

::)) Görmemiştim kardeş...Gördünmü eleştiriyi ???seni haysiyetsiz ,efemine görmek istersen aynaya bak tam bir pasif gay tipine sahipsin. Birde sinirlenmiş ,nasıl bir düşmanlık ,nasıl bir kin ..

Bir Beşiktaşlı arkadaşımda bizim en azından köpeğimiz yok gibi birşey söyledi

Melo futbolcu mu ya diye bakılırken iyi oynayınca da bu tarz yorumlar

Diyecek kelime yok onlara

İlk GS-FB derbisinde bize her sene yapılan çirkefliğin hedefindeki adam olacak.

Düşünüyorum da 10 tane daha Melo olsa sahada :) Tabi mevki olarak değil :D

Gol sevincide elestirilirmi kus oldugu tipinden belli

Biz sana diyozmu sende insana benzemiyon ama insan taklidi yapıyon diye,embesil herif.

Melo'nun bonservisi kesinlikle alınmalı.Hagi'den sonra efsana futbolcu listesine girer,adına şarkılar bile yazılır..

Yani forma alsam şöyle bakıyorum arasına isim yazdırılacak bir futbolcu yok denecek kadar az,tabiki melo haric..

Cok seviyorum bu adamı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt