Cevap: #10 Felipe Melo
Bende anlamakta güçlük çekiyorum.Adam her maç çok iyi oynamak zorunda burda.Yoksa işi yaş.Senece CL maçlarında,ligde ve play-offta derbilerde Melo'nun kalitesinde performans gösterebilicek bir ön libero alabileceğimizi düşünüyor musunuz?Kaç milyon olacağını buraya gelmeyi kabul edebileceğini,geldiğinde alışacağını,kulübü böyle sahipleneceğini düşünüyor musunuz? Ya hayatında bir kez bile Melo'nun bizde oynadığı seviyede top oynayabilmiş bir ön liberolara örnek verseniz de onların olabilirliğini tartışsak mesela Melo gitsin derken.Selçuk neden gitmiyor mesela? Selçuk da sezon sonu satış listesine konsun o zaman,o da düşüşte bir süredir.Meslera 2 hata yapsa gitsin mi dememiz gerekiyor?Semih çıkışını devam ettiremezse ısrar edilmesin yenisini mi alalım dememiz gerekiyor?
Ciddi anlamda merak ediyorum oyunculardan ne beklediğinizi.En kötü hallerinden biri bugünkü halidir heralde Melo'nun.Bugün bile katkı verdi bu adam.Bu maçlarda 13 milyonluk oynasın diye alınmadı bu adam.38 maçın 30unu çok iyi oynaması beklenemez kimseden.Şımarık çocuklar gibi o gitsin,cık beğenmiyorum artık gitsin,yenisi gelsin muhabbetleri hiç birşey kazandırmaz bu takıma.