10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence haftada 1 yada maksimum 2 kere yapilmali yoksa buyusu bozulur.

Bunun yaninda Resim cizme yarismasi felanda yapilabilir . ( hep ben kazanirim :D)

İşi organizatörlere bırakmak en iyisi bence. Beklemekte fayda var.

Bana soracak olursanız, reklam filmleri ne kadar güzel olursa olsun ticari kaygı ile yapılan şeyler. Kişisel olarak kısa film daha zevkli olur. Hemen mini yarışma yapıp neticelendirelim diye aceleye getirip yük yapmaya gerek yok foruma. Ayrıca 2 saattir sayfalar kasıyor gibi de.

Benim şöyle bir düşüncem var. En iyi film dalında oscar yarışması düzenleyelim. 15-20 tane üye katılsın. Yani 15-20 film. Filmlerin çoğunun ünlü filmler olacağını varsayarsak birçokunu izlemiş olacak herkes. Ayrıca filmlerin sonucu antekle belirlensin ve sadece yarışmacılar değil, bütün forum üyeleri seçsin filmleri. Öyle daha heyecanlı olur gibi.

Benim şöyle bir düşüncem var. En iyi film dalında oscar yarışması düzenleyelim. 15-20 tane üye katılsın. Yani 15-20 film. Filmlerin çoğunun ünlü filmler olacağını varsayarsak birçokunu izlemiş olacak herkes. Ayrıca filmlerin sonucu antekle belirlensin ve sadece yarışmacılar değil, bütün forum üyeleri seçsin filmleri. Öyle daha heyecanlı olur gibi.

o biraz daha kapsamli olur, ilk etap da dedigim reklam filmi yarismasi düzenleyelim, senin dedigin de 2. yarisma olur...

10. yarışmaya katılamayınca Arda içinde kaldı resmen:) yeni bir yarışma yapılmazsa uyuyamayacak çocuk:):)

Destek verin:)

@Şahin Şarif

tesvik amacli su resmi yollayayim, sag üst'e dikkat :)

x0qrYV.jpg

Bana kalırsa bu yarışmalar sık olmamalı. Yarışmaların amacı yeni ve güzel parçalar üzerinden oylamayla az bilinen şarkıları daha iyi tanıma fırsatı elde etmek olmalı.

Farklı dillerde, farklı kültürlerde farklı parçalar olabilir mesela. Puanlamada ise direk 1-2-3-4-5-6-7-8-10-12 gibi değil kategoriler halinde olmalı.

Mesela 20 kişi katıldıysa her parça için 5 kategoride puanlar verilip en yüksek puan alan şarkı seçilebilir.

Kategori dediğim parçaların özelliklerine göre toplu bir şekilde belirlenebilir. (Örneğin; etkileyicilik gibi)

Bir parçaya her kategori için 1-5 arası puanlama yapılıp toplam puanlar elde edilebilir.

Bunun dışında her bir kategoride bir sıralama yapılarak örneğin en etkileyici bulunan parça belirlenir vs.

konu basligi ne olsun?

kurallar ne ?once onu belirlemek lazim ;)

kurallar ayni eurovision daki gibi, herkes 1 reklam filmi linki ve youtube videosunu göndersin, kimse filmini hic bir sekilde belli etmesin, ve hepsi geldikten sonra, sen bi playlist yaparsin youtube'dan random seklinde, sonra da herkes o playliste 1 den 12'ye kadar puan verir, aynen eurovision da oldugu gibi, oylari da sana gönderir, sende sonra aciklarsin teker teker...

Bana kalırsa bu yarışmalar sık olmamalı. Yarışmaların amacı yeni ve güzel parçalar üzerinden oylamayla az bilinen şarkıları daha iyi tanıma fırsatı elde etmek olmalı.

Farklı dillerde, farklı kültürlerde farklı parçalar olabilir mesela. Puanlamada ise direk 1-2-3-4-5-6-7-8-10-12 gibi değil kategoriler halinde olmalı.

Mesela 20 kişi katıldıysa her parça için 5 kategoride puanlar verilip en yüksek puan alan şarkı seçilebilir.

Kategori dediğim parçaların özelliklerine göre toplu bir şekilde belirlenebilir. (Örneğin; etkileyicilik gibi)

Bir parçaya her kategori için 1-5 arası puanlama yapılıp toplam puanlar elde edilebilir.

Bunun dışında her bir kategoride bir sıralama yapılarak örneğin en etkileyici bulunan parça belirlenir vs.

bu fikir guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt