#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Yalniz Melo´nun hic assist yapmamasi aslinda bi önlibero oldugunu iyi gösteriyor bence.Gollerini ya penaltidan,yada sürpriz cikislariyla atti.

Selcuk gibi takimi Maestro gibi yönetmiyor (yönetemiyor degil,ama fatih hoca ona baska görev vermis iste).

Ne Fernandes'i kardeşim ya.

Melo gibi bu takımı sahiplenen,her mac varını yoğunu veren bir adamı nereden bulacağız.

Bırakın bu dışarı özentisini.

Komşunun tavuğu,size kaz görünüyor.

Fernandes 16M€ ise Meloya verilecek 30M€ya ses cikarmam.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Yalniz Melo´nun hic assist yapmamasi aslinda bi önlibero oldugunu iyi gösteriyor bence.Gollerini ya penaltidan,yada sürpriz cikislariyla atti.

Selcuk gibi takimi Maestro gibi yönetmiyor (yönetemiyor degil,ama fatih hoca ona baska görev vermis iste).

seninle bi ara b2b - önlibero tartismasi yapmistik, sanirim selcugun sayfasinda idi.

sen selcuka önlibero demistin, bende asla katilmiyorum, b2b demistim.

önlibero melo icin dersen - ki diyorsun - ok derim, cunku melo gercekten sanki hoca "ilk önce defansif olarak saglam oyna, ofansi sonra düsün" demiscesine oyniyor.

hatta bir aralar resmen 3. stoper gibi oyniyordu... Son zamanlarda ileriye baya cikmaya basladi.

Benim Fenerli arkadaşların hepsi Melodan nefret ediyor :)

Cok ağırlarına gitmiş bunlara koyduktan sonra ki pitbull hareketi :)

seninle bi ara b2b - önlibero tartismasi yapmistik, sanirim selcugun sayfasinda idi.

sen selcuka önlibero demistin, bende asla katilmiyorum, b2b demistim.

önlibero melo icin dersen - ki diyorsun - ok derim, cunku melo gercekten sanki hoca "ilk önce defansif olarak saglam oyna, ofansi sonra düsün" demiscesine oyniyor.

hatta bir aralar resmen 3. stoper gibi oyniyordu... Son zamanlarda ileriye baya cikmaya basladi.

benim gözümde hem selcuk hem melo önliberodur :D

mesela 2000 senesinde hep derdik ya bülent süpüriyor,popescu topluyor.

simdikde öyle bi durum orta sahamizda var.melo daha sert,adamlara daha yakin oynuyor.selcuk topsuz oyunuyla aciklari iyi kapatiyor,yada karambolde toplari zekice cikariyor.

aralarindaki fark yazdigin gibi fatih hocamiz melo´ya defansda daha cok is vermesidir,bunuda melo´nun fiziginden dolayi (hizli,baya güclü,direncli,kafa toplarina inanilmaz cikiyor).

selcuk ise tam ortasahanin ortasinda takimi yönetiyor.ister hizli tek top oyunuyla,ister uzun paslariyla vs...

gercekten ya

melo bizde 31-32 yasina kadar oynasin, yeterde artar zaten.

32 yasina kadar üstdüzey oynar zaten melo kesinlikle

Melo 30 lu yaşı geçsin futboluna daha bi hasta oluruz. 32-33 te inanılmaz tecrübeye erişir ve futbolu en iyi olgun oynadığı yaşa gelir.

bu seferde yalvarırız melo bırakma bizi diye.

benim gözümde hem selcuk hem melo önliberodur :D

mesela 2000 senesinde hep derdik ya bülent süpüriyor,popescu topluyor.

simdikde öyle bi durum orta sahamizda var.melo daha sert,adamlara daha yakin oynuyor.selcuk topsuz oyunuyla aciklari iyi kapatiyor,yada karambolde toplari zekice cikariyor.

aralarindaki fark yazdigin gibi fatih hocamiz melo´ya defansda daha cok is vermesidir,bunuda melo´nun fiziginden dolayi (hizli,baya güclü,direncli,kafa toplarina inanilmaz cikiyor).

selcuk ise tam ortasahanin ortasinda takimi yönetiyor.ister hizli tek top oyunuyla,ister uzun paslariyla vs...

ee zaten bu yüzden selcuk b2b diyorum

ama neyse

Adamin o kadar iyi bi sporcu ki,yasi 35 olsa kimse fark etmez,.

Melo 30 lu yaşı geçsin futboluna daha bi hasta oluruz. 32-33 te inanılmaz tecrübeye erişir ve futbolu en iyi olgun oynadığı yaşa gelir.

bu seferde yalvarırız melo bırakma bizi diye.

eger hala futbol oynamaktan zevk aliyor olursa, kafa olarak hala kendini futbola verirse, hakli cikabilirsin.

bunu da zaman gösterecek.

Melo,Selçuk ortasahası klasında kanat oyuncuları ile bu takım uçar.

[video=youtube;ucQ2QxKKlLY]https://www.youtube.com/watch?v=ucQ2QxKKlLY[/video]

Ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk.Ujfa ve Semih her pozisyonda birebir kaldı rakip oyuncularla.Böyle bir ortamda hata yapmaları,yopranmaları çok normaldi.Ön libero özellikli bir oyuncuyla oynamak zorunda takımlar.Hele ki Melo kalitesinde bir ön liberon varsa çok büyük bir avantaj oluyor.Bu maç bütün defolarımızı gösterdi.Oynayan,oynamayan oyuncuların değerini bir kez daha anladık.

meloyu ne pahasına olursa olsun almamızlazım gerekirse 13 de verilmeli sivas ortasahamızı yol geçen hanı yaptı melo olsa o topların kaçı geçerdi

Kan uyumu var

Ten uyumu var

Adamlık var

Futbolculuk var

Reizlik var

Helva yapsana helva yapsana:) Mutlaka alınmalı bonservisi baskan bu cok para diyen olursa tez kellesi vurula

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt