#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

AAlbayrak

@_FelipeMelo_ I LOVE MELO

Felipe Melo ‏

@_AAlbayrak Hehehe, hug a champion! (-:

çok hoş ya :):)

Kesinikle kalmali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bu adam gibi adami hayata bulamayiz bida!

I LOVE YOU MELOOOOOOOO I LOVE YOU MELOOOO.

Alakası yok Ama bir adam alıyorsun senden önce kariyerinin dibine vurmuş ve belli bir miktar para veriyorsun. Sonra sende oynuyor ve kariyerinde zirve yapıyor. Adam niye bi önceki senede düşük ücret almayı kabul etsinki

Yanlış. Adam kiralık gelmiş, kiralık gelen her oyuncu orada geçici olacağını düşündüğünden normalde alacağından bile çok para ister. Hele ki Melo gibi normal şartlarda Türkiye'nin yanından bile geçmeyecek, hedefi Real Madrid falan olan bir adamı anca bizim verdiğimiz parayla getirebilirdik.

Ama şimdi durum farklı, buradaki ortamı gördü ve sevdi. Ayrıca şimdi alacağı para bir değil 3 veya 4 sene üzerinden hesaplanacak. Yani bir senelik 4 milyon verdiğin adama 3 seneliğine 12 milyon vermezsin. Çünkü ilk verdiğin para geçiciydi, şimdi garanti bir sözleşme imzalayacağın için daha uygun şartlarda anlaşmak zorundasın. Melo da bunun farkındadır zaten, sözleşmeyi imzaladıktan sonra ipler kendi eline geçecek.

Melo bizde zirve yaptı ancak Melo zamanında da çok iyi oynuyordu Brezilya Milli takımında da aynı şekilde ancak sonrada bir düşüşe geçti dur durak bilmedi . Kısacası 1 sezon diğer sezonu tutmuyor perfonmans olarak bakarsak Melo için. Benden bundan korkuyorum , acaba çok kötü olursa :/

Melonun opsiyonu için son 11 gün. Saçma sapan çingene pazarlığını bırakın. "Yok ücretinde indirime gitsin, yok Juventus fiyat kırsın!"

Hadi diyelim Melo' yu almadın, yerine koyacağın adamı kaça alacaksın, ona kaç para vereceksin.

Bu kadar başarılı olmuş bir adamı alamayan ya da almayan yönetim tek kelimeyle beceriksizdir.

Yönetim Melo için kesenin ağzını açmalı. Melo kadar takıma adapte olmuş bir Brazilyalı tekrar bulamazsınız. Biraz pahalı fiyata bile alsanız taraftar sizden hesap sormaz, ama eğer elinizden kaçırırsanız bu taraftar sizi affetmez! Elano gibi vasat futbolcuya dahi 25 milyon ödemiş bir klüp olarak birkaç milyon için Melo elimizden kaçmamalı.

Ünal Aysal : Melo benim beğendiğim bir oyuncu, bana sorarsanız takımda kalması gerektiğini düşünüyorum, bunun da olabilmesi için teknik heyetten bize onay verilmesi ve Melo'nun da alacağı ücrette indirime gitmesi gerekiyor.Biz Melo'ya şu an aldığı ücreti de verebiliriz, sıkıntı burada değil, sıkıntı olabilecek tek durum ; Melo'nun şu anki maaşı ile uzun süreli anlaşma yaparsak bu takım içindeki dengeleri bozabilecek bir durum oluşturabilir.Umarım kendisi de fedakarlık yapar dedi.

yıllardır saçma sapan paraları saçma sapan yabancılara yedirdiler melo'ya gereği ne ise verilsin

Unal Aysal : "Meloyu satın alma opsiyonumuz ay sonunada bitiyor,arkadaslarımız calısmalarını surduruyor. Ama ay sonuna kadar bir gelişme olursa süpriz olur."

rahat olun Melo bizimle olacak yine

İçimde kötü bir his var yönetim ruhsuz Hamit'i alıp ruh abidesi Melo'yu kaçıracak. Yazık olur gerçekten çok yazık olur. Melo küçük hesaplar peşinde olan futbolculara hiç benzemiyor. Parası garanti evya değil her zaman hırsı futbolundan ödün vermeyecek bir futbolcu, sahada uyuduğumuz zamanlarda takımı uyandıracak, ateşleyecek bir futbolcu, bu özellikleri daha çok öne çıkan bir futbolcu.

Hamit ve Melo'yu aynı pozisyonda değerlendirenlere ve sürekli bu iki kıyası yapanlarda beyin namına birşey aramayacağım bu gidişle..

Bu adamı seneye 10 numaralı formasıyla sahada görmezsem cok üzülürüm be..

165597hp2.jpg

Galatasaray yöneticilerinde Meloyu alabilecek kabiliyet zeka menfaat gözetmeyen çıkarsız bir hareket gücü hissedemiyorum. Kazın bakalım birbirinizin arkasından çukur kazın. Dilerim boka düşersiniz.

%100 alınmayacak. Hamit'i alıp, orta sahayı Hamit-Selçuk yapacaklar bence. Böyle bir tercih yaparlarsa yazık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt