Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
like varsa ben kazanırım o kolay![]()
Öyle değil ama onursalım. Fikirleri, moderatöre paslayacağız, isimsiz yine.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
like varsa ben kazanırım o kolay![]()
29 kişinin müziğini dinliyorsunuz da 20 kişinin hikayesini mi okumayacaksınız?![]()
Satranç turnuvası nasıl olur ki acaba?
Belli bir site üzerinden 1-2 adet gözlemci eşliğinde rahatça yapılır.
Geçen düzenleniyordu konu açıldı 1 yıl aynı kaldı öyle diyeyim ben. Ki çok isterim bana sorsan.![]()
Hadi müzik arka planda çalsa bile dinliyebiliyorsun, en azından başka işlerini de halledebiliyorsun. Birde müzik insanı sıkmıyor, şimdi işin yoksa 20 kişinin hikayesini tek tek oku, biraz zor bu iş Aslan![]()
Müzikte format değiştirerek gidilebilir işte.
1.Eski Eurovision şarkıları
2.Klasik Müzik
3.En iyi Cover'lar
4.Akustik
5.Enstrümental
6.En iyi klip
7.En iyi sahne şovu
böyle böyle gider bu.
Sorun şu ki millet 2 günde bir yarışma ister oldu. Bazıları da müzikten sıkıldı. Bana kalsa ben müzik işine tamamım her zaman fazla aksiyona hacet yok. Özellikle şu 1. şık yapılırsa katılmadan edemem.![]()
Şu Eurovision işini belirli aralıklarla yapın olsun bitsin. 2 günde 2 tane yapınca millet şevke geldi.![]()
Ona katılacağız da herkes bu sefer Nocturne'ü falan almak için kapışacak. Orada tıkanıyor işte.
Ayda 1 iyidir bence. Transfer dönemi, devre arası tatili-öğrenciler tatilde iken katılım iyi ama, lig başlayınca ve okullar açılınca (lise, üniversite) katılım düşer, zevki kaçar.