#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Son dakika;

Ali Dürüst: Fatih Terim, Riera ve Melo'nun kadro dışı kararını kaldırdı.

Ders almıştır reis, bi daha böyle bi şey yapacağını sanmıyorum. Şimdi izleyin Melo'yu en iyi maçlarını oynayacak bence

Osman Altunterim

#Melo bugün Takim izinliyken Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tek basına çalışıyordu..

Melo bidaha sakın!!! Sakın!!! Galatasaray,Taraftar,Fatih Terim,Aldığın para... Dünyanın hiç bir yerinde bunlara sahip olamassın. Galatasaraydan bir felipe melo gider bir başkası gelir. Kimler geldi kimler geçti. Sana tanrının bir lütfu olan bu camia yı sakın bidaha üzme. Tarihteki yerini al

haydi aslanım , şimdi feneri sevme zamanı... :p

eğer doğrumu bilmiyorum ama melo zaten rieara nın kapısının önüne gidip beni affet diye ağlamış karısındanda özür dilemiş .. Bir anlık bir sinirle olduğu çok belli bu olay onları daha iyi etkileyecek özellikle meloyu

cok sevindim ama simdi diger takim oyunculari onu daha fazla saha´da provöke edecektir. cok dikkat etmesi lazim.

ama durumu hala belirsiz.

insallah play-off´da en iyi maclar´ini cikarir

eğer doğrumu bilmiyorum ama melo zaten rieara nın kapısının önüne gidip beni affet diye ağlamış karısındanda özür dilemiş .. Bir anlık bir sinirle olduğu çok belli bu olay onları daha iyi etkileyecek özellikle meloyu

Yalan. O haberde Melo'nun neler söylediği bile yazıyor kelime kelime. ne yapmış eve mi girmiş gazeteci. Yalancı köpekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt