10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların bir forum oyununu sevmesi için minimum zaman harcayıp, maksimum dahil olması lazım

Şarkı yarışmasının tutma sebebi bu, 20 saniyede şarkıyı atıyor ondan sonra bitime kadar oyunun içinde, diğer tüm yarışmacılar onun paylaşımını takip etmek ve puanlamakla yükümlü. Merak unsuru ve rekabet var.

Bunlar anahtar noktalar. Harcanması gereken zamanı yukarı çekmek, merak unsurunu sekteye uğratmak ve rekabeti engellemek olası hatalardır.

29 kişinin müziğini dinliyorsunuz da 20 kişinin hikayesini mi okumayacaksınız? :D

Hadi müzik arka planda çalsa bile dinliyebiliyorsun, en azından başka işlerini de halledebiliyorsun. Birde müzik insanı sıkmıyor, şimdi işin yoksa 20 kişinin hikayesini tek tek oku, biraz zor bu iş Aslan:)

Satranç turnuvası nasıl olur ki acaba?

Belli bir site üzerinden 1-2 adet gözlemci eşliğinde rahatça yapılır.

(Oynamayalı da baya oldu he... Çok körelmişizdir muhtemel. :))

Bu gidisle haxball turnuvasina baglariz :D

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi müzik arka planda çalsa bile dinliyebiliyorsun, en azından başka işlerini de halledebiliyorsun. Birde müzik insanı sıkmıyor, şimdi işin yoksa 20 kişinin hikayesini tek tek oku, biraz zor bu iş Aslan:)

Aga müzik müzik de nereye kadar? :) Bi yerden sonra sıkıyor insanı. Tabi ben sadece 1 kez katıldım. Benim için aslında farketmez ama bakıyorum ki, çoğu üye müzik yarışmasına ara vermekten yana. O yüzden yenilik yapmak şart.

Siz aklınza geleni saçma veya değil yazın. Ben yarın bir bakayım bir anket yaparız bakalım milletin istekleri hangi yönde.

Müzikte format değiştirerek gidilebilir işte.

1.Eski Eurovision şarkıları

2.Klasik Müzik

3.En iyi Cover'lar

4.Akustik

5.Enstrümental

6.En iyi klip

7.En iyi sahne şovu

böyle böyle gider bu.

Müzikte format değiştirerek gidilebilir işte.

1.Eski Eurovision şarkıları

2.Klasik Müzik

3.En iyi Cover'lar

4.Akustik

5.Enstrümental

6.En iyi klip

7.En iyi sahne şovu

böyle böyle gider bu.

Sorun şu ki millet 2 günde bir yarışma ister oldu. Bazıları da müzikten sıkıldı. Bana kalsa ben müzik işine tamamım her zaman fazla aksiyona hacet yok. Özellikle şu 1. şık yapılırsa katılmadan edemem. :)

Eurovision yarışmasında daha yapılabilecek bir sürü format var.Fikirlerimizi belirtelim en uygun olanını yetkililer seçip bize sunarlar zaten.

Sorun şu ki millet 2 günde bir yarışma ister oldu. Bazıları da müzikten sıkıldı. Bana kalsa ben müzik işine tamamım her zaman fazla aksiyona hacet yok. Özellikle şu 1. şık yapılırsa katılmadan edemem. :)

Ona katılacağız da herkes bu sefer Nocturne'ü falan almak için kapışacak. Orada tıkanıyor işte.

Şu Eurovision işini belirli aralıklarla yapın olsun bitsin. 2 günde 2 tane yapınca millet şevke geldi. :)

Şu Eurovision işini belirli aralıklarla yapın olsun bitsin. 2 günde 2 tane yapınca millet şevke geldi. :)

Ayda 1 iyidir bence. Transfer dönemi, devre arası tatili-öğrenciler tatilde iken katılım iyi ama, lig başlayınca ve okullar açılınca (lise, üniversite) katılım düşer, zevki kaçar.

Ona katılacağız da herkes bu sefer Nocturne'ü falan almak için kapışacak. Orada tıkanıyor işte.

Ya belli koşullar konulmalı aynı zamanda. Her ne kadar belli bir kesim popülariteden uzak duracağını belirtse de çoğunluk yine aynı yoldan devam ediyor.

Kazanan şarkılar hariç diyenler vardı o güzel işte.

Ayda 1 iyidir bence. Transfer dönemi, devre arası tatili-öğrenciler tatilde iken katılım iyi ama, lig başlayınca ve okullar açılınca (lise, üniversite) katılım düşer, zevki kaçar.

katilim varken yapilsa iyi olur iste, 1-2 ay sonra benim de pek zamanim olmaz, baskalarin da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt