#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Lan hanzoluğu kes artık ;)

Adam iyiydi işte dün evet bazı paslarda jb falan geçti ama göze çarpan çok bi hatası olmadı.Aksine orta sahada Ernst'ende Fernandestende üstündü zaten.

Yaptığı hareketlerde bana kalırsa takımı rahatlatması açısındanda faydalı oldu.

Hıyara bak sen. O yaptığı hırboluklardan birinde yeseydik golü görürdüm. Hatta bi pozisyonda çok iyi hatırlıyorum, delirdim. Laubali davranıp topu kaybetti, sonra da adamın peşinden koşmadı. Dakikasını hatırlamıyorum, full maçı izlersem gösteririm. Beni çileden çıkartmayın, adama kötü oynadı diyen yok zaten.

Bakın son kez yazıyorum, valla yıldım ben artık.

Melo dün iyi oynadı ama en iyi maçı değildi. 3-1'lik FB ve 3-2'lik BJK maçlarını izleyin yeter. Neden hep bunları söylüyorum bu maçın seviyesinde o iki maç oldu diye. Yoksa çok efsane oynadığı başka maçlar da oldu.

Dün ilk 15 dakikalık kısımda sadece bir savunma görevi yaptı, Ujfalusi ve Semih'in bile o dakikalarda daha çok pas yapmış olma ihtimali var, saymadığım için ihtimali var diyorum. 15 dakikadan sonraki kısımda takım yavaştan toparlandı -ki bunun sebebi de direk Melo'dur. Takım kötüydü diye Melo kötü değildi o süreçte, Melo kötüydü diye takım kötüydü. Melo ne zamanki laubali paslaşmaları bıraktı, toparlanmaya başladı o andan itibaren kontrolü elimize aldık.

İkinci yarı zaten rölantiye aldığımız oyunda en büyük iş Melo'ya düşüyordu, çünkü orta sahada savunma yapacak adam o. Onu da mükemmel yaptı ve bitirdi maçı. Yani şunu anlamak zor mu? Ben adama kötü oynadı demiyorum. İlk yazdığım mesajda sadece "çok laubali başladı" dedim, adamın biri çıktı "sen ne diyorsun arkadaş yeaea" tribine girdi konu buraya geldi.

Sabır ya, valla dündendir benzer şeyleri kaçıncı kez yazıyorum, yoruldum la harbiden.

İyi de sen şimdi Melo'ya niye kötü dedin :asd: :asd: :asd:

Şaka şaka :D

Herkes birbirini sonunda anlamayı başardı :)

a6410d46f5c5.jpg

O çakı dünkü maçtan mı ?

Lan olm adam bütün maç sürekli hata yaptırmış da olsa ilk yarı Fernandes top göremedi lan. Diyeceksiniz çok top kaptı diye mi ama hayır, acayip alan daralttık. İkinci yarıda yaslanınca da Fernandes çok top aldı ama bu sefer de yarı sahamızın yarısını geçemediler. Bu da Melo sayesinde oldu. Sanki adamı astık kestik ya, ulan birine kötü bir şey demeye gelmiyor, hemen linç ediyorsunuz. Okumayı öğrenin önce.

onu bunu bırakın da dün Melo-Riera ikilisini yan yana ve samimi görünce çok mutlu oldum , özellikle gol sevincinde ki görüntü galibiyet kadar güzeldi.

Hıyara bak sen. O yaptığı hırboluklardan birinde yeseydik golü görürdüm. Hatta bi pozisyonda çok iyi hatırlıyorum, delirdim. Laubali davranıp topu kaybetti, sonra da adamın peşinden koşmadı. Dakikasını hatırlamıyorum, full maçı izlersem gösteririm. Beni çileden çıkartmayın, adama kötü oynadı diyen yok zaten.

adam haklı beyler bende hatırlıyorum. onunda kusuru o yani öyle kabul etmek gerek. belki bir posizyon yedirdi ama 6-7 tane net atağıda kesti

en iyi maçı felan değildi zaten yahu çok daha ekstra şeyler yaptığı maçlar oldu bu maçta gol dışında yapması gerekeni yaptı ama şu hali bile 1 gömlek büyük geliyor işte bu lige varın gerisini siz düşünün

Melo'nun bu laubali hareketleri ilk geldiğinde çok daha fazlaydı, şimdi de bazen yapıyor ama eskiye nazaran müthiş derecede toparlanma var kendisinde..

Eğer alınmazsa isyanın en büyüğünü ben yaparım.

Adamlara bak arkadaş ya, eleştiremezmişim. Peygamber sanki herif. Maç izleyişinize tüküreyim.

ben eleştiremezsin dedim diye sen veya o eleştirmeyecek değil saf seni o benim kendi düşüncem.

maçı izledin mi bilmiyorum ama golü attıktan sonra sahada kontrollü bir oyun vardı. bi de gözlerinle izlemeyi dene arkadaş.

Biri Mesut'a g.tüyle okumaması gerektiğini söylesin, benim sinirlerimi yıpratmak için ant içmiş çünkü.

ben sunu anladım admın veya yonetıcı oldumu argo hakaret serbest oluyor ,burda herkseın görusune saygı gosterılmelı

ben sunu anladım admın veya yonetıcı oldumu argo hakaret serbest oluyor ,burda herkseın görusune saygı gosterılmelı

artist artist laf sokma ya, o benim görüşüme ilk mesajda eleştiremezsin diyerek çok saygı gösterdi sanki. olaya anca "admin yönetici yeaea" diye bakın siz.

orta sahada geçit vermedi desek yeridir fernandes kesinlikle rahat top kullanamadı çok iyi bastı orta sahamız melo orta sahada özellikle 2.yarı çok kritik toplar kesti yine çok iyiydi Pitbull..

Felipe pankartlara iyi cevap verdi. Okadar dedik adami sinirlendirmeyin diye, dinlemediniz noldu bak.

Dün yine klas !

Derbilerde bir başka oynuyor :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt