#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu başkanlık seçimine katılan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dürüst, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarıyla ilgili olarak, sonradan ortaya konulan bir sistem olduğunu belirterek, "Ligde bir kademeyi bitirdik, bu senenin kaosundan bir kademe daha çıktı. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanıp, bir şampiyonluk daha elde edeceğiz" diye konuştu.

Kulüp olarak play-off sistemine kesinlikle sıcak bakmadıklarını vurgulayan Ali Dürüst, "Zaten olağanüstü bir durumdan çıktı. Baştan öngörülmemişti. Bu olağanüstü durum ortadan kalktıktan sonra yine normale dönmesini tercih ediyoruz. Türk futboluna da faydası olmayacağı görüşündeyiz. Bu sene böyle oldu ve oynayacağız, hayırlısıyla da sonlandıracağız" dedi.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki fikstürünü ve puan farkını değerlendiren Dürüst, bunları avantaj olarak görmediklerini dile getirdi.

"Ne fikstür, ne de 5 puanlık fark avantaj değil" ifadelerini kullanan Dürüst, "Ligde 34 maç geride kaldı. Şimdi 6 maçımız daha var. Herkes birbiriyle oynayacak. Ne fikstür, ne de puan avantajı var. Bizim amacımız, çıkıp tüm maçlarımızı kazanmak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Felipe Melo ve Albert Riera'nın kadro dışı bırakılma kararlarının kaldırılmasıyla ilgili olarak da Ali Dürüst, teknik direktör Fatih Terim'in her iki oyuncuyla da görüşmesi olduğunu anlatırken, bu oyuncuların affedilmediğini, disiplin cezalarının uygulanacağını yineledi

webaslan affedılmedıgını söyluyor ben kadro cezalarının aklaktıgını para cezası nın affedılmedıgını bılıyorum iyice paranoyak ettıler bızı

306154_404741319550819_243149862376633_1402099_723830129_n.jpg

536674_404754642882820_243149862376633_1402123_1241931554_n.jpg

:D

Dogrusu :

Bende baskan , seviyorum :lol:

Sent from HTC

Engin Melo'dan daha arıza bir tip ama Fatih hoca ne yaptı Engin kırmızı yedikten sonra para cezaları hemen kesildi tekrarı dışında sözleşmesinde de yazıyor zaten sözleşmesinin fesh edileceği söylendi Fatih hoca ayarınıda yedikten sonra sarı kart dahi yemiyor adam nerdeyse artık..

Melo'da arızalı bir tip ama bu yaşananlardan sonra öyle bir şey yapmaya ömür billah artık yeltenmiyecektir düşüncesindeyim çünkü 2.bir hatasında daha kapının önünde olacağının farkında oda engin gibi...

O degilde olayin icinde Engin olsaydi.. Neyse dusunmek bile istemiyorum

Benimi tahrik etmeye calisiyon la :D

Naaaaa, ceza alamam bidaha...

Ama iyi yapmis melo reis:tiphat:

Melo: Mister; özür dilerim... Ne ceza verirseniz verin razıyım

Terim: Özürü bekleyen ben değilim, takım arkadaşların

Melo: İsterseniz beni gönderin. Sadece kalbinizde affettiğinizi bileyim, bana yeter

Terim: Sen önce arkadaşlarından özür dile... Senin için bana geldiler, biliyorsun.

Melo: Riera ile konuşup özür diledim. Arkadaşlarıma sizinle konuştukları için teşekkür edip özür dileyeceğim.

Terim: Felipe, burası Galatasaray Kulübü... Başka kulüplere benzemez. Bunu anlamışsındır.

Sabah konuşmaları ele geçirmiş.Diyaloglar böyleymiş :D

Melo: Mister; özür dilerim... Ne ceza verirseniz verin razıyım

Terim: Özürü bekleyen ben değilim, takım arkadaşların

Melo: İsterseniz beni gönderin. Sadece kalbinizde affettiğinizi bileyim, bana yeter

Terim: Sen önce arkadaşlarından özür dile... Senin için bana geldiler, biliyorsun.

Melo: Riera ile konuşup özür diledim. Arkadaşlarıma sizinle konuştukları için teşekkür edip özür dileyeceğim.

Terim: Felipe, burası Galatasaray Kulübü... Başka kulüplere benzemez. Bunu anlamışsındır.

Sabah konuşmaları ele geçirmiş.Diyaloglar böyleymiş :D

Vee Sabah oradaydı ! Hey Allah'ım ya :D

bu kadar uzun konuşmasına gerek yokmuş.

ben bir adam tanıyorum. "ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız ve kazanacaksınız allah yardımcınız olsun" dedi ve tek cümleyle takımına uefa kupasını kaldırttı. :) ülkesinde avrupada bir kupa kazanmak hayal bile edilemezken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt