#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Aslında ilk senesi olmasa Kaptanlık verilirdi.Değil mi..?

Takımdaki en hırslı , en mücadeleci, en korkutucu, en deli dolu adam o..Birde en iyi kaptanlar genellikle defans oyuncularından oluşur..Maldini,Brave Heart,Grande Terim gibi..

Selçuk ile bereber 10 numarayı hakeden 2 futbolcudan biriydi. Hayırlı Olsun #10 Melo :tiphat:

10 u selçuk almalıydı aslında. neyse hayırlı olsun

Birde Kazım'a 80 değil de şöyle 17 nasıl olurdu ?

kazım 80, sercan 90, engin 50 .. Bu ne böyle ya. Forma arkasında reklam falan iyice danimarka takımlarına döndük.

Aydın gibi bir adam 7 numarayı giyiyor gerçekten içim cızz ediyor aydın'ı gördüğüm zaman :o

10 u selçuk almalıydı aslında. neyse hayırlı olsun

Selçuk alsaydı; yerli oyuncu olduğu için 10 numara baskısı altında ezmeye çalışanlar olurdu.Bu baskı sonucu daha fazla sorumluluk alıp, ofansta daha çok şey yapmaya çalışırdı ve haliyle oyunu olumsuz etkilenirdi. Selçuk için 8 numara idealdir. 10 bu sezon boş kalabilirdi, daha ofansif bir oyuncuya verilebilirdi gelecek sezon... ama hayırlısı olsun, umarın 10 numara performans gösterir ve gelecek sezonda bonservisini alırız.

10 numarayı kendi istemiştir büyük ihtimal bunun çok sebebi olabilir ama en güzeli takımla özdeşleşmek istemesi, bana öyle geldi yani.

Ne kadar doğru ne kadar değil zamanla daha da belli olur.

İnşallah bu sene bekleneni verir seneye de CL'ye giderken alırız kendisini.

Neden 10 numara giydiğini sorusunun cevabını oynadığı 10 numara futbolla gösterecek...

10 Numarayı, 10 Numara adamlar giyerler.

Gerçekten çok sevindim.

2 kat sahiplenecek takımı, 2 kat hırslanacak. Medyada üzerine gidemeyecek.

meloyu biz iki yıl kiraladık diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt