Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi gibi bir adamın takımı korkak oynatmasını anlayamıyorum.

BAM haginin elindede patladı biz baştan uyarmıştık bu BAM adam koltuğundan eder diye ...

Hagi'yi suçlayanların futbol bilgisinden şüphe ederim.Bu kulüp futbolcusundan yönetimine çok kalitesiz(!)

Berbat yönetim +berbat kadro sonuç doğal olarak bu yani daha fazlasını beklemek hayalciliktir!

Hayatımda izlediğim en berbat Galatasaray.Cihan ve orhan aklı dönem bundan çok daha iyidi!

Bakin bugun hakem ve kaleci yakti buyuk oranda bizi.10 kisi kalmamiza ragmen %53 topa sahip olma oraniyla tamamladik.Defansif futbola katilmiyorum.Sorun topun bizde olmasina ragmen kaliteli ayaklarin az olmasi.Arda,Baros,Pino,Kewell hucumun butun iyi adamlari yok,buda haliyle az pozisyon bulmamiza neden oluyor,millette bunu gorunce defansif oynuyoruz saniyor.

BAM kadar etkili Balta ve Servet'i görmezden gelmemek lazım. Hagi onlara da bir neşter atmalıydı. Hadi Balta'nın yerine oynayacak iki adam var sağlıklı oldukları takdirde ama Servet'in alternatifi bile yok. Banko oynuyor. Bir de takımın forveti yok, Stancu'yu niye aldık biz Baros da yokken oynatmayacaksak? Hagi geçen maçta da böyle yaptı. Yekta 18de bile yokken Arda sakatlanınca 11e girdi. Madem oynayabilecekti niye koymuyorsun direk, batacağımız kadar batmışız zaten niye BAM izleyelim. Tüm bu sözlerimde BAM falan Ayhan'ı hariç tutuyorum. Ayhan yedek olarak bu kulüpte kalmalı ve futbolu burada bırakmalı. Ama suç onda değil, onu üç senedir her maç alternatifsiz kılan, öyle bir ortasaha yaratan yönetimdedir.

Hagi: "Kiralık futbolcu istemiyorum."

Mourinho: "Yarım sezonluk süreçte kullanabileceğim bir forvete ihtiyacım var."

''Futbolcu I love you Hagi, teknik direktor I love you hagi degil ''

Hagi, güzel efsanem. Büyük insan. Kullandığın kanat oyuncularına bir bak, ikiside ofansif orta saha oyuncuları. Forvet desen forvet değil. Maçtan sonra biz bunu analiz etmeliyiz diyorsun. Ne diyeyim şimdi?

Abi ben artık yenmişiz yenilmişiz takmıyorum sahada oynanan futbola bakıyorum ama oda yok abi ne yapalım biz ??

Benim bir sorum olacak. Hagi'yi eleştirenler Mourinho, Ferguson, Guardiola falan bu takımın başına geçtiğinde her şeyin yoluna gireceğine mi inanıyor acaba? Çok merak ediyorum gerçekten, aydınlatırsanız sevinirim.

Benim bir sorum olacak. Hagi'yi eleştirenler Mourinho, Ferguson, Guardiola falan bu takımın başına geçtiğinde her şeyin yoluna gireceğine mi inanıyor acaba? Çok merak ediyorum gerçekten, aydınlatırsanız sevinirim.

Bu kadar paraya bu kadar dandik adamlar aldırmazlardı herşeyden evvel

Halen Servet diyorsunuz adam napsın daha canla başla oynuyor

Geri
Üst Alt