#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Hürriyet , Star , Yurt , Milliyet , Vatan gazetelerine süper malzeme verdik

Melo'nun kadro dışı kalmasını kimse istemez tabi ki. Ama olaya yaklaşımın çok yanlış. Melo durduk yere birinin kaşını patlatsa bunun cezası verilmeli. Kadro dışı kalmak olsa da verilmeli. Kulüp değerlerinin önemi oyuncunun öneminden daha önemlidir.

sen yanlış analiz ettiğin için benim yorumumu ters tepki verdin ben ceza verilmesin demiyorum hertürlü ceza verilsin ama melo'dan sırf kavga etti diye vazgeçme gönderme lüksümüz yok ben bunu söylüyorum..

sen yanlış analiz ettiğin için benim yorumumu ters tepki verdin ben ceza verilmesin demiyorum hertürlü ceza verilsin ama melo'dan sırf kavga etti diye vazgeçme gönderme lüksümüz yok ben bunu söylüyorum..

Yanlış analiz ettiğimi sanmıyorum. Riera'nın kaşını patlatsa bile ceza verme lüksümüz yok demişsin. Bu çok yanlış.

nekadar sacma yorumlar var ya.. yarin Sabri ile tartissa bayram edeceksiniz herhalde?

size soru? Muslera ile tartissa neolcak? o zaman hangisinden vazgecilecek.. sacmalamayin.. yonetimde fazla abartip cezayi abartmasin.. takim icinde olagin seyler bunalr..

Malzeme verdin abi medyaya

kadro dışı olmasında isterseler tek ayak cezası versinler.

nekadar sacma yorumlar var ya.. yarin Sabri ile tartissa bayram edeceksiniz herhalde?

size soru? Muslera ile tartissa neolcak? o zaman hangisinden vazgecilecek.. sacmalamayin.. yonetimde fazla abartip cezayi abartmasin.. takim icinde olagin seyler bunalr..

haklı.

Yanlış analiz ettiğimi sanmıyorum. Riera'nın kaşını patlatsa bile ceza verme lüksümüz yok demişsin. Bu çok yanlış.

Ben melo riera'nın kaşını patlatsa haklıdır demedim.. erman ile serhat gibi yorumları çarpıtarak önüme koymayın ben orda başka bir mesaj vermek istiyorum anlatmak istediğim Melo'dan kolay kolay vazgeçemeyiz bunu belirtmek bütün derdim..

ayriyeten melo riera'nın kaşını patlatsa ceza verilemez demedim kadro dışı bırakılamaz dedim selçuk da sabri de patlatsa riera'nın kaşını kadro dışı bırakılamaz diyorum oyunculardan bu kadar kolay vazgeçilemez anlatmak istediğim bu..

Riera sakin bir insana benziyor. Kesin Melo kızdırmıştır adamı. :D

hırstan , stresten bunlar olur. olacak ta

bu yüzden önemsenmemesi gerek diye düşünüyorum. ikisinde çeker karşına uyarırsın olur biter

çocuk değiller.

iyi bi döveydi riera'yı. o yata yata geçirdiği maçların hesabını bir sorsaydı keşke.

Ben melo riera'nın kaşını patlatsa haklıdır demedim.. erman ile serhat gibi yorumları çarpıtarak önüme koymayın ben orda başka bir mesaj vermek istiyorum anlatmak istediğim Melo'dan kolay kolay vazgeçemeyiz bunu belirtmek bütün derdim..

ayriyeten melo riera'nın kaşını patlatsa ceza verilemez demedim kadro dışı bırakılamaz dedim selçuk da sabri de patlatsa riera'nın kaşını kadro dışı bırakılamaz diyorum oyunculardan bu kadar kolay vazgeçilemez anlatmak istediğim bu..

Çarpıttığım bi şey yok, yazdığın şey gayet açık ve net olarak 2794. mesajda belli. Melo'dan kolay kolay vazgeçemeyiz, evet buna sonuna kadar katılıyorum, haklısın. Ama durduk yere Riera'nın kaşını patlatıyorsa defolsun gitsin abi. Öyle oyuncuya diğer arkadaşları da saygı duymaz o vakitten sonra. İsterse Muslera, Eboue, Melo, Selçuk,Elmander aynı anda Riera'ya dalsın durduk yere, hepsi de gayet tabî kadro dışı kalabilir ve kalmalılar da.

Takım içinde tartışma da olur, kavga da. İdman içinde sinirlerin gerginliğiyle olabilir şeyler bunlar. Tatlıya bağlanırsa sorun olmaz, hatta takım için daha iyi olur. Bu olaylar olmazsa bir sıkıntı var demektir. Fatih Terim, Tarih Yazanlar programında da demişti. Takım içinde arada bir münakaşa olmazsa bir sıkıntı vardır diye. Bırakalım ceza işini Fatih Terim ve yöneticilere, bizim işimiz destek vermek.

Çarpıttığım bi şey yok, yazdığın şey gayet açık ve net olarak 2794. mesajda belli. Melo'dan kolay kolay vazgeçemeyiz, evet buna sonuna kadar katılıyorum, haklısın. Ama durduk yere Riera'nın kaşını patlatıyorsa defolsun gitsin abi. Öyle oyuncuya diğer arkadaşları da saygı duymaz o vakitten sonra. İsterse Muslera, Eboue, Melo, Selçuk,Elmander aynı anda Riera'ya dalsın durduk yere, hepsi de gayet tabî kadro dışı kalabilir ve kalmalılar da.

ben biraz abartarak söyledim tabiki durduk yere kaşını patlatsa sözünü edebiyatta ne deniyordu ona mübalağa sanatı sanırsam aslında orda anlatmak istediğim başka bişey melo gibi değerlerden çok ekstrem bişey yapmadıkça kolay kolay vazgeçilemez bunu anlatmaya çalışıyordum..

ama melo reyizdir istediğinin kaşını gözünü patlatır gibi bişey oluştu sanırsam yorumumda onun için böyle bir tepki verdin..

ben biraz abartarak söyledim tabiki durduk yere kaşını patlatsa sözünü edebiyatta ne deniyordu ona mübalağa sanatı sanırsam aslında orda anlatmak istediğim başka bişey melo gibi değerlerden çok ekstrem bişey yapmadıkça kolay kolay vazgeçilemez bunu anlatmaya çalışıyordum..

Anladım. :b5: Katılıyorum bu düşünceye tabi ki. Hatta kimin suçlu, kimin suçsuz olduğunu belli edip de medyaya malzeme vermemek için de ikisine de aynı miktarda para cezası verilmeli bence.

futbolcular dövüsür tartisir caezada verilir ... normaldir!

AMA yönetim birdenbire tuhaf bir aciklama yapiyorsa burda bir bit yenigi ararim, sanki meloyu almamak icin bahane gibi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt