10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok soundtrack var ya, bazıları dizi veya filmde kullanıldımı bilmiyorum ama çok güzel soundtrackler vardı aklımda, ama ben en çok etkilendiğimi seçtim ve gönderdim, umarım beğenilecektir.

Benim şimdiden adayım @Serkan Sakrak yada @Alpay Asma :encouragement:

Sn. @S.Suha Dogan ın müzisyen olması nedeniyle; kulak ve müzik bilgisinin bu yarışmada sadece kaliteli aday tercihine faydalı olmaktan öteye gidebileceğini zannetmiyorum maalesef..:dejection:

Şarkılar belli oldu mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Arda'ya ayıp olmuş. Ama dolu kontenjan nasıl açılır ki Arda? Önümüzdeki yarışma katılırsın. Son değil sonuçta :)

Emrah kardes 9. eurovisionda verdigim emege istinaden özel bi kontenjan ac bana bari, gecen eurovisionu 24 saatten az bir süre de tek basima yaptim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu başarınızın karşılığını birincinin mislisiyle ödüllendirerek yarışmacıların verdiği kanaatindeyim..

Bir müddet ONBUDSMAN lık yakışacaktır size Usta @Arda Yilmazz

Benim şimdiden adayım @Serkan Sakrak yada @Alpay Asma :encouragement:

Sn. @S.Suha Dogan ın müzisyen olması nedeniyle; kulak ve müzik bilgisinin bu yarışmada sadece kaliteli aday tercihine faydalı olmaktan öteye gidebileceğini zannetmiyorum maalesef..:dejection:

Ben geçen yarışma sonunculuktan kıl payı kurtuldum. :D

Halk seçtiğim şarkıları beğenmiyor..

Artık yarışmaya ekstra alım olmasın, bence suyu çıkar yarışmanın. Bu sayı bile fazla.

Topic işi noldu Süha?

Çalışma 5-6 tane ancak var, o kadar parça için topic açmak istemiyorum açıkçası. Son olarak geçen bir çalışmamız vardı, onu buradan paylaşırım az sonra. Soundcloud'a yüklemem lazım.

değerlendirme kriterlerinde farklılıklar olunca , yarışmanın direkt olarak sonucunu da etkiliyor.

Tabi normal bir durum, çoğu kişinin beğenisini kazanabilecek bir şarkı seçebilmek zor. Bir de genelde çoğu kişi parçadan çok eser sahibi veya popülariteye göre oy veriyor, bu sefer ilk defa ben de o düşünce ile şarkı seçtim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt