10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11. Eurovision'a kadar biraz ara verilsin özleyelim.Format olarakta Yabancı-Türkçe karışık ve tür sınırlaması olmaz umarım.

Düzenlersin ama ödül olmaz heralde :D

Her zaman varım. :D

Benimde şu an aklım açok güzel bir reklam filmi geldi, açan biri olursa katılırım:)

Benim reklamım hazır olur bu iş bence. :)

konu acilmadan ahanda 5 kisi :D

La yeter ben yokum! :D Şaka bir yana saat geç oldu zaten yeni yarışmadan çıktık öyle çok sık olmasın bence de.

Forumdaki herkesin futbolsever olduğunu düşünürsek süper olur bence. Link sıkıntısını da katılımcıları az yaparak gidermek mümkün. Top 10 gol yapılırsa 10 tane güzel gol linki bulmak hiç sorun olmaz.

O açıdan dememiş lig tv forumlarda vs kendi görüntülerin paylaşılmasına izin vermiyor, gol videosu falan koyulunca ertesi gün avukattan mail geliyor temizleyin lütfen diye :D

Forumdaki herkesin futbolsever olduğunu düşünürsek süper olur bence. Link sıkıntısını da katılımcıları az yaparak gidermek mümkün. Top 10 gol yapılırsa 10 tane güzel gol linki bulmak hiç sorun olmaz.

Özgür abi cevabı vermiş ligv görüntüleri yasak olduğu için dedim

O açıdan dememiş lig tv forumlarda vs kendi görüntülerin paylaşılmasına izin vermiyor, gol videosu falan koyulunca ertesi gün avukattan mail geliyor temizleyin lütfen diye :D

En iyi golleri sadece lig tv mi veriyor? :) Avrupa ve dünya maçlarından seçeriz. Zaten Süper ligde atılan gollerle katılmak doğru olmaz. Örneğin ben fb dünyanın en iyi golünü atsa da puan vermem :D Ya da takımımızın attığı bir gol aday olursa kesin en yüksek puanı ona veririm. :)

Sanırım yarışma filan yok, ben en iyisi film seyredeyim:)

Beyler neyse, yeni yarışma şimdi olacak mı? Olmayacaksa gidelim işimizi gücümüzü görelim. :) Ama ben çıkar çıkmaz yeni yarışma konusu açarsanız bozuşuruz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt