#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Şu Melo'nun gerektiğinde savunmadan çıkardığı topları biri bana göstersin ben de bileyim. Hangi topu nereye çıkarmış acaba? Saçma salak topuk paslarını mı yoksa ayağının altından kaçırdığı topları mı saydınız?

Bok gibiydi lan işte hücum yönünde, kaç tane hata yaptı ilk yarım saatte. Golü atana kadar da ortada yoktu, savunmada top kesti o kadar. Adamı seviyorsunuz diye de nirvanaya ulaştırmayın.
saçma sapan yorum yapmışın milleti tahrik etmek için burda yorum yapma

Ulan şaka gibi, önceki sayfalarda yazılanları gördüm de neler var. Ya oturun şu maçı baştan sona tekrar izleyin, Melo'nun saçma salak çalım hevesleri ve aptal saptal artistlik pas denemelerini bir sayın bu maçta. En iyi maçıydı diyenler de otursun 3-1'lik Fenerbahçe maçını ve 3-2'lik BJK maçlarını izlesin, sonra gelip burada bana cevap versin.

Neyse ki geç saatte yazdım yorumları, yoksa uğraşacağım varmıştı.

uğraşma renktaş boşver bunlar elmaderide beğenmiyorlar onlara pino cana barış özbek m.sarp gibi adamlarlazım

ulan gece gece dellendirdin beni. üşenmesem senin bütün mesajlarını ararım da neyse. şu sona yazdığın isimlerden sonra getirdiğin "lazım" kelimesi için bile kalkıp yatağıma giderken dünyanın küfrünü yedin.

bak çok açık sözlüyüm, arkandan sövmedim.

saçma sapan yorum yapmışın milleti tahrik etmek için burda yorum yapma

bu arada sayın padişah, nerde yorum yapayım söyler misin? çok ezildim de bu ithamların karşısında.

allah'ın hırbosu seni.

Şu Melo'nun gerektiğinde savunmadan çıkardığı topları biri bana göstersin ben de bileyim. Hangi topu nereye çıkarmış acaba? Saçma salak topuk paslarını mı yoksa ayağının altından kaçırdığı topları mı saydınız?

Bok gibiydi lan işte hücum yönünde, kaç tane hata yaptı ilk yarım saatte. Golü atana kadar da ortada yoktu, savunmada top kesti o kadar. Adamı seviyorsunuz diye de nirvanaya ulaştırmayın.

Yahu sen de nirvanaya ulaştın eleştiride, eyvallah ofansta pek görünmedi ama aç izle tekrar özellikle ikinci yarıda kaç tane top kesti la herif.

Sokayım ağzına Anıl, gözüne de sokayım. Lan olm SAVUNMADA KÖTÜYDÜ DEMİYORUM. MANYAK MISINIZ SİZ?

Allah Allah ya. Sabır...

Ben biraz daha net açıklayayım maçın başlarında hırsına yenik düştü biraz ve çok saçma hatalar yaptı ama ikinci yarı toparladı.

Kendini göstermek istediği için biraz abartıya kaçtı sanırım ilk yarı.

Sokayım ağzına Anıl, gözüne de sokayım. Lan olm SAVUNMADA KÖTÜYDÜ DEMİYORUM. MANYAK MISINIZ SİZ?

Allah Allah ya. Sabır...

Şu Melo'nun gerektiğinde savunmadan çıkardığı topları biri bana göstersin ben de bileyim. Hangi topu nereye çıkarmış acaba?

çıkardı derken atağı kesti anlamında diyorsun sandım lan o yüzden dedim.

Ben biraz daha net açıklayayım maçın başlarında hırsına yenik düştü biraz ve çok saçma hatalar yaptı ama ikinci yarı toparladı.

Kendini göstermek istediği için biraz abartıya kaçtı sanırım ilk yarı.

Anlamışlardır inşallah hacı artık, millet at gözlüğüyle maç izliyor yeminle.

Hincal Uluc 30 yil once bir oyuncuya 6.5 mu verelim 7 mi 10 uzerinden diye saatlerce tartisirdik gazetede demisti simdiki gazetecileri elestirirken. Burayi gorse gurur duyardi taraftarla herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt