#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

kuşlar çatlıyor melo oynadı diye bu misbahda o kuşlardan fazla piklemeyin :D

nasıl hata yaptı, fernandesi tek başına bitiren kendisi idi zaten

maçın başındaki topuk paslarıyla tinercileri çıldırttı :asd:

Fernandesi yedi, kaç tane pozisyonu kesti reyiz. Pitbull sevinciyle rakibi kudurtması ayrı bir güzellikti zaten

Melo ve riera golden sonra

AqoNmjWCIAE7ddZ.jpg

Melo candır cannn :D

Aslanım benim!!!

Ulan Bi Kewell bi de sen.İkinize de hayranım :)

İlk yarı dengeli oynadı ikinci yarı savunmanın sigortasıydı..

Valla artık fikrim tamamen netleşti. Bu sene eğer şu adamın bonservisi ne olursa olsun alınmazsa sezona koca bir eksi ile başlar yönetim.

Çok laubali başladı maça, çok etkin de değildi. 2. yarı hele hiç ortalarda gözükmedi uzunca süre. Ortalama bir performanstı ama umarım tavan yapar bu performansı haftaya, en çok bu adama ihtiyacımız var.

arkadas sen nediyorsun :-)

melonun kesdiyi ataklarin yapdigi cok kritik müdahalelerinin haddi hesabi yok
Çok laubali başladı maça, çok etkin de değildi. 2. yarı hele hiç ortalarda gözükmedi uzunca süre. Ortalama bir performanstı ama umarım tavan yapar bu performansı haftaya, en çok bu adama ihtiyacımız var.

Çok top kesti, defansif yönü oldukça iyiydi bence.

Iyi mac cikarinca birden 'Aslan Melo' oluverdi. Ne olursa olsun medya'nin gazina gelmeyin asla. Melo kraldir, Melo Candir unutmayin!

arkadas sen nediyorsun :-)

melonun kesdiyi ataklarin yapdigi cok kritik müdahalelerinin haddi hesabi yok

Sence ben ne diyorum arkadaş bir düşünsene.

Çok top kesti, defansif yönü oldukça iyiydi bence.

İyi de ben defansif yönü kötüydü yazmadım ki. Yazdığım şeyler tamamen takımın oyunundaki etkinliğiyle alakalı. Rakibin oyunundaki etkinliğiyle alakalı değil, o noktada çok iyiydi zaten.

bence Melo çok etkiliydi. Gerektiğinde Semih ve Tomas'ı destekledi, aralarına girdi.. gerektiğinde savunmadan top çıkardı, gerektiğinde önde pres yaptı. Golünüde attı. Sevincinide yaptı, çarşıyı deli etti ağlattı yatırdı kaldırdı :D :D

melo çok iyidi bence..

Şu Melo'nun gerektiğinde savunmadan çıkardığı topları biri bana göstersin ben de bileyim. Hangi topu nereye çıkarmış acaba? Saçma salak topuk paslarını mı yoksa ayağının altından kaçırdığı topları mı saydınız?

Bok gibiydi lan işte hücum yönünde, kaç tane hata yaptı ilk yarım saatte. Golü atana kadar da ortada yoktu, savunmada top kesti o kadar. Adamı seviyorsunuz diye de nirvanaya ulaştırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt