#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Vasat. Çok basit top kayıpları yaptı. Ayrıca çok komik bir kart gördü.

Kendin kötü oynadın. Selçuk'un da ileri çıkmasını engelledin. Sürekli hakemle uğraştın. Ne yapmaya çalıştın anlamış değilim.

3 ay izin yaptin mi sonuc bu olur tabiki.

insallah kisa sürede eski formuna ulasirsin

Bugün takımın Hakan'la beraber en kötüsüydü.

İlk yarı kötü değildi kendisi. 2. yarı çok düştü. Bu süreçte çok ihtiyaç var Melo'ya.

1 ay önceden gelseydi cok farkli bir Melo olurdu sahada. Burda yönetimin büyük hatasi var, üc bes kurusun hesabini yapip transferi geciktirdiler.

Bugün için, çok büyük hayal kırıklığıydı benim için...

1 ay önceden gelseydi cok farkli bir Melo olurdu sahada. Burda yönetimin büyük hatasi var, üc bes kurusun hesabini yapip transferi geciktirdiler.

Melo'nun hiç mi hatası yok peki ? Twitter üzerinden Ünal Aysal'a laf sokmalar (tepkiler sonrasında sildi daha sonra tabi), yok efendime söyleyeyim kardeşime kulüp bulun falan..

bugün kötüydün tam hazır degilsin. burdaki düşmanlarını güldürdün. senin GS da oynadıgından haberleri yok. ilerleyen maçlarda iyi oynamaya başladıgında kuyrugunu arkasına sıkıştırarak kaçıçaklar burdan. meloya laf sokmaya çalışanlara söylüyorum.

Melo'nun hiç mi hatası yok peki ? Twitter üzerinden Ünal Aysal'a laf sokmalar (tepkiler sonrasında sildi daha sonra tabi), yok efendime söyleyeyim kardeşime kulüp bulun falan..

Ben onu bunu bilmem. Bu adam maasinda indirime gitti mi? Gitti. Yönetimin sundugu teklifi kabul etti mi? Etti. Sonra nedense o anlasma bozuldu. Kimin bozdugunu da cok iyi biliyoruz.

Bu sürec uzamasaydi Melo bugün hazir olmasa bile bu kadar cabuk yorulmazdi.

Tamam geç alındı, takımla kamp yapamadı falan ama insan hiç mi bakmaz kendine. Adam belli ki yazın üç ay boyunca gezmiş tozmuş.

Melo'ya neden hiçbir Avrupa kulübünün talip olmadığını anladık bugün :ka21:

melonun etkisizligi selcugun oyununuda etkiliyor gibi geldi bana

Ahh melo sen bu durumlara düşecek adam mıydın ? Umarım tez toparlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt