#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

gif-dog-i14.gif

melodan daha efendi biri var mı şu takımda iftira atmayın adama.. reirayı arıyor kafasını çevirip özür dilemek için..

Hemen dibinde bir mavi kuş var renkdaş.

Olayin ic yuzunu bilmeden gitsin, kalsin demeyin bence. Olayin ic yuzunu Terim biliyor ve Melo'nun simdiye kadar yaptiklarini degerlendirip karari da o verecek.

Riera ne dedi bilmiyorsunuz, belki ilk yumrugu Riera salladi, ama vuramadi, olamaz mi? Riera ne soyledi bilenimiz var mi, o da yok. Olayin ic yuzunu bilmeden niye karar mercii gibi gitsin, kalsin diyorsunuz.

Selcuk'a da yapabilirdi Melo diyorsunuz ama bu olaylar hep gidecegi Caner, Cem Sultan, Riera gibi belli olan oyuncularin basina geliyor nedense.

Kavga yüzünden takımdan oyuncu gönderilmez. Fakat Melo eğer takımda kalacaksa çıkıp onu bu kadar çok seven taraftarından özür dilemesi gerekir..

Gelecek sezon kalır-gider çok sonraki mesele.Transferde Melo tarzı bir box to box alırız o bugünün meselesi değil.

Bugünün meselesi hem Melo hem biz kendi ayağımıza sıkıyoruz.Kavganın boyutu abartıldığı kadar olsa bence çoktan kadro dışı bırakılmış hatta Melo bavulunu alıp gitmiş Melo olayı kapanmıştı bile.

Ama ucuz bir olay yüzünden Playoff ta oynamassa sıkıntısı bize olur.Emre olayında fener kendi bacağına sıkmakta ısrar ediyor biz de heralde durum eşitlensin istiyoruz.

Sonuç: playoffta oynamassa verilen 3 milyon euroya da yazık olur.

herkes kavga edebilir, özür dilerse konu kapanabilir.Her haliyle meo takımda en iyi oyunculardan birisi kesinlikle kalmalı.Ayrıca baros gitmesin melo gitsin diyenlere de şaşıyorum.

Size yeni bir komplo teorisi üreteyim mi?

Melo bu seneki çıkışıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardığını düşünüyor. Juventus ile de görüştü ve takımına dönmeyi kafasına koydu. Galatasaray onun için sadece bir araçtı form tutmak için yeniden. Gayette iyi değerlendirdi artık burada misyonunu tamamladı. Bizim onu almamamız için de böyle bir olay çıkardı..

Nasıl? :asd:

Melo ne olursa olsun takımda kalmalı tabi yerie melodan daha kaliteli bir oyuncu alınacaksa başka. Ama bizim yönetimin böyle bir futbolcu alabileceğini zannetmiyorum. Zaten aldıkları ortada(Rierra). Hocadan ve takım arkadaşlarından özür diler olay kapanır. Bir kavga için futbolcu gönderilmez. Fene v medyasının(fbtvspor, fb8, zürriyet) gazına gelmemeliyiz. Fene v medyası şunu unutmasın ne ayakoyunları yaparsa yapsınlar bu sene şampiyon olacağız.

Bu beleşoğluna ve jöle beyinliye ders olsun. Baksınlar koç gibi Rierra ne hale gelmiş görsünler.

Size yeni bir komplo teorisi üreteyim mi?

Melo bu seneki çıkışıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardığını düşünüyor. Juventus ile de görüştü ve takımına dönmeyi kafasına koydu. Galatasaray onun için sadece bir araçtı form tutmak için yeniden. Gayette iyi değerlendirdi artık burada misyonunu tamamladı. Bizim onu almamız için de böyle bir olay çıkardı..

Nasıl? :asd:

Bir de ben üreteyim.

Bizim yönetim zaten becerisizlikliğinin farkında ,kime el atsalar o oyuncu kuruyor. Melo'yuda alamayacaklarını belliydi taraftarında tepkisini almamak için böyle bir olayı sanki ÇOK BÜYÜK bir olay gibi basına sızdırdılar.

Zaten baştan beri Melo'ya o parayı vermeye sıcak bakmıyorlardı.

Büyük Başkan Ünal Aysal mükemmel futbol bilgisiyle bize beleş oyuncular bulacaktır.

Yıkıcı değil yapıcı olalım arkadaşlar.

20678_479420405047_422630905047_10884931_8351226_n.jpg

Bir de ben üreteyim.

Bizim yönetim zaten becerisizlikliğinin farkında ,kime el atsalar o oyuncu kuruyor. Melo'yuda alamayacaklarını belliydi taraftarında tepkisini almamak için böyle bir olayı sanki ÇOK BÜYÜK bir olay gibi basına sızdırdılar.

Büyük Başkan Ünal Aysal mükemmel futbol bilgisiyle bize beleş oyuncular bulacaktır.

Bir de ben üreteyim.

Melo'yu almak istiyoruz,Melo da kalmak istiyor ama Juve talipleri koz olarak kullanıp 13 milyondan bir kuruş inmiyor.Bu olayı Melo'nun değerini aşağıya çekmek için abarttılar.Juve seve seve vericek bize çünkü kim almak isterki artık Melo'yu o fiyatlara.

ps:Tek bir kelimesine bile inanmadım yazarken.

melo rieranın karısından hoşlanıyor ve hem güç gösterisi yaparak kadının gönlüne girdi hemde riera ingiletereye gidince ev boş kaldı.. __bence__

Bir de ben üreteyim.

Riera'nın gözü pörtlemiş onu da mı Ünal Aysal yaptı?

Lütfen komplo teorileri üretirken sağlam temellere oturtalım.. :D

melo rieranın karısından hoşlanıyor ve hem güç gösterisi yaparak kadının gönlüne girdi hemde riera ingiletereye gidince ev boş kaldı.. __bence__

Bu müthiş teoriyi yarın herhangi bir gazetenin spor sayfasında görebiliriz. Tam bizim medyaya uygun hikaye. :005:

meloyla konuştum beklediğim gibi olmuş. melo nun yerinde olsam ben de aynısını yapardım.

edit: kimse kusura bakmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt