#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Kesinlikle sözleşmesi uzatılmalı, alınabiliyorsa bonservisi alınmalı... Hem yetenekli hem de forma için herşeyini veren yabancı bulmak bu zamanda çok zor... Ha cezası neyse verilsin lafımız olamaz tabi ama iki arkadaş arasında kavga asla gönderilme sebebi olamaz.

Melo'yu korumak adına Riera'ya çamur atmaya da gerek yok, olayı bire bir yaşamadık hiç birimiz.

SENI SEVIYORUM ...PITBULUM!

GS'in atom bombasi

:sgr: :sgr:

Lassana Diarra asla Melonun verdigi katkiyi veremez. NET. Riera kasinmistir, zaten vurdum duymaz herifin teki. Bu olayin Galatasarayin büyüklügüyle ne alakasi var ya, yönetimde medyadan fazla abartti olayi, iyice seref meselesi yapti, oyuncu elden kacacak diye korkuyorum, kaybeden biz taraftarlar olacaz, ama cok gec olacak!

nokta.melo gıbı adam zor buluruz bız.

tamam belki yumruk atarak hata yapmış olabilir. riera küfür etse dahi diyorum. ama bunun icin bir futbolcu gönderilmez. biz melo gibi adam bulamayız kusura bakmayın. hem bu anlık bir olaydır. 2 si birden soyunma odasına gitmese bu olay yaşanmamış olabilirdi. sırf bu yüzden melo gidecekse gercekten yazık olur. sonra yıllar boyu orta sahaya adam aramakla gecer yıllarımız.

Meloya cok kızgınız. Cogumuz fevri davranıp kadrodışı bırakılsın diyoruz. Hatta ben sozlesmesi fesh edilsin yollansın diyorum.Haklıyım yada degilim cok önemli degil.

Melodan daha iyisi yok.

Aldıgın adamın Melo kadar iyi oynayabileceginin garantisi var mı ?

7-8 milyona nerden buluyoruz bi Melo ya.Adam hem savunmada,hem hücumda etkili.Güçlü,pasları iyi ve teknik bir oyuncu.Bu özellikleri olan 7-8 milyonluk bir topçu söylesenize bana.Hele de günümüz futbolunda bu tarzda ortasaha oyuncularının önemi daha da artmışken.

bizim taraftar çok kötü bir şekilde basının gazına geliyor bu tip kavgalar bundan öncede yaşandı ama hiç bukadar basının ağzında sakız olmamıştı playoff öncesi fenerli medya gerçekten işini çok iyi yapıyor basının gazına gelen renktaşlar şampyonluk kaçınca(ALLAH göstermesin) aynı tutumu sergileyebileceklermi çok merak ediyorum

Ne olursa olsun yapmamalıydı..

Bağır küfret ama arkadaşına vurma bu Galatasaray futbolcusuna yakışmaz..

bizim taraftar çok kötü bir şekilde basının gazına geliyor bu tip kavgalar bundan öncede yaşandı ama hiç bukadar basının ağzında sakız olmamıştı playoff öncesi fenerli medya gerçekten işini çok iyi yapıyor basının gazına gelen renktaşlar şampyonluk kaçınca(ALLAH göstermesin) aynı tutumu sergileyebileceklermi çok merak ediyorum

ya bunlar ne anlar şampiyonluktan felan bunları koy bilgisayar başına transfer nöbeti tutsunlar kadro yapsınlar onu göndersinler bunu alsınlar

başka bi b.k bildikleri yok oturdukları yerden adam yargılıyorlar hesap kesiyorlar adamların eline bilet veriyorlar

Eğer tek vukuatı buysa ben biraz göz yumulmasını tercih ederim,tabi takımın huzuru bozulmayacaksa...Melo gibi bir adamı 20 yıl arasak bulamayız.Gelen oyuncunun da ne kadar iyi olursa olsun,uyum sorunu,kadroya alışıp alışmaması sorunları olma ihtimali epey fazla.O yüzden,özür dilerse FT de ikna olursa kesinlikle kalmalı,nereye gidiyor kritik zaman öncesi.Yok GS herşeyden önce gelirmiş,bırakın bu işleri.Bu sene şampiyon olmamız şart !

Ne olursa olsun yapmamalıydı..

Bağır küfret ama arkadaşına vurma bu Galatasaray futbolcusuna yakışmaz..

Öfke renktaş öfke.

Özürünü dilemesi şartıyla bir kereliğine göz yumulmalı.

Her toplulukta bazen uyuşmayan fikirler olur,tansiyon yukselir.

7-8 milyona nerden buluyoruz bi Melo ya.Adam hem savunmada,hem hücumda etkili.Güçlü,pasları iyi ve teknik bir oyuncu.Bu özellikleri olan 7-8 milyonluk bir topçu söylesenize bana.Hele de günümüz futbolunda bu tarzda ortasaha oyuncularının önemi daha da artmışken.

Aynen 8 Milyona,Melonun 3 te 1'ini bulamayız.

Bu adamı göndereni cidden affetmem.Melo gibisini bulamayız nokta.

Melo nun play off ta mutlaka oynaması lazım yoksa şampiyonluk zora girer. Söylendiği gibi takımdaki diğer oyuncularda Melo ya tepkiliyse oynarsa daha kötüde olabilir. Takım içinde bölünmeler felan da olabilir. F.Terim in işi çok zor ne karar verirse herkesin saygı duyması lazım.

atatürk dememiş mi ben sporcunun zeki,çevik,ahlaklısını severim diye.önceki mesajları okumadım da bir insan takım arkadaşını yerde 45 sn durmadan tekmeliyorsa,malzemeciyi odadan çıkartıp arkadaşına dalıyosa normal değildir o kişi.gelecek sene gider zaten

atatürk dememiş mi ben sporcunun zeki,çevik,ahlaklısını severim diye.önceki mesajları okumadım da bir insan takım arkadaşını yerde 45 sn durmadan tekmeliyorsa,malzemeciyi odadan çıkartıp arkadaşına dalıyosa normal değildir o kişi.gelecek sene gider zaten

evde ayağa kalk, ayağına kırkbeş saniye boyunca tekme atar şekilde durmadan savur, 20. saniyeye kadar dayanabilirsen eğer helal olsun.

evde ayağa kalk, ayağına kırkbeş saniye boyunca tekme atar şekilde durmadan savur, 20. saniyeye kadar dayanabilirsen eğer helal olsun.

belki abartılı yazdım neticede başka bir gasteden alıntıydı bu da.reira nın hem kaşı açılmış hem de gözü morarmış.farkeder mi kaç sn vurduğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt