#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Takım arkadaşını soyunma odasına kilitlesin ağzını burnunu kırsın her maç kırmızı kart riski taşısın ve siz bu adamı baş tacı yapın...Bugün Riera ya yarın Eboue ye..Ki şu an kiralık hele bi satın aldıkmı o zaman vay ki ne vay..O zaman ben görürüm Melo cuları

Fotomaç falan okuyup gelip burada oyunculara sallamayın..

lan kimlere ne haber anlatmağa çalışıyoruz te allam :Z3:

Takım arkadaşını soyunma odasına kilitlesin ağzını burnunu kırsın her maç kırmızı kart riski taşısın ve siz bu adamı baş tacı yapın...Bugün Riera ya yarın Eboue ye..Ki şu an kiralık hele bi satın aldıkmı o zaman vay ki ne vay..O zaman ben görürüm Melo cuları

melo'cu ne la?

aferin genç, yapım eklerine iyi çalışmışsın.

Noluyor yahu?

Bu adamı rahat bırakın demedim mi ben size?

Ne bu Melo'nun "Melocu" lardan çektiği..

* Selçuk inan'ın yarısı kadar koşuyor,

* Bütün yükü Selçuk İnan'ın sırtına bindiriyor.

* Sadece tribünlere oynuyor.

* Çok agresif.

Bütün bunlar göz önüne alındığında bonservisi ve yıllık ücreti çok yüksek.

selcuk inanın yarısı kadar koşuyor derken ispat et melo fener macında nekadar koşmuş selcuk nekadar koşmuş mesela.

Melo'nun sadece gol attığı maçlardan sonra övülmesi tesadüf mü ? Defansif olarak verdiği katkı, geriden başlattığı ataklar, dikine doğru yaptığı dribblingler ve rakipten dönen topları alması çoğu zaman gözlerden kaçıyor malesef.

Futbolu bilen adamla bilmeyen adam bir olur mu hiç ?

Melo'nun kattığı o kadar şeyi görmeyenler. Alex'in maçta hiç birşey yapmayıp sadece verdiği ara pasın gol olması sonucu onu göklere çıkartan tipler ile aynı mentaliteyi taşıyorlar. O yüzden o kadar önemsemeyin. Her maç süper oynayacak diye birşey yok ya. Takımı en kusursuz bölgesi selçuk-melo bu ikili bozulmamalı. Bunu bilir bunu söylerim.

Takım içindeki taktik rolü ve ruhu ile kesinlikle alınması gerekiyor. Ama bu son yaşadığı olay sebebiyle, ben bonservisinin alınmayacağını düşünüyorum. Ki umarım ben yanılırım. Takıma ve şehire bu kadar alışmışken, kendisi de kalmak isterken..

Kiralik oynadigi bir takimda, defansif orta saha olarak, 11 gol atmis ve katkiylariyla taraftarin göz bebegi haline gelmis, sahsen benim Selcuktan sonra bu sezon en begendigim oyuncu. Meloya 10-13 milyon euro veremiyorsak büyük takimiz demeyelim. Keita'yida 8,5 milyon euro gibi sacma bir fiyata satip sonra 500 bin kar elde ettik diye sevinenler vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt