- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
yeterince..:cool-78:
Film Önerileriniz | Sayfa 154 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Fikir beyan ederseniz sevirim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Özgür Kızılaslan
Müzik tarzında olan yarışmalar daha zevkli oluyor, hem katılım kolaylığı hemde fazla zaman almayışı bakımından en mantıklısı müzik türünde olan yarışmalar gibi duruyor. Bazen öyle bir şarkı paylaşılıyorki ilk defa dinliyorsun ama o kadar hoşuna gidiyor ki
Müzik formatlı yarışmalarda benim gördüğüm sıkıntı, bazı şarkılar aşırı popüler ve kült şarkı halini almış oluyor. Onlarda mutlaka kafada yer alıyorlar. Daha orjinal veya çoğu kişinin ilk defa dinlediği güzel bir şarkıda sonlarda yer bulabiliyor. Belki zor olur bilemiyorum ama şarkı yarışmalarında bazı şarkılara sınır getirlirse çok hoş olur.
Benim tercihim, bir filmde en çok hoşumuza giden bir sahneyi paylaşıp yarıştırmak.
İlk iki yerlerini haketti ama Amelie'nın Soundtrack'inın 3. olması manidar!
aa kardeşim seninmiydi o parçabiraz araştırma yaptım çok sıfır çekmişsin ama puan verenler hep yüksek vermiş nedense buda mı tesadüf
![]()
Aynen öyle bende anlamadım2 kişiden 12+9 alsam şampiyondum o kadar sıfır çekmeme rağmen :d
herkes öyle ama ghost bile baya bi sıfır çekmiş,herkesten oy alan parça çıkmayacak bu yarışmada
@Tolga Aybakan arkadaşda bir ödülü hak ediyor bence :happy:
recep ten beter oldu![]()
Bütün yarışmacılardan 12 puan alacak şarkıyı bulana dek yarışacağım ben.![]()
Eurovision tarihinin en düşük puanı sanırım hakediyor bence de![]()