#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Yat anca yat! Aferin tecrübeni de gördük profesyonelliğini de... İyi ki kiralıksın ulan

Geçen seneki o azgın pitbull yok, Piri reis bir an önce toplamalı Melo'nun g*tünü :(

Birde mactan önce Menezes'e mesaj yolluyor, simdi Menezes bu maci izlediyse seni silmistir

Bu takımdaki en kritik görev Melo'nundur. Hala kondüsyon eksikliği var geçen sene rakiplerini ikili mücadelelerde ezen, topu söküp alan Melo'yu bekliyoruz.

ilk yarı müthişti lan neyi eleştiriliyor bu adamın kaç kere dikine gitmeye çalışıp takımı ileri çıkarırken rakibi göbekte karşılayanda yine oydu oyundan düşmesi normaldi 60 gibi ben hocadan engin değişikliği bekliyordum aslında

Melo tam hazır değil ama formsuz demek yanlış antrenman eksiği var bu kadar üst düzey maç için.3-4 haftaya ancak hazır olur.

İlk yarı 15'e kadar kötü ,15-45 arası gayet iyi. İkinci yarı vasat altıydı.

15'e kadar zaten biz de panik oynadık ve iyi alan parselleyemedik ama orta sahada Melo-Selçuk 2'lisi bunda baş rolü oynadı.Sonra Melo toparladı ama Selçuk yine silik kaldı.

İkinci yarı ise kondüsyonsuzluğunun kurbanı oldu yine ve etkisiz kaldı.

Selçuk'a taparım ama selçuk iyiydi de melo'nun kötü performansı selçuk'u da etkiledi demek yanlış geliyor bana..

hatta tam aksine melo çok iyiydi(sarı görene kadar) ama selçuk'un kötü performansı melo'yu etkiledi..

tüm takımdan daha az pas hatası yaptı,mücadele etti,kaptırdı,kaptı..yaptı yani birşeyler,çalıştı..fizik olarak hazır olmadıgını bende doğruluyorum.

#10 Felipe Melo

Neoldu pasam sana? Yedigin sari kartta hakemin annesini bidaha andim.. Seref yoksunu verdigi karta bak.. 1 macta Melo kesin cezali bu haysiyetsiz yuzunden!!

bizim ligde idare eder ama CL için 60 dakikalık kondüsyonu var şu anda. braga maçına kadar tam hazır olur.

Bugün Baltayla birlikte takımın en çok sırıtan iki isminden biriydi bence ... Bunuda maç kondisyonuna bağlıyorum o 1 aylık fazla tatilin doğurduğu sonuçlar bunlar ... Neyse inş toparlar hemen kendini ...

Bu taraftar Melo'yu bugünler için istedi.Ama neden?Çünkü geçen seneki performansını gördüğümüzde takımın uluslararası arenada üst düzey oyuncusu olduğunu pekiştirmiştik.Evet Melo olmadan Selçuk da %100 maestro kimliği ile mücadele edemez.Felipe Melo'nun bu sene skora olağanüstü katkı yerine oyunu okuması ve oyunu her iki yönünü kullanarak Galatasaray'ı Avrupa'da çıta yükselttirecek en karakterli oyuncumuz olduğunu söyleyebiliirm.Evet Melo tam hazır değil bunu dün basın toplantısında kendisi de itiraf etti.Çok kısa bir süre sonra Melo tam kıvama gelecek ve Galatasaray'a Avrupa yürüyüşünde çok önemli başarılara imza attıracağından şüphem yok.

Napıyormuşuz? Maçtan önce Brezilya milli takım hocası beni neden almıyor diye sızlanmak yerine maça konsantre olup maçımızı oynuyormuşuz... Böyle oynarsan hep Zimbabve milli takımına bile giremezsin.

#10 Felipe Melo

Bu taraftar Melo'yu bugünler için istedi.Ama neden?Çünkü geçen seneki performansını gördüğümüzde takımın uluslararası arenada üst düzey oyuncusu olduğunu pekiştirmiştik.Evet Melo olmadan Selçuk da %100 maestro kimliği ile mücadele edemez.Felipe Melo'nun bu sene skora olağanüstü katkı yerine oyunu okuması ve oyunu her iki yönünü kullanarak Galatasaray'ı Avrupa'da çıta yükselttirecek en karakterli oyuncumuz olduğunu söyleyebiliirm.Evet Melo tam hazır değil bunu dün basın toplantısında kendisi de itiraf etti.Çok kısa bir süre sonra Melo tam kıvama gelecek ve Galatasaray'a Avrupa yürüyüşünde çok önemli başarılara imza attıracağından şüphem yok.

Burdan katkisi olan herkese selamlar.. Bu transferi boyle uzatip... Taaa transfer doneminin bitmesine yakin en onemli piyonlardan birini guc bela aldigimiz icin.. Melo alinmasa gorurdum... Hazir olmadigi halde alternatifi yok..

Melo cikti, verdigimiz pozisyonlarin haddi hesabi yok.. Yesil bezelye anamizi aglatacakti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt