10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Özgür Kızılaslan

Müzik tarzında olan yarışmalar daha zevkli oluyor, hem katılım kolaylığı hemde fazla zaman almayışı bakımından en mantıklısı müzik türü. Bazen öyle bir şarkı paylaşılıyorki ilk defa dinlemene rağmen çok hoşuan gidebiliyor. Yeni bir şarkı keşfetmiş oluyorsun:)

Müzik formatlı yarışmalarda benim gördüğüm sıkıntı, bazı şarkılar aşırı popüler ve kült şarkı halini almış olanlarla katılmak oluyor.. Onlarda mutlaka kafada yer alıyorlar. Daha orjinal veya çoğu kişinin ilk defa dinlediği güzel bir şarkıda sonlarda yer bulabiliyor. Belki zor olur bilemiyorum ama şarkı yarışmalarında bazı şarkılara sınır getirlirse çok hoş olur.

Benim tercihim, bir filmde en çok hoşumuza giden bir sahneyi paylaşıp yarıştırmak.

@Özgür Kızılaslan

Müzik tarzında olan yarışmalar daha zevkli oluyor, hem katılım kolaylığı hemde fazla zaman almayışı bakımından en mantıklısı müzik türünde olan yarışmalar gibi duruyor. Bazen öyle bir şarkı paylaşılıyorki ilk defa dinliyorsun ama o kadar hoşuna gidiyor ki:)

Müzik formatlı yarışmalarda benim gördüğüm sıkıntı, bazı şarkılar aşırı popüler ve kült şarkı halini almış oluyor. Onlarda mutlaka kafada yer alıyorlar. Daha orjinal veya çoğu kişinin ilk defa dinlediği güzel bir şarkıda sonlarda yer bulabiliyor. Belki zor olur bilemiyorum ama şarkı yarışmalarında bazı şarkılara sınır getirlirse çok hoş olur.

Benim tercihim, bir filmde en çok hoşumuza giden bir sahneyi paylaşıp yarıştırmak.

O da biraz zor gibi geliyor bana, mesela bi dram sahnesi ve bir komedi sahnesi, nasil kiyaslama yapacaksin ki... Bir yarisma nin icinde cok tür olursa o yarisma zorlasiyor, ama tek tür üzerinden gidilrse daha basit olur ve kiyaslanmasi daha dogru...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar eve yeni geldim 1. olmuşusuz sevindim. :)

Oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler. :)

İlk iki yerlerini haketti ama Amelie'nın Soundtrack'inın 3. olması manidar!

İlk iki yerlerini haketti ama Amelie'nın Soundtrack'inın 3. olması manidar!

images

Arkadaşlar ne güzel unutmuştum neden hatırlattınız :D

Sonuncu parçayı bir kez daha dinleyelim o zaman

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HQu22qIlErU[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt