#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo de Carvalho

Özellikle Elmander ve Sercanın girmesiyle daha bi oynadı..Ama bazen çaktırmadan oyundan kaçıyor yine de adamsın adam

Seni veren Allah'a şükürler olsun. :)

Geçen hafta burada iyi oynamana rağmen Melo bile eleştirilmişti,bugün oynadığı futbolla olsun,attığı golle olsun yine maçın en iyi adamlarından biri oldu.İnşallah böyle devam eder,sene sonunda bonservisini alırız...

Yazın keşke caps alsaydım. ''Bidon yhaaxD dandik adam'' diye konuşanların hepsi bugün aslan-kaplan diyor. :)

Bu adama maliyetinden dolayı sallayanlar vardı, şimdi ne duşunuyorlar aceba? :)

Ayağına gelen HER TOP olumlu ve hepsini de ileriye dönük oynuyor. Sahanın en iyilerinden.

14_4_orig.jpg

Orta saha dediğin budur işte.Gerektiğinde şut,çalım,ara pası,uzun pas atacak gerektiğinde de ikili mücadeleye girip top kazanacak.Dakikasını hatırlamıyorum ama bi pozisyonda topu kaptırdı daha sonra adamın topu nereye çekeceğini hissederek direk oraya hareketlendi o pozisyonda BAM üçlüsünden biri olsaydı feyki direk yemişti.Nazar değmesin böyle devam etsin :)

Reis mertebesine ulaştı. :tiphat:

Adamım benim astı golünü :) helal olsun sahanın en iyisiydi giderek daha da iyi oluyor.Geldiği günden beri çıktığı maçlarda kötü futbol oynadığını görmedim!

Adam bosuna Dünya Kupasinda en isabetli pas atan adam degildi yani. Insallah Bonservisi alinir.

2 maçtır takımın en iyisi. Geçen hafta arkadan yaptığı hareketten sonra kızgınlığım geçmiş değil. En iyisi bir süre daha uğramayayım bu başlığa.

Geçen seneki Mustafa Sarplı, Barışlı ortasahadan sonra bu sene Melo'yu izlerken bi garip oluyorum :(

Süper ama içten içe korkmuyor değilim sonradan kötüleşecek diye. İnşallah hep böyle devam edersin #10

O nasıl şuttu o nasıl sevinçti o nasıl hırstı.Helal olsun.

Oyun zekası çok iyi. Bilek hareketleriyle etrafında çok iyi dönüp adamları oyundan düşürüyor. Her topu da olumlu kullanıyor. Harika da bir gol attı daha ne olsun.

Çok oynak bir adam, alışamadım, sevemedim. Canım sağolsun.

CNNTürk'te biri Melo'nun gol sevincine "efemine" diyor. Pitbullsan pitbull gibi sevin diyor.

Şaşırmış millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt