#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

ikinci yarıda takımı toparladı adam, halen beğenilmiyor ibretlik.

ehehe,ulan melo tipe bak,ahaha:D

adamsın abi ikinci yarı orta sahadaki tüm topları topladı cok seviyorum bu adamı yaaa arenadaki macda golünü yazar fb ye

Kendimizi kandırmayalım bu seneki oyunuyla arasında dağlar kadar fark vardı, çok tutuktu dün. Orta sahada Engn, Emre ve Melo, Selçuk'a birazcık ayak uydurabilselerdi fark olurdu.

Çok sinirlendirmeye çalıştılar reisi ama iyi sinirlerine hakim oldu.

2x7rp.jpg

Felipe Melo ‏ @_FelipeMelo_

I love them all!

yanlis tercihlerde bulundu macin basinda sinirlenmesi onu etkiledi.

Gol atsa taraftar hazımsızlıktan kahrolurdu :D

futbolu sadece ofansif düsünmeyin. adam kac tane top caldi, fb'nin orta sahayi sindirdi. su maclari degisik acilardan degerlendirmeyi ögrenin artik yahu.

Yahu şu adamı alın artık.Alın da rahatlayalım vallahi panik oluyorum bu adam kalmaz diye.

Özellikle dış saha derbilerine konsantre olamıyor ,tam bir iç saha oyuncusu.Dünkü maçta birisi maçıın başında birisi ikinci yarıda 5 6 kişiyle hucuma kalkmışken kaleye şut tercihi varki insanı delirtir,zaten bu adamın mental sorunları olmasa bu kadar ofans defans uyumlu bir orta sahanın realde oynaması gerekirdi.İmparator işleye işleye düzeltecektir,bonservisi hemen alınmalı ...

1ncyu.png

Ayakta duruyor yorulmuyor son ana kadar mücadele ediyor pas isabet ortanı yüksek daha ne olsun? m.sarp barış gibi adamlardan sonra şu orta saha bana inanılmaz geliyor

Futbol hücumdan ibaret sanan arkadaşlar var.Melo olmasaydı dün Fener'e o kadar baskı imkanı yok kuramazdın.

cidden art niyetli adamlar çoğalmış forumda hele fernandes topiği var ki ibretlik melo fernandes kıyaslamaları felan yapılıyor ben bunların galatasaraylı felan olduklarına inanmıyorum zaten net art niyetli kendi kendilerine çakallık yapanlar bunlar

geliyor melo kötü oynamış yazıyor ulan biriside dememiş ki baban mı topladı 70 dk her fener savunmasından seken toplarıda dağıttı diye

derbilerde oynamamak için her maçta kendini attıran fernandes aldığı paradan başka bişeyini düşünmeyen fernandesle varını yoğunu ortaya koyan gençlere abilik yapan kiralık meloyla bu adam gelip galatasaray forumunda kıyaslanıyorsa ciddi sorunlar var demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt