#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo kendini taraftara göstermek için maç içinde 2 topa kayar 2 artistik hareket yapar ondan sonra bizim taraftar da Melo ya tapar..Gider takım arkadaşını odaya kilitler ağzını burnunu yamultur bizim taraftar Melo ya tapar..Türk taraftar profili bu işte 1 2 artistik hareket sonra taraftarın sevgilisi..Bizim taraftar BAM üçlüsünden sonra az bi iyisini görünce haliyle normal karşılıyorum..Futbol un f sinden anlamıyoruz Türk toplumu olarak

Fizik olarak iyi olduğu zaman, Dünyanın en iyi Dmc'si bence :D

Budquest ,Xabi hariç tabii :)

Kötü oynadığına katılmıyorum sadece top onu geçtimi geri dönüşlerde sorun yaşadı.

Aksine maç sıkıştımı orta sahadan topu alıp driblingle delen, oyunu açan tek oyuncuydu.

Emre Çolak'ın pozisyonunda atağı başlatanda Melo'ydu.

Galatasaray'da Kim Ne Yaptı?: Galatasaray'da Kim Ne Yaptı? - Felipe Melo (M.United - Galatasaray Maçı) (Daha doğrusu ne yapamadı)

Bir daha izle derim. Çalım yemediği United'lı oyuncu kalmamış.

Galatasaray'da Kim Ne Yaptı?: Galatasaray'da Kim Ne Yaptı? - Felipe Melo (M.United - Galatasaray Maçı) (Daha doğrusu ne yapamadı)

Bir daha izle derim. Çalım yemediği United'lı oyuncu kalmamış.

arkadan gelip 2-3 kere topu aliyorlar, hicbirsey olmamis gibi kücük adimlarla yürüyor

cana gibi cok tehlikeli bir sekilde kayiyor 4-5 defa, hepsindede nerdeyse rakip geciyor, bosuna kaymis oluyor

yaninda scoles var, yürüyor, biraz boz, üstüne kos, yetismezsen bile rahat hareket etmesin ama nerde, adeta izliyor hakan balta gibi

Kötü oynadi. Ancak kisa süre icinde toparlanir. Olur böyle söyler. Hemen negatife baglamayin olayi.

3 ay boyunca tatil yapti. Veya yaptirdik adama?

Herneyse. Melo bu, boru degil.

Kötü oynadi. Ancak kisa süre icinde toparlanir. Olur böyle söyler. Hemen negatife baglamayin olayi.

3 ay boyunca tatil yapti. Veya yaptirdik adama?

Herneyse. Melo bu, boru degil.

biz niye yaptırdık. ayagındanmı tuttuk idman yapmaması için? tamam Galatasaray' ın futbolcusu ama bir oyuncu hazırlık döneminde kendine bakmamışsa, antrenman yapmamıssa yönetimin sucu ne bunda. Galatasaray degil Avrupa'da başka takım alsa en az 2 ay ilk 11 göremezdi fiziki yetersizliğinden dolayı.

Koskoca GS gibi bir takimin defansif orta saha elemani olarak Melo'ya bagli kalisini anlayamiyorum. Kesinlikle iyi alternatifi olmasi lazim idi

biz niye yaptırdık. ayagındanmı tuttuk idman yapmaması için? tamam Galatasaray' ın futbolcusu ama bir oyuncu hazırlık döneminde kendine bakmamışsa, antrenman yapmamıssa yönetimin sucu ne bunda. Galatasaray degil Avrupa'da başka takım alsa en az 2 ay ilk 11 göremezdi fiziki yetersizliğinden dolayı.

Ben , bu adam 3 aydır yatıyo dediğimde Bana nerden biliyosun çalışmadığını diye çıkışmışlardı Transfer Nöbetinde .. Bazı şeyleri bilmek için Görmek gerekmiyor .

Eski agresifliğinden eser yok. Başına vur ekmeğini elinden al derler ya. Aynı öyle.

Yapmadigini nerden biliyorsun. Adam belki düz kosu yapmistir? Her 5 yildizli hotel'in icinde Fitness salonu vardir. Ancak 'mac ritmi' ve kondüsyon temamen birbirinden farkli iki sey. Bir futbolcu'nun kondusyon'u cok iyi olabilir (Baris Özbek bi zamanlar at gibi kosuyordu, ancak felaket yeteneksizdi)

Tabii ki Melo daha fazla calismali antremanlarda, ancak Melo'nun asil problemi mac eksigi.

O yüzden ben acikcasi dert etmiyorum. Melo kisa süre icinde kendine gelir.

Melo bugün kesinlikle oynamasi lazim ve desteklenmesi lazim.

Böyle kücük maclarda iyi performans sergileyip, gol atarsa yavas yavas eski formuna döner.

Hatta penalti olursa Melo kullansin, bi pitbull sevinci yapsin kendine gelir.

Seneye bu performansı gösteremeyecek derken bahsettiğimiz tam olarak buydu. Tipik Brezilyalı. Umarım biran önce form tutar da bi işe yaramaya başlar ben de bu laflarımı seve seve yutarım...

Melo Manchester macinda bizim gecen seneden tanidigimiz Melo gibi oynamadi dogru. Ama Melo´nun Manchester macindaki performansini bi türk gösterseydi su an Selcuk´dan daha üstün görenler cikardi.

Gecen Melo´nun o macdaki yaptiklarina bi baktim, 3-4 cok pis top kayiblar vardi, dogru, ama genel olarak kötü oynamadi. Kafa toplarinda baya etkilidi, topu öne tasidi vs..

Ama o 3-4 top kayiplari öyle yerledeydiler ki, insanin kafasindan cikmiyor. Bence ilk önce Melo´nun rezalet oynadigini saniyordum. Sampiyon Lig´in vasat seviyesinde oynadi benim gözümde. Ne cok iyi isler yapti, ne de icine etti.

Mehmet Topal kariyende mesela Melo´nun o Carsamba günkü performansina ulasamadi.

bugun golunu atar ve kendıne gelır umaım

acıldı artık.

Kıvama geldi :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt