#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

futbolcular dövüsür tartisir caezada verilir ... normaldir!

AMA yönetim birdenbire tuhaf bir aciklama yapiyorsa burda bir bit yenigi ararim, sanki meloyu almamak icin bahane gibi!

yok yok bence medyanın yalan haber üretmesini engellemek içindir bu bit.

futbolcular dövüsür tartisir caezada verilir ... normaldir!

AMA yönetim birdenbire tuhaf bir aciklama yapiyorsa burda bir bit yenigi ararim, sanki meloyu almamak icin bahane gibi!

dogru melonunda agzi yok ya.. bu olay gectikten sonra cikip.. yonetim yalan soyluyor beni almamak icin yaptilar diyemez.. twittera bile yazar ula oyle bi haksizlik olsa.. olmus bisey fazla abartilmamali o kadar..

Bizimkiler bunu bahane edip bu adamı almazlar. Zaten pahalı olduğu için çekiniyorlar. Bu kozu kullanırlar.

Olmaz demeyin. Bizde olur. :)

yok yok bence medyanın yalan haber üretmesini engellemek içindir bu bit.

dogru melonunda agzi yok ya.. bu olay gectikten sonra cikip.. yonetim yalan soyluyor beni almamak icin yaptilar diyemez.. twittera bile yazar ula oyle bi haksizlik olsa.. olmus bisey fazla abartilmamali o kadar..

bugün antremanda taktik calisilmis... yani medya 99% yoktu antremanda...

ozaman ne diye yaparsin böyle aciklamayi??? FT ye söylersin o cezalarini verir ztn!

Komplo teorileri başlamış..

kol kırılır yen içinde kalır basına medyaya taraftara kapalı antremanda hala bu tür haberler dışarıya sızıyorsa ciddi sorunlar devam ediyor demektir

edit: riera akıllı olsun

arkadaşlar böyle bir olay basına kapalı bir antremanda gerçekleşmesine rağmen anında resmi siteden bile duyuruluyorsa tahminim çok büyük bir kavga olduğu ve oyunculardan birinde fiziksel olarak bir sorun oluştuğudur,yani dışarıdan birisi görse direk anlaşılacak türden birşey(mor göz,kırık uzuv,patlamış dudak gibi) bence şimdiden geçmiş olsun,böyle bi olaydan sonra fatih terim ikisini de kadro dışı bırakır tahmin ettiğim gibiyse,ceyhun yada engin selçuğun yeni partneri olur

Olayın içeriği ve şiddeti hakkında net birşey yok ortada. Ama ne olursa olsun medya fişekleyecektir Melo'nun kadro dışı kalması konusunda.

Ne olursa olsun bu adama ihtiyacımız var.Ceza verirken dikkatli düşünmek gerekir.Şampiyonluğumuza mal olabilir..

Şu zamanda yapılacak işmi bu ya umarım bir an önce barışırlar

Melo'nun alınma ihtimali de düşer böylece Terim otoritesini sarsan adamlara takar zaten,

Ya arkadaş evde iki kardeş kendi arasında kavga edince anne-baba çocukları hemen sokağa mı koymalı? Önemli olan kesip atmak değil tekrar takıma kazandırabilmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt