#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #4 Felipe Melo de Carvalho

Orta sahamiz keske

----Cana----

-Melo--Selçuk

seklinde olsaydi yaa..

2v99b14.jpg

beyler sizce melo seneye bizde kalır mı ne dersiniz? hiç ümidim yok ama çok istiyorum futbolu bizde bırakmasını :(

Melo bize 1 yıl olduğu gibi hizmet etsin yeterli. Gelecek yıl CL'ye gitme durumumuz olursa, teşekkür eder yollarız. Çünkü daha iyisini alabiliriz.

amerikayı yeniden keşfetmeye ne gerek var hocam adam zaten bizde güzel oynuyor kalmasını isterim.

Melo bize 1 yıl olduğu gibi hizmet etsin yeterli. Gelecek yıl CL'ye gitme durumumuz olursa, teşekkür eder yollarız. Çünkü daha iyisini alabiliriz.

1 sene bu şekilde oynarsa alınması daha mantıklı olur çünkü 1 sene sonra Melo takıma, ortama ve ülkeye adapte olmuş bir adam olacak.

Melo bu sezon beklentileri karşılayacak gibi duruyo sezon sonunda kesinlikle alınır diye düşünüyorum..

Kiralamış olmakla kalmamalıyız kesinlikle transfer edilmeli...

melo nun mac basi ücreti cok saglam, yanlis bilmiyorsam 30 bin euro.

keske herkese yillik garanti 2.5 falan vericegimizi, garanti 2 verip, mac basi olan ücretleri böyle yüksek tutsak, cunku böylece herkes oynamak icin herseyini verir. Hem antremanlarda, hem maclarda. sakatlanmamak icin dikkat eder, kaert görmemek icin dikkat eder.

bu yüzden melo'dan harbiden is bekliyorum, eger adam gibi 30 üstünde mac yaparsa, inanilmaz para götürecek adam.

Melo veya bu tarzda bu kalitede bir adam alınmasaydı eğer Selçuk transferi bir işe yaramayacaktı.

Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Yeni 10 numaramız. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt