#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

İlk yarım saat çok önde oynadı.Fatih hoca özellikle biraz öne atıp Beşiktaşın oyun kurmasını engellemek,önde verimli pres için böyle bir taktik denedi diye düşünüyorum.Bu bahsettiğimiz kötü oyun ve rakip forvetlerin stoperlerle bire bir kalması da bunun sonucunda oldu.Aynı zamanda da Bjk orta sahası oyun kurmakta zorlandı ve özellikle Fernandes oyuna hiç giremedi.

Daha sonra stoperlerin önüne-arasına girince mükemmel müdahaleler yaptı.Defansif anlamda çok rahatlattı takımı yine.

Aga şu yazdıklarımı baştan sona okumadan bana cevap vermeyin mümkünse. Boş yere sinirlerim yıpranıyor. Adama kötü bir şey söylemeye gelmiyor yahu. Öl dese öleceksiniz anasını satayım. Başarılı falan da değildi, oturun izleyin ilk 20-30 dakikayı tekrar. O laubali hareketleri mahvedebilirdi bizi. Adama zaten orta sahayı süpürmedi demiyorum ben.

Benim yazdıklarımda neden hep böyle sorunlar oluyor anlamıyorum. Olm bi okuyun doğru düzgün yahu, kaçıncı kez yazıyorum şu cümleleri, bana da yazık.

Aynen o dediğin dakikalarda melo kötü oynadı, kesinlikle haklısın. Bana kalırsa her top alışında tribünlerin anlamsızca onu protesto etmesi bayağı etkiledi melo'yu.. Ama golü attıktan sonra da o etkisiz melo'dan eser kalmadı diyebilirim. Dün akşam en beğendiğim özelliğiyse inanılmaz toplar kesti. bjk orta sahasına pas yaptırmadı ki fernandes'in çabucak oyundan düşmesinin nedeni engin ve melo'nun dün sert ve agresif oyunuydu. Bana göre dün en etkisiz adamımız selçuktu. Selçuk biraz daha kendi gibi oynayabilseydi, açık ara 5-6 farkla biterdi bu maç..

Niye illa gol yiyince konuşuyoruz? Bizim Türk milletindeki bu zihniyette tuhaf, çıkar dağın tepesine suya atlar atlar başına iş gelene kadar hiçbir şey yoktur. Ancak başına bir iş gelince laf etme hakkı doğar. Ben gol olduktan sonra eleştireceksem sokayım öyle eleştirime, hiç eleştirmesem daha iyi o saatten sonra.

Çünkü derbi maçları skora odaklıdır da ondan.

İstediğin kadar iyi oyna.Maçı kaybettiysen geçmiş olsun.Tarih; iyi oyunu değil,maçın skorlarını yazar.

Melo derbi maçlarda müthiş bir psikolojik güçtür.en azından ben öyle görüyorum.

Eskiden hep kırılgan oyuncularla kaybettik derbileri.Şimdi kadroda 2-3 dozer var.Kafam rahat.Ezip Ezip geçiyoruz.

Biliyorum ki,Melo, Fernandese 1 şut bile attırmayacak.

Ki şut atsa bile Muslera yemeyecek :)

Verdikleri bu güven için bile oyuncularımıza binlerce teşekkür :)

ulan gece gece dellendirdin beni. üşenmesem senin bütün mesajlarını ararım da neyse. şu sona yazdığın isimlerden sonra getirdiğin "lazım" kelimesi için bile kalkıp yatağıma giderken dünyanın küfrünü yedin.

bak çok açık sözlüyüm, arkandan sövmedim.

bu arada sayın padişah, nerde yorum yapayım söyler misin? çok ezildim de bu ithamların karşısında.

allah'ın hırbosu seni.
ü,

bakıyorumda admınlerın hakaret etme özgürlügü oluyor galıba

Melo dün en iyi oyununu oynadı kim ne derse desin, oyunu o kadar hızlı oynadı ki kendi takım arkadaşları bile şaşırdı duruma attığı paslara

defansif manaada her zaman ki gibi kusursuzdu

takımıda rahatlatmak adına psikolojik klas hareketler yaptı zaten ki gayet doğru şeyler bunlar belki de fatih hocanın direktifidir bilemeyiz ama eğer deplasmandaysanız ve rakibiniz köpek gibi saldırıyorsa size relax olarak hem takım arkadaşlarınıza cesaret hemde rakibe psiklojik üstünlük çok rahat kurarsınız dünkü gibi

bunu leeds deplasmanında monacoda süper kupa maçında hagide yaptı biri hakana attırdığı golde öbürü carlosu geçişi bunlar güven veren şeyler tabi

ki bu gün bir kez daha gördük ki

fernandes+ernst+veli= bir melo bile etmiyor hatta necibi ekrem dağı felanda toplayabiliriz

Attığı golün ofsaytla uzaktan yakından alakası yok!

4jsd9.jpg

Top daha kafaya gelmeden çekilmiş bir görüntü bu.

ölçtüler biçtiler,ufak da olsa ofsayt var pozisyonda.

Adam Galatasarayı çok sevmiş, otobüsteki halinden belli. Takımdaki tek brezilyalı olmasına rağmen bu kadar bağlı takıma, bu adamı lütfen gönderme yönetim!

Tam Pitbull be bu adam!!

soyle Brezilya dan genc potansiyelli bi adam daha alsak da iyi olur..

Şu konuda çok güzel kafalar var. Melo'nun laubali davrandığını kabul etmemek için "fatih hoca demiştir topuk pası at diye belki" tepkileri var. Lan varya oturup ağlasam yeridir.

Fenerbahçeliler bile eleştirme konusunda çoğunuzdan daha makul davranıyordur.

Şu konuda çok güzel kafalar var. Melo'nun laubali davrandığını kabul etmemek için "fatih hoca demiştir topuk pası at diye belki" tepkileri var. Lan varya oturup ağlasam yeridir.

Fenerbahçeliler bile eleştirme konusunda çoğunuzdan daha makul davranıyordur.

Sence Melo, dünkü maçta nasıl olmalıydı sertaç?

Çünkü derbi maçları skora odaklıdır da ondan.

İstediğin kadar iyi oyna.Maçı kaybettiysen geçmiş olsun.Tarih; iyi oyunu değil,maçın skorlarını yazar.

Melo derbi maçlarda müthiş bir psikolojik güçtür.en azından ben öyle görüyorum.

Eskiden hep kırılgan oyuncularla kaybettik derbileri.Şimdi kadroda 2-3 dozer var.Kafam rahat.Ezip Ezip geçiyoruz.

Biliyorum ki,Melo, Fernandese 1 şut bile attırmayacak.

Ki şut atsa bile Muslera yemeyecek :)

Verdikleri bu güven için bile oyuncularımıza binlerce teşekkür :)

Şu anlattıklarının aksini düşünmüyorum zaten.

Lan biri de çıkıp desin ki adam ilk 30 dakika sıçtı resmen. Yahu adam dün çok iyiydi ama ilk yarım saatte hücum yönünde sıçtı işte, niye inatla yok skor odaklı, yok savunmada iyi, yok psikolojik güç lafları edip duruyorsunuz anlamıyorum. Sanki aksini savunuyorum.

Hayır madem kabul etmiyorsunuz bari benim eleştirdiğim noktaya karşılık bir şey söyleyin, benim de övdüğüm şeylerle savunmayın adamı bana.

Lan biri de çıkıp desin ki adam ilk 30 dakika sıçtı resmen. Yahu adam dün çok iyiydi ama ilk yarım saatte hücum yönünde sıçtı işte, niye inatla yok skor odaklı, yok savunmada iyi, yok psikolojik güç lafları edip duruyorsunuz anlamıyorum. Sanki aksini savunuyorum.

Hayır madem kabul etmiyorsunuz bari benim eleştirdiğim noktaya karşılık bir şey söyleyin, benim de övdüğüm şeylerle savunmayın adamı bana.

Ağa ilk 30 dakika takımın alayı zıçtı zaten.Bunu inkar etmiyoruz ki biz :)

oyun oturana kadar böyleydi yani.

evet haklısın hücumda saçmaladı verdiği paslar yerini bile tutmadı saçmaladı bu konuda sonuna kadar haklısın

diğer arkadaşlara da hak veriyorum tabiki savunmada iyiydi bi çok top çıkardı kornerden duran toplardan ve bir sürü gelişen bjk atağı vs vs. ama dediği gibi hücumda yok gibiydi. o kadar da kredisi var mı? var tabiki sorun değil

deplasmanda daha temkinli oynadigimiz icin savunmanin icine gömüldü. ileri ciksa orta alanda inanilmaz bosluklar olusurdu. BJK gol atamadiysa takim halinda saha parselasyonunu en üst düzeyde yaptigimizdan. yoksa adamlarin cok kaliteli ayaklari var.

Lan hanzoluğu kes artık ;)

Adam iyiydi işte dün evet bazı paslarda jb falan geçti ama göze çarpan çok bi hatası olmadı.Aksine orta sahada Ernst'ende Fernandestende üstündü zaten.

Yaptığı hareketlerde bana kalırsa takımı rahatlatması açısındanda faydalı oldu.

Sence Melo, dünkü maçta nasıl olmalıydı sertaç?

Bakın son kez yazıyorum, valla yıldım ben artık.

Melo dün iyi oynadı ama en iyi maçı değildi. 3-1'lik FB ve 3-2'lik BJK maçlarını izleyin yeter. Neden hep bunları söylüyorum bu maçın seviyesinde o iki maç oldu diye. Yoksa çok efsane oynadığı başka maçlar da oldu.

Dün ilk 15 dakikalık kısımda sadece bir savunma görevi yaptı, Ujfalusi ve Semih'in bile o dakikalarda daha çok pas yapmış olma ihtimali var, saymadığım için ihtimali var diyorum. 15 dakikadan sonraki kısımda takım yavaştan toparlandı -ki bunun sebebi de direk Melo'dur. Takım kötüydü diye Melo kötü değildi o süreçte, Melo kötüydü diye takım kötüydü. Melo ne zamanki laubali paslaşmaları bıraktı, toparlanmaya başladı o andan itibaren kontrolü elimize aldık.

İkinci yarı zaten rölantiye aldığımız oyunda en büyük iş Melo'ya düşüyordu, çünkü orta sahada savunma yapacak adam o. Onu da mükemmel yaptı ve bitirdi maçı. Yani şunu anlamak zor mu? Ben adama kötü oynadı demiyorum. İlk yazdığım mesajda sadece "çok laubali başladı" dedim, adamın biri çıktı "sen ne diyorsun arkadaş yeaea" tribine girdi konu buraya geldi.

Sabır ya, valla dündendir benzer şeyleri kaçıncı kez yazıyorum, yoruldum la harbiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt