#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Bence bu konu artık kapatılmalı, önümüzde zorlu bir dönem var ve meloya ihtiyacımız var.

Ben kavgadan sonra yapılan açıklamaları doğru bulmuyorum.Sanki birileri takımı sabote etmek için hazır bekliyormuş.Melo yu ister alır ister almayız , fakat önümüzdeki playoff döneminde oynatmak zorundayız.

Adamlar kavga etmiş, ama birileride bunu kullanıyor yok kendini kulüpten büyük görmüş falan filan diye cümlelerle taraftara mesaj veriliyor, çok yanlış bir tutum.

Fatih hoca akıllı bir adam, bu yaşananları eminim çok iyi yorumluyordur, meloya ceyhundan daha çok ihtiyacımız var.

melo kalsın yaaa

umarım hatasını anlamıştır

insanlar 2. bi şansı hakeder

aslanım herkesten cıkıp özür dileyecek ve bizim takımda kalacak. zamanı gelince gider ama şimdi degil.

Taraftarın Felipe Melo isyanı

G.Saray’da yönetim ve teknik heyetten sonra taraftar da Riera’ya yaptıkları sonrası ‘sevgilisi’ Melo’yu sildi. İşte Sarı-Kırmızılılar’ın twitter’da yazdıkları:

*Melo sağlıksız ve kötü bir insan.

*Artık defolup gidebilirsin Melo.

* Yaptıkları kabul edilemez. Bizim için ne kadar önemli olursa olsun gönderilmelidir.

*G.Saray tarihinden 2-3 yaprak okumuş birinin olaya yapacağı yorum: “Güle güle Melo” olur.

*Kimse G.Saray’dan büyük değildir. İsimler gelip geçer, G.Saray kalır. Haddini bilecek.

*Arkadaşına bunu yapan G.Saray’da kalamaz.

*G.Saray’da bu hareketler asla kabul edilemez.

*Yönetim bir an önce Felipe Melo’yu takımdan göndermelidir.

*Artık onun yüzünü göresim bile yok.

habertürke bak hay ulan ben sizin neyse ceza almanın alemi yok

Taraftarın Felipe Melo isyanı

G.Saray’da yönetim ve teknik heyetten sonra taraftar da Riera’ya yaptıkları sonrası ‘sevgilisi’ Melo’yu sildi. İşte Sarı-Kırmızılılar’ın twitter’da yazdıkları:

*Melo sağlıksız ve kötü bir insan.

*Artık defolup gidebilirsin Melo.

* Yaptıkları kabul edilemez. Bizim için ne kadar önemli olursa olsun gönderilmelidir.

*G.Saray tarihinden 2-3 yaprak okumuş birinin olaya yapacağı yorum: “Güle güle Melo” olur.

*Kimse G.Saray’dan büyük değildir. İsimler gelip geçer, G.Saray kalır. Haddini bilecek.

*Arkadaşına bunu yapan G.Saray’da kalamaz.

*G.Saray’da bu hareketler asla kabul edilemez.

*Yönetim bir an önce Felipe Melo’yu takımdan göndermelidir.

*Artık onun yüzünü göresim bile yok.

habertürke bak hay ulan ben sizin neyse ceza almanın alemi yok

şu yorumları yapanlar eminimki hayatlarında cok kavga etmişlerdir. herkes kendini melek sanıyor.

Melo´nun Günahini almak istemem , ama icimden bir ses sanki

Melo , Galatasarayin kendisini israrla istedigini ve muhakak bonservisini almak icin görüsmelere bile baslandigini ögrendi (2-3 Hafta önce baslanmis Fatih Hoca söyledi) simdi ben bu Takimdan nasil gelecek de olmamda Real Madrid veya Milan gibi dev gibi Takimlarda oynarimi düsünüyor ve Uyarliyor

Melo , Galatasarayin kendisini israrla istedigini ve muhakak bonservisini almak icin görüsmelere bile baslandigini ögrendi (2-3 Hafta önce baslanmis Fatih Hoca söyledi) simdi ben bu Takimdan nasil gelecek de olmamda Real Madrid veya Milan gibi dev gibi Takimlarda oynarimi düsünüyor ve Uyarliyor

yok artık. melo oynamak istemiyorum sizde dese zaten fatih hoca onu almaz.

Benim yazdigim senaryoda buna benzerdi, geyigine yazmistim aslinda ama mantikli gelmiyor da degil..

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

iddalara inanip bu hareketler gs futbolcusun yakismaz diyenler, insanlari yaftalamak da gs taraftarina yakismaz. Takimin basinda bir adam var ve biz ona guveniyoruz degil mi. Gerisi laf.

Bu olayda en uyuz oldugum ezik kuslarla kargalarin heryerde bizde olsa hemen gönderirdik demesi,ulan beyinsizler fazla geriye gitmeye gerek yok daha bu sezon ikinizinde td sine saldirdi futbolculariniz.

Birinizin kadro disi birakmasi 6 saat sürdü digerinizin 24 saat.

Melo yararlı oyuncu bir maç takımdan uzaklaşsın ve play-off öncesi tekrar sevişip takıma katılması gerek..

Ona ihtiyacımız var..

Oha şimdi bir şey derdim de neyse.

inan bana, melo benden, snenden, fatih hocadan cok istiyor Gs de kalmak.

29 yasina gelmis adama, bu paralari baska kimse ama kimse veremez.

sampiyonlar ligi garanti.

taraftar sana asik, hoca seni aldirtti ...

daha ne olsun

zaten kendisi de söyliyor, 6 yil kalirim

Ben komplo teorisini hazirladim: Fatih hoca sene sonu Rierayi gondertecekti bonservissiz.. Ama yillik maasini vermemek icin bu ikisini bi odaya beraber yolladi.. Meloyda ayari verdi, bunu iyi bi patlat dedi.. Meloda yapti.. Riera Galatasarayi sildi ve seneye 2 yillik alacagini almadan toz olacak.. Haa bide Juventustan bonservisini daha ucuza alacagiz bu olaydan sonra, cunku adam kavgaci.. 8-9 etmez.. 13 hic etmez.. Rieradan yaptigimiz zarari boylece karsilamis olacagiz..

Not: A.Polat hesabi..

Ben komplo teorisini hazirladim: Fatih hoca sene sonu Rierayi gondertecekti bonservissiz.. Ama yillik maasini vermemek icin bu ikisini bi odaya beraber yolladi.. Meloyda ayari verdi, bunu iyi bi patlat dedi.. Meloda yapti.. Riera Galatasarayi sildi ve seneye 2 yillik alacagini almadan toz olacak.. Haa bide Juventustan bonservisini daha ucuza alacagiz bu olaydan sonra, cunku adam kavgaci.. 8-9 etmez.. 13 hic etmez.. Rieradan yaptigimiz zarari boylece karsilamis olacagiz..

Not: A.Polat hesabi..

:005::005:

89e.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt