- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 883
sadece bu defalik reklam yapilir daha sonra baska türlü olur.
Ben de onu demiştim zaten. 2. Kısa film olur mesela.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece bu defalik reklam yapilir daha sonra baska türlü olur.
saglam sarkiya puanmi verdiniz sanki?
Ben de onu demiştim zaten. 2. Kısa film olur mesela.![]()
sence layk toplaya bilirmiyim bolca @Emrah Yıldırım ?
di mi.
12 puan verenlede alay etdiniz birde sanki gormedim.
Benim şöyle bir düşüncem var. En iyi film dalında oscar yarışması düzenleyelim. 15-20 tane üye katılsın. Yani 15-20 film. Filmlerin çoğunun ünlü filmler olacağını varsayarsak birçokunu izlemiş olacak herkes. Ayrıca filmlerin sonucu antekle belirlensin ve sadece yarışmacılar değil, bütün forum üyeleri seçsin filmleri. Öyle daha heyecanlı olur gibi.
konu basligi ne olsun?
kurallar ne ?once onu belirlemek lazim![]()
Bana kalırsa bu yarışmalar sık olmamalı. Yarışmaların amacı yeni ve güzel parçalar üzerinden oylamayla az bilinen şarkıları daha iyi tanıma fırsatı elde etmek olmalı.
Farklı dillerde, farklı kültürlerde farklı parçalar olabilir mesela. Puanlamada ise direk 1-2-3-4-5-6-7-8-10-12 gibi değil kategoriler halinde olmalı.
Mesela 20 kişi katıldıysa her parça için 5 kategoride puanlar verilip en yüksek puan alan şarkı seçilebilir.
Kategori dediğim parçaların özelliklerine göre toplu bir şekilde belirlenebilir. (Örneğin; etkileyicilik gibi)
Bir parçaya her kategori için 1-5 arası puanlama yapılıp toplam puanlar elde edilebilir.
Bunun dışında her bir kategoride bir sıralama yapılarak örneğin en etkileyici bulunan parça belirlenir vs.