#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Takım kaybetti diye Melo kötü gözüktü oyunun sadece ilk 15-20 dk bocaladı yoksa iyi oynadı bana göre.Ayrıca diyelim kötü oynadı 4-5 maç kötü oynayacak tabi.

melo en iyilerdendi derbide ne kötüsü tmm bi 20 dk kötüydü ama sonra havaya girince elinden geleni yaptı..

Takım arkadaşını soyunma odasına kilitlesin ağzını burnunu kırsın her maç kırmızı kart riski taşısın ve siz bu adamı baş tacı yapın...Bugün Riera ya yarın Eboue ye..Ki şu an kiralık hele bi satın aldıkmı o zaman vay ki ne vay..O zaman ben görürüm Melo cuları

Sana var ya denecek laf cokta.

Ceza almama değmezsin.

Özellikle 2. yarı çok çok iyidi.Sorumluluk aldı pas dağıttı , pozisyonların ön hazırlayıcısı oldu.

yürekli biri

iyi veya kötü bir yüreği var ve sahaya koyuyor

olması gereken bir adam

Selçuk dahil takımda dikine en çok oynayan oyuncu. Hırslı takımını sahipleniyor bazen abartıyor ama bize böyle yürekli oyuncular lazım ruhsuz oyuncularla olmaz..

Melo hic bi macda kötü oynamadi,oynamiyor.

Toplari saklarken 1-2 top kayip edince,millet o posisyonlair akillarinda tutup "Melo bugün kötüdü" diyor.

En formsuz Melo´yu en formlu Cana´lara,Mehmet Topal´lara ve De Rossi haric bütün Önliberolara tercih ederim.

Her maçta Eboue çok sağlam uzun toplar atıyo , valla hayranlıkla izliyorum adamı oyun zekası ve agresiflik tam bizim lige göre

Melo Fener maçında hiç kötü değildi.

Bir pozisyonda topu sürdü soldan kaçan Hakan'a attı,öbür pozisyonda Necati'yi kaçırdı.

Alex'ten topu kurtardı kendi sürdü verkaç yaptı pozisyona girdi.

Yani kısacası iyi oynadı Fener maçında.

hakemle çok oynuyor bazen, o huyundan vazgeçmesi lazım, hakemler zaten fırsat kolluyor, melo da çanak tutuyor kimi zman..

Perşembe günü floryadaydım antremanda bile kıran kırana sert, agresif ve motive edici..Adam tam bir cengaver .Kavga olayında çok kızmıştım doğru olan kulüpten ayrılması ama bu özveride ofansta defansta bu kadar kaliteli bir adamı bulmak gerçekten zor ...

yahu dün internet kesik olduğunda bu adamla ilgili bir haber paylaşıldı sanki twitter'da

KAP'a bonservisini almak için Juventus'la görüşmelere başlandı diye bildirilmişti

acaba ben mi yanlış hatırlıyorum ???

Kötü

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Bugün oynaması gerektiği gibi oynadı. Ortalamanın ortasındaydı ve ben beğendim. Geridi olduğu zaman daha etkili oluyor Selçuk..

bugün daha gerideydi ve begendim fakat baz alınmaz bugünkü performansı .. biraz yön kaybetmese daha güzel olcak

begenmedim bugun. ama ölün mustafa sarplardan barıslardan iyi oldugu ıcın de fazla bıse demeye de yuzumuz yok goçum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt