#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

9_FMTPM.jpg

fark yaratanlar unutulmaz...kim ne derse desin bu şampiyonluk bundan yıllar sora anılırken mlolu selçuklu takım denecek...her tarzdan futbolcuya ihtiyaç vardır bence bir takımda.engin gibi yürekten bir insana;platforma ağlayarak giden bir futbolcuya ihtiyacı olduğu gibi ,selçuk gibi hakan balta gibi efendi beyefendi futbolculara ihtiyacı olduğu gibi melo gibi eboue gibi neşeli hareketli "fark yaratacak" bireylerede ihtiyaç var...sahadada...sonrasında ki eğlencede de.....

[video=youtube;polBiE5pSAw]https://www.youtube.com/watch?v=polBiE5pSAw&feature=player_embedded[/video]

kalmalı....kesinlikle kalmalı....

reizsin reiz. belki 10 defa izledim o ktlamlarda cikisini. ne kadar guzel bir insansin sen ya. yemin ederi depresyona girerim bu adam alinmazsa. sikecilerin filan dusmesini filan bosverin asil bu adam alinmazsa olay cikar. alin su adami ve yalvariyorum. takimin ruhu. bu kadar kalpten oynayip takimi bu kadar sevn ve taraftarin o kadar sevdigi birini bir daha kolay kolay bulamayiz.

Ali Dürüst'ün açıklamalarına bakılırsa yönetim kararsız Melo konusunda.Maliyeti yüksek falan filan diyor.

Taraftarın sevgisi olabilir ama bu yönetiminin bileceği iş filan dedi. Umarım 1-2 milyon için bi yanlış yapmazlar.

Melo gidecek.Juventus yönetimine beni bırakın diyecek..Bonservisini çok indirecek..ancak öyle gelir Melo.

Böyle Brezilya'liyi bulamazsin, 100 tane Brezilya'li getir en az 90'i yatar bizde.

Melo gibi takıma sadakatli,kaliteli adam bulamayız.Bulsak bile Melo'nun iki katı maliyete mal olur.

bugün bu adama olan hayranlığım ikiye katlandı, alınmazsa cidden ağlarım

cok seviyorum bu adami ya. bugun artik kac kere o torende cikisini izledigimi hatirlamyorum. alin yalvariyorum alin.

arkadaslar melo reiz ciktiginda calan sarkinin ismi ve soyleyeni nedir.

ali şan - perro

25 kere izledim eboue le dansını :) efsanesin sen bu takımda Melo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt