10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga sen yetkili bir arkadaşa benziyorsun. Yarışma filan olursa bana mutlaka yer kap :D Hırs yaptım şampiyon olmadan bu işin peşini bırakmayacam. :D

yetkili degilim, sadece 9. eurovision'u rekor bir süre de tamamladim o kadar :D

ama bana kalsa sahin sarif mini eurovision olur reklam filmi yarismasi olur , böyle bir yarisma konusu simdi acsa, millet biraz hareketlenir.

6-7 kisi burada belirtti katilacagini... biraz bekle belki konusu simdi acilir..

Arkadaşlar buldum. On numara bir şey buldum. En iyi hikaye yarışması düzenleyelim :D Fakat biraz kısa hikayeler olsun. Katılanlar mutlaka kendi yazdığı hikayeyi göndersin. Buna da birşey bulursanız yuhhh artık :D

Arkadaşlar buldum. On numara bir şey buldum. En iyi hikaye yarışması düzenleyelim :D Fakat biraz kısa hikayeler olsun. Katılanlar mutlaka kendi yazdığı hikayeyi göndersin. Buna da birşey bulursanız yuhhh artık :D

Fikirler güzel ona laf yok da katılacak kişi sayısı maksimum 9

Onları okuyacak kişi sayısı 5

Konuyu takip edecek adam sayısı 7

:D

Aynen şimdi kim oturup hikaye yazacak, hadi yazdık diyelim 20 kişinin hikayesini nasıl okuyacağız:D

Bundan sonra ki ilk yarışmanın teması ne olsun yarışması yapalım bence.

Kazananı da fikre atılan ''LIKE'' 'ler belirlesin. :D

Yoksa savaş çıkacak.

Hem Arda'da acil yarışma istiyordu, çerezlik.

Aga denemeden nasıl karar veriyorsun buna? :)

Hem yenilik olur. Ne biliyorsun aramızda Dostoyevskilerin, Tolstoyların olmadığını? :D

ya ne adamlar var burada muazzam işler çıkartacak da uğraşmaz kimse onunla

bağımsız girişimler ile deneyebilirsiniz ama bunca yıldır bunların hepsini düşündüm, yokladım ben :D yine de zaman içinde üye profili değişiyor tabii asla olmaz da diyemem

ben anlamam hikaye işinden netten bulurum kendim yazdım derim

Bence bu yarışma için en ideal konseptlerden birini yaptık ayırca tek bir müzik tarzıyla ilgili yapılabilir. Rock, Rap, Pop, Arabesk, Halk Müziği vs...

Bu arada yarışma için kusura bakmayın benden kaynaklı teknik sorunlar oldu önce bilgisayara format gerekti sonra excel sorunu çıkınca oyları ilkel yöntemlerle saymak zorunda kaldım :D

Tekrardan kusura bakmayın her şey için teşekkürler hepinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt