#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

atatürk dememiş mi ben sporcunun zeki,çevik,ahlaklısını severim diye.önceki mesajları okumadım da bir insan takım arkadaşını yerde 45 sn durmadan tekmeliyorsa,malzemeciyi odadan çıkartıp arkadaşına dalıyosa normal değildir o kişi.gelecek sene gider zaten

bok gider

melonun gitmesinde merakli olan ne cok uye varmis bu forumda

hay skufhGCOIBNIERHUVIERPUNV ben bu isin

m.milliyet.com.tr

Burda yazdığı gibi kavga Riera'nın Melo'ya attığı laf yüzünden başladıysa ve Melo'da “Sen önce aldığın paranın hakkını ver. Sahada dekor gibi duruyorsun” dediyse futbol hayatının sonuna kadar bizle kalmalıdır. Bu lafı diyecek, formayı bu kadar sahiplenmiş yerliler dahil kaç kişi var bu takımda? Ben de bu olayın bu kadar göz önüne çıkartılmasının yönetimin Melo'nun bonservis ücretinden kurtulmak istemesi olarak görüyorum.
İlginç bir bakış açısı.

atatürk dememiş mi ben sporcunun zeki,çevik,ahlaklısını severim diye.önceki mesajları okumadım da bir insan takım arkadaşını yerde 45 sn durmadan tekmeliyorsa,malzemeciyi odadan çıkartıp arkadaşına dalıyosa normal değildir o kişi.gelecek sene gider zaten

olay anını yaşamış gibi konuşuyorsun.:D malzemiciyi cıkartmış hey allahım.

Bu bonservis ücreti için yapılma ihtimali benim de kafamda aslında. Yani sonuçta bu kavgayı dışarıya GS TV çalışanları çıkaracak değil, kulüpteki çalışanlar da çıkaramaz kolay kolay, bilinçli yansıtıldı medyaya bu kadar. Olayda olan Riera'ya oldu gerçi, o da ayrı bir konu.

Şu Batuhan gibiler yüzünden Arda gitti, çoğu futbolcumuza küfür edildi. Adamın inandığı şeye bak ya.

Melo candır bi yumruk attı diye göndermezler umarım.Bu takımda bi halt yapmadığı halde 3-4 sene takımda kalan futbolcular var.

Melo gibi oynadığı her maçta elinden geleni veren bi adamı bu olaydan dolayı göndermek saçmalık olur.

habertürkün yalan haberine inanıp analizden bahseden adama bak

ben başka bi yerde izah ettim belki abartılı yazmışımdır diye.benim için önemli olan reira'nın kaşının açılması ve gözünü morarması.Bir vuruşta yapamazsın hepsini.ister 45 sn ister 2 yumruk iradesiz biriymii demek ki melo.başka bi başlıkta da yazdım bu benim fikrim.

Neden o söz sadece bizim takım için geçerli oluyor? Bjk'de ibrahimler defalarca yumruklaştılar, çatır çatır oynadılar. Pascal desen yapmadığı bişey kalmadı, yıllarca taraftarın sevgilisi oldu. Emre soyunma odasında aykutu tokatlıyor medyadan çıt yok. Biz neden bu kadar çabuk harcıyoruz topçumuzu...

ben başka bi yerde izah ettim belki abartılı yazmışımdır diye.benim için önemli olan reira'nın kaşının açılması ve gözünü morarması.Bir vuruşta yapamazsın hepsini.ister 45 sn ister 2 yumruk iradesiz biriymii demek ki melo.başka bi başlıkta da yazdım bu benim fikrim.

Neden o söz sadece bizim takım için geçerli oluyor? Bjk'de ibrahimler defalarca yumruklaştılar, çatır çatır oynadılar. Pascal desen yapmadığı bişey kalmadı, yıllarca taraftarın sevgilisi oldu. Emre soyunma odasında aykutu tokatlıyor medyadan çıt yok. Biz neden bu kadar çabuk harcıyoruz topçumuzu...

ibrahim ler kadro dışı kaldı kaptanlıkları alındı.Pascal taraftarın sevgilisi olsun ister olmasın eliyle yaptığı hareketten sonra o da gitti.Emre de şu an kadroya giremiyor:D:D.ya bi de demiyorum illa gitsin ölsün.kalırsa bi tarafımı yırtmam yani:Dbence kalmasın diyorum gelecek sene

ibrahim ler kadro dışı kaldı kaptanlıkları alındı.Pascal taraftarın sevgilisi olsun ister olmasın eliyle yaptığı hareketten sonra o da gitti.Emre de şu an kadroya giremiyor:D:D.ya bi de demiyorum illa gitsin ölsün.kalırsa bi tarafımı yırtmam yani:Dbence kalmasın diyorum gelecek sene

İbrahimler kadro dışı kaldı, ama gönderilmedi kulüpten... Çatır çatır oynamaya devam ettiler.

Pascal'ın dövüp tokatlamadığı adam kalmadı, antreman sahasında arkadaşları varken sahanın kenarına işedi, kameraların gözü önünde taraftarına şişe attı. O şie anı hala gözümün önünde.. Maçlarda hiç durmadan kırmızı kart gördü onu da geçiyorum bi maçta girdikten iki dakika sonra kırmızı yedi. En sonunda da şeref tribününe dalgayı gösterince yollandı. Ama bunların hiçbirinde bjk taraftarı adamı bırakmadı, harcatmadı.

Emre bu olayın yaşandığı hafta girip topunu oynadı, maçı tam hatırlamıyorum. Kadro dışı bırakıldı önce, sonra affedildi falan.. :) Medya tabi zerre üstüne gitmedi, olayın üstünü direk kapattılar.

Bu adamın gönderilmesi son zamanlrda yaptığımız en büyük hatalar listesine girer. Umursamaz değil, paramı alır yatarım zihniyetinde değil. Hırslı, formanın hakkını veren agresif topçu... Tam hayallerimizdeki topçuyu bulmuşken fevri bi kavga yüzünden gönderilmemeli..

İbrahimler kadro dışı kaldı, ama gönderilmedi kulüpten... Çatır çatır oynamaya devam ettiler.

Pascal'ın dövüp tokatlamadığı adam kalmadı, antreman sahasında arkadaşları varken sahanın kenarına işedi, kameraların gözü önünde taraftarına şişe attı. O şie anı hala gözümün önünde.. Maçlarda hiç durmadan kırmızı kart gördü onu da geçiyorum bi maçta girdikten iki dakika sonra kırmızı yedi. En sonunda da şeref tribününe dalgayı gösterince yollandı. Ama bunların hiçbirinde bjk taraftarı adamı bırakmadı, harcatmadı.

Emre bu olayın yaşandığı hafta girip topunu oynadı, maçı tam hatırlamıyorum. Kadro dışı bırakıldı önce, sonra affedildi falan.. :) Medya tabi zerre üstüne gitmedi, olayın üstünü direk kapattılar.

Bu adamın gönderilmesi son zamanlrda yaptığımız en büyük hatalar listesine girer. Umursamaz değil, paramı alır yatarım zihniyetinde değil. Hırslı, formanın hakkını veren agresif topçu... Tam hayallerimizdeki topçuyu bulmuşken fevri bi kavga yüzünden gönderilmemeli..

iyi sıramalamışın ha.bi keresinde de baros etiler'de nusret etin yakınlarında mı ne bi yere işemişti haberlerde çıkmıştı:D

ya ben de çok severdim melo'yu dolabımda bi selçuk inan bi melo, bir de geçen sene'den yekta forması var da reira'nın video'su bi de fatih terim in açıklamasından sonra fikrim değişti.bir de faith terim de demedi mi şampiyonluk yürüyüşünde bizle olucaklar mı düşüncez diye fevri bir olay değil demek ki:)

iyi sıramalamışın ha.bi keresinde de baros etiler'de nusret etin yakınlarında mı ne bi yere işemişti haberlerde çıkmıştı:D

ya ben de çok severdim melo'yu dolabımda bi selçuk inan bi melo, bir de geçen sene'den yekta forması var da reira'nın video'su bi de fatih terim in açıklamasından sonra fikrim değişti.bir de faith terim de demedi mi şampiyonluk yürüyüşünde bizle olucaklar mı düşüncez diye fevri bir olay değil demek ki:)

Bu işeme haberini atmıyorum ha.. Yaşından ötürü bilmeyebilirsin ama bu pascal'ın antremanda çekilen görüntüleri vardı, arkasını dönmüş dururken... :D Aralıksız bi 10 dakika güldüğümü hatırlarım ulan bu adam manyak diye... Baros olayını bilmiyorum ama..

https://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin-gundeminden-basliklar-860363170868/?tc=41&page=40 Bu da pascal'ın işemesiyle ilgili bi haber.. :D

ee küfredince kavga çıkmaz mı

Bu bence bugünlük mevzu değil..

Aralarında ki bağ nasıl bilmiyorum ama birikmiş bir mevzu gibi..

Saha içinde bile bir kaç maçta çok bariz kızdığını bağırdığını hatırlıyorum Melo'nun Riera'ya..

Ve tartıştığı tek adam Riera'ydı..

Frekanslarının farklı olduğu kesin..

İkisinden biri gidecek ki bana kalırsa Riera gitmeli..

Ve hepsinden önce Melo'yu gerçekten dinlemek isterdim..

Ne olup bittiğini mutlaka anlatmalı Fatih hocaya..

Bjk ve Fb'nin takım içi kavgaları bile bu kadar abartılmamıstı. Buna bizim taraftarın asma-kesme merakıda eklenince mesele bu kadar uzuyor. Şuan için birsey söylemek hem Melo hem Riera'ya haksızlık olur. Hoca zaten gerekli acıklamayı yaptı. Salı gününden itibaren herseyin normale döneceğine inanıyorum. Kısa süreliğine kadro dısı kalırlar ama daha sonra sezon sonuna kadar ikiside bu takımda oynarlar. Bu kadar büyütmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt