Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör
yine ama yine "ilk yari iyi oynarken, 2 gol yedik" demis
ilk yari iyi oynadik, hadi öyle olsun, peki öyle ise 1 gol poziisyonumuz varmiydi ilk yari, hatta tüm macta?
yoktu
ee, bunun neresi "iyi futbol" "iyi oynamak" ?
ilk yarida at gibi kosmak ve yorulmak mi iyi futbol?
olmiyor ama arkadaslar, bami, yönetimi Allah bildigi gibi yapsin ama Hagi de en az bunlar kadar suclu
yahu adamin takimi toplam 6 gol atmis, 3'ü kasimpasaya karsi, 1'i Cenkin hatali gülü....
büyük ihtimalle kümeye düsecek olan takima karsi oyniyorsun..
70 dk zorlaniyorsun, sonunda bir defans oyuncusu olan servetin golüyle öne geciyorsun, ardindan bu skoru korumak icin sarpi falan aliyorsun oyuna
ve ardindan cikip, "cok güzel oynadik, cok memnunun oynanilan futboldan" diyor.
saka gibi yeminle
bunu ilk kez yapmiyor, 3. lig takimina karsi oynadigimiz macta da, "iyi oynadigimizi düsünüyorum, ben memnunum " demisti
yani bu mudur Hagi nin iyi oyunu, bu mudur Hagi nin futbolu, Haginin td olarak kapasitesi?
millet stadta, ekran basinda oynanilan futboldan utaniyor, kanser oluyor ama Hagi bu futbolu süper buluyor
olmuyor ama gercekten, utanc verici bir durum.
insan hic degilse cikar der "daha yüzde 60/70 lerdeyiz, cok daha iyi olacagiz, cok daha iyi olmak zorundayiz" gibi bir aciklama yapar ama yok, Hagi son derece mutlu oynanilan futboldan.
sen 3. lig takima karsi zorlan, ligin dibindeki takima karsi 40 bin seyirci önünde zorlan, 4 maci toplam 5-6 poziyona girmeden bitir ve sonra cikip, "cok iyi oynadik, ben cok memnunum" dersen, millet sana sorar, bu mudur yani diye.
ayrica dün 1-0 korumak icin bir ofansif oyuncuyu cikarip, Kazim yada Yektayi Sarpi oyuna alicakti, Ama Ayhan sakatlandi, ve böylece onu oyundan almak zorunda kaldi.
yahu sen sampiyonluga mi oyniyorsun?
üzerinde hic baski olmamali, takim orta siralarda, oynat anasini satayim ofansif futbol, ne kaybedeceksin.
bu halde iken bile 1-0 korumayi calisiyorsan, sivasa karsi, yarin, öbür gün sampiyonluga oynarsan ne yapicaksin?
tehlikeli is bu
umarim camia olarak zor durumda oldugumuz icin, "1-0 olsun bizim lsun" diye düsünmüstür
yoksa Hagi nin korkak olmasi beni baya üzer.
yine ama yine "ilk yari iyi oynarken, 2 gol yedik" demis
ilk yari iyi oynadik, hadi öyle olsun, peki öyle ise 1 gol poziisyonumuz varmiydi ilk yari, hatta tüm macta?
yoktu
ee, bunun neresi "iyi futbol" "iyi oynamak" ?
ilk yarida at gibi kosmak ve yorulmak mi iyi futbol?
olmiyor ama arkadaslar, bami, yönetimi Allah bildigi gibi yapsin ama Hagi de en az bunlar kadar suclu
yahu adamin takimi toplam 6 gol atmis, 3'ü kasimpasaya karsi, 1'i Cenkin hatali gülü....