- 20 Haziran 2011
- 57.794
- 63.218
- 4.533
En iyi gol yarışmasına ne diyorsunuz?![]()
link bulmakta sıkıntı yaşanabilir ama güzel olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi gol yarışmasına ne diyorsunuz?![]()
@Arda Yilmazz bence pazartesiye kalsin.eksik gediklerinide dusunelim.
Keçi inadı var adamda.![]()
link bulmakta sıkıntı yaşanabilir ama güzel olurdu
ben varım.
Düzenlersin ama ödül olmaz heralde![]()
Her zaman varım.![]()
Benimde şu an aklım açok güzel bir reklam filmi geldi, açan biri olursa katılırım![]()
Benim reklamım hazır olur bu iş bence.![]()
Forumdaki herkesin futbolsever olduğunu düşünürsek süper olur bence. Link sıkıntısını da katılımcıları az yaparak gidermek mümkün. Top 10 gol yapılırsa 10 tane güzel gol linki bulmak hiç sorun olmaz.
Forumdaki herkesin futbolsever olduğunu düşünürsek süper olur bence. Link sıkıntısını da katılımcıları az yaparak gidermek mümkün. Top 10 gol yapılırsa 10 tane güzel gol linki bulmak hiç sorun olmaz.
O açıdan dememiş lig tv forumlarda vs kendi görüntülerin paylaşılmasına izin vermiyor, gol videosu falan koyulunca ertesi gün avukattan mail geliyor temizleyin lütfen diye![]()
O açıdan dememiş lig tv forumlarda vs kendi görüntülerin paylaşılmasına izin vermiyor, gol videosu falan koyulunca ertesi gün avukattan mail geliyor temizleyin lütfen diye![]()
cidden mail geliyormu forumları mı takip ediyor o avukatlar![]()
cidden mail geliyormu forumları mı takip ediyor o avukatlar![]()
konu acilmadan ahanda 5 kisi![]()
evet
bir ara TFF iyi sarmıştı hakaretlere karşı falan ama son zamanlarda pek sallamıyorlar galiba ya da ben uzaklaştığım için eskisi kadar hakim değilim.
Lig tv çok titiz ama bu konuda.