#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

ilk yakaladigim poziyonda soluna pasi atsaydi belkide 1-0 onde baslayacaktik neyse olur boyle seyler

Ben Melonun bu macta gol atmak istegini gordum

eboue den başkasına pas atmaz reis dikkat edin

ilk pozisyonda pas atsaydi ve 1-0 yapsaydik iyi olurdu ama sonuc beraberlik olacaksa 2-0 geriden gelip cildirtmak daha guzel oldu.. bi de son dakkadaki top girseydi; geriden gelip gecirseydik uzun sure cenelerini acamazlardi :)

Gladiator Melo seviyorum seni :tiphat:

fenerliler Melo'nun üstüne oynadılar Fatih Hoca Melo'yu uyarmıştır kart görmemesi konusunda o yüzden çok temkinli oynadı.

Melo TTArena'da feneri parçalayacak playoff'ta :)

Kahraman olmak adına bi golü harcaman üzdü beni ama sen unutturursun bunuda, güveniyoruz. :)

Nasıl kötüydü.Ben başka maç mı izledim

baska mac izlemissin dogru cunku 3 defa bosta olan 1 kez sol, 2 kez sagdaki adama top atmak yerine 1inde kaleye vurup, 2 sinde pozisyonu harcadi. engin baytar 1, felipe melo 2. son bolgede beyin duruyor.

ben bugün hayatının maçını çıkaracak diye beklerken hayretler içinde belki takımın en zayıf halkasıydı çok hata yaptı ama yinede reistir kendisi hata yapsada insan kızamıyor meloya :tiphat:

Bugün gorevi Alexi tutmakti herhalde.

Formunda bir melo bugün ya 1 gol ya 1assist yapardı.

Bu maçta istediği seviyede degildi ama yine de idare etti mücadele etti top kazandı. Tebrikler melo.

Valla onu bunu bilmem İmparatorun cok sağlam uyarması lazım. Tamam beklenmedik golleri ve kosuları cok iyi ama gerçekten kahraman olmak istiyorsa olgun olup uygun durumundaki arkadasına pas vermesi lazım(Engin içinde aynı sey gecerli)

bi deplasmanda hele saracoglunda bi önlibero ancak bukadar yapabilir.

adam zaaten uyarildi,topuza gecirdiginde,dikkatli olmaya calisdi.

fener bugün hic oynamadiysa,bunu meloya borculuyuz

ben bugün hayatının maçını çıkaracak diye beklerken hayretler içinde belki takımın en zayıf halkasıydı çok hata yaptı ama yinede reistir kendisi hata yapsada insan kızamıyor meloya :tiphat:

Bunun nedeni büyük ihtimal Fatih Hoca'nın uyarısıydı çünkü en ufak bir hareketinde tribünler ayaklanacaktı bütün fenerliler Melo'ya kilitlendiler bugün maçı cafede fenerlilerin arasında izledim özellikle adamlar Melo'dan tırsıyorlardı stadtakileri sen düşün

Bugün ofansif olarak çok daha akılcı davranabilseydi, belki galibiyet için önemli bir katkısı olabilirdi. Özellikle 3'e 4 gittiğimiz bir pozisyonda şut çekmesine delirmiştim. Defansif olarak gayet iyi oynadı.

Bugün sanırım gol atmak istiyordu. Bi kaç pozisyonu rahat pas tercihleri varken şut atmaya çalışarak harcadı. Rakibe karşı bu kadar bilenmek de ters tepebiliyor bazen.

Golden sonraki hareketleri yine bitirdi beni. ;)

Kesinlikle alınmalı, yeri dolmaz bu adamın.

kotulerin en iyisiydi dun....ama onsuz olmaz :D :D

:sgr: :sgr:

Golden sonraki hareketlerinin videosu var mı ?

Bence gayet iyiydi.Kötü bulunmasına şaşırdım.

Golden sonraki hareketlerinin videosu var mı ?

417651_385147384843546_1870458460_n.jpg

Videosu var mı bilmem ama fotosu var. Buyrun :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt