10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi benim dediğim gibi belirli kategorilerde ödül verilse daha hoş olur.

Yapıldı mı bilmiyorum gerçi, ilk kez katıldım da biraz yavan oldu yarışma.

Onun puanlaması zor olur ya. Fikirler kulağa güzel geliyor da uygulaması o kadar kolay olmuyor. Millete 12-10-8 puan sistemini izahı 4. yarışmada falan başarmıştık :D hala da tuhaf şekilde atanlar oluyor, öyle karmaşık şeyleri hem kullanması hem toplaması dert. Ama değerlendirilir.

Onun puanlaması zor olur ya. Fikirler kulağa güzel geliyor da uygulaması o kadar kolay olmuyor. Millete 12-10-8 puan sistemini izahı 4. yarışmada falan başarmıştık :D hala da tuhaf şekilde atanlar oluyor, öyle karmaşık şeyleri hem kullanması hem toplaması dert. Ama değerlendirilir.

30mmvzq.jpg

2 tane layk geldi.biri senden biride @Ertuğrul Akkaya dan. varsayalim birde ben 3 kisi ne yapacagiz yahu ;)

yarin mac var pazartesi yapila bilir bence.

Ha mesela

Maç günleri organizasyon yapılmaz. Forumda futbol dışı bir hareketin en ilgi çekeceği zaman maçın ertesi günü öğleden sonradır..Bunlar da ince detaylar tecrübeye dayalı :D

Yarışma daha ilginç olsun istiyorsanız anketle açık oylama yapmak şart. Kimin ne ile aday olduğu anonim olarak kalsın. Düşünsenize kıran kırana anket geçiyor. Çok heyecanlı olur bence.

Bilinen şarkıların sürekli katılması da sıkıcı olmaya başladı.Tabi kolay değil ve değiştirilemez bir durum ama.

1.Akustik

2.Konser performansı

3.Daha fazla Blues, Klasik Müzik, Soul, müzik alt yapısı (enstrüman)

olan şarkıları görmek istiyorum şahsen.

Celine Dion-My Heart Will Go On

Sting-Englishman In NewYork

Braveheart

Adele-Set Fire to the Rain (ki ben de katılmıştım ama iğneyi kendime de batırıyorum :D )

Nirvana-Smells Like Teen Spirit

tarzı şarkılar ile katılmak yerine daha kolay değerlendirilebilir ( müzik alt yapısı, performans, tarz, impact ) işler ile katılınabilirse daha çok sevinirim.

Gönül bir

Andrea Bocelli, İl Divo, Secret Garden, Led Zeppelin, Lindsey Stirling, Xuefei Yang gibi isimleri de görmek istiyor.

Bilinen şarkıların sürekli katılması da sıkıcı olmaya başladı.Tabi kolay değil ve değiştirilemez bir durum ama.

1.Akustik

2.Konser performansı

3.Daha fazla Blues, Klasik Müzik, Soul, müzik alt yapısı (enstrüman)

olan şarkıları görmek istiyorum şahsen.

Celine Dion-My Heart Will Go On

Sting-Englishman In NewYork

Braveheart

Adele-Set Fire to the Rain (ki ben de katılmıştım ama iğneyi kendime de batırıyorum :D )

Nirvana-Smells Like Teen Spirit

tarzı şarkılar ile katılmak yerine daha kolay değerlendirilebilir ( müzik alt yapısı, performans, tarz, impact ) işler ile katılınabilirse daha çok sevinirim.

Gönül bir

Andrea Bocelli, İl Divo, Secret Garden, Led Zeppelin, Lindsey Stirling, Xuefei Yang gibi isimleri de görmek istiyor.

Andrea Bocelli :encouragement:

@Arda Yilmazz bence pazartesiye kalsin.eksik gediklerinide dusunelim.

Hatta Emrahada soyledim eurovision bile olsa onunda genel puanlamasini buraya yansitilmasi icin bir seyler yapacagim.aklimda bir fikir var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt