Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Onlarında defans hatları nanay. Herkez I.B.B. gibi acık top oynamaz.

Katilmiyorum ,ibb macinda bosladilar sadece maci seyrettim.Sakatlarida dondukten sonra trabzonla ,bursadan fazla puan toplarlar.Feneri katmiyorum bile.Ikinci yari cok supriz ve degisik gececek .

Biz 2. olalımda gerisi fasafiso. Ama sagbekleri bir facia. Birde defansın orta göbeginde bir eksikleri var.

Karim Ziani transferlerinede imrendim. Burada hemen her hafta öneriyodum adamı, Kayseriye gitti :)

Adamlarda ki Serdar Kesimal tam bizlik,begeniyorum ben , istesek Allah bilir ne fiyat cekerler.

Asıl topcu Erendi onlarda, ama futbol hayatı bitmis herhalde.

bu hafta ilginç şeyler olabilir, fb-ts maçı, ibb-bjk ve bizim maç biz maçımızı kazanırsak diğer rakiplerimiz puan kaybedecekler diye düşünüyorum, hele fener kaybettiği taktirde tepe taklak düşmeye başlar bu da bizim için üst sıralara yükselebilmemiz için avantaj olur, ibb de 5 haftadır kaybediyor ve 1 maç daha kaybetmek isteyeceklerini sanmıyorum, bu maçlara ayrı bir motive oluyorlar, olimpiyat stadı da devreye girdi mi beşiktaş'ın işi hiç kolay olmayacaktır, i.akın geri dönüyor bu maçla, ersan sakatlandı defansın tek hızlı adamıydı, diğer oyuncuların uyum içinde olacaklarını sanmıyorum, erhan, toraman-sivok-ismail dörtlüsü çok iyi bir defans kurgusu değil, bursa ile zaten biz oynuyoruz bu hafta büyük bir bonus haftası olabilir bizim için, öyle olmasını da diliyorum.

şuan kayseri maçını izliyorum da, kayseri için pek de iyi gitmiyor maç, berabere devam ediyor hala.. bi puan kaybı da kayseriden gelebilir.

eğer sağlam bir orta saha oyun kurucu alınırsa şampiyonlar ligine kalabiliriz

Getirdiği adamlardan sonrada ortasaha pas trafiğinde zerre ilerleme yok aynı tas aynı ham

Aynen öyle, o kadar kötü adamlara alıştık ki culio bile iyiymiş gibi gözüküyor(Bana göre o da vasat)

bunlar hıc mı calısmıyor ya bız bu kadar kalıtesız bır takım nasıl olduk

dusundukce hiddetleniyorum mac 2-0 gerıdeyız

delı gıbı saldıracaklarına,hala mıy mıy 5 m de pas yapıyorlar

Eksikler takımı etkiliyor bunu unutmamak lazım.

Ama şunu anlamıyorum; orta dörtlüyü kalkıp sol çizgide Culio sağ çizgide Yekta göbekte de Ayhan ve Mustafa yaparsan bu takım ne kanatlardan inebilir ne de göbekte pas organizasyonu. Yahu Culio ve Yekta bal gibi iç oyuncuları yani göbekte oynarlar. Top kontrolu, oyun görüşü, dusunebilme hızı zayıf Ayhan ve Sarp'ı oynatmak birçok atağı başlamadan bitiriyor. Hagi buna rağmen Ayhan-Sarp veya Barış'ı(ya da Cana) göbekte tercih ediyor.

Bu maç özelinde ne yapabilirdi? Baktın takım gitmiyor (tek santrfor oynarsan ve kanatlarda henüz olmamış Emre ve saf kanat oyuncusu olmayan Yekta, göbekte de Ayhan-Barış varsa hiç sürpriz değil) Barış sakatlandıgında Mustafa'yı alma oyuna Yekta'yı göbeğe çek, sağa Aydın al bari ya da Kazım'ı çek. Ayhan'ın atıldığına üzülmedim. İnşallah transfer yapılır da bir daha göbekte BAM ve Cana'yı görmeyiz. Yekta ve Culio'yu da kanatlarda(tam kanat oyuncusu pozisyonunda) görmek istemiyorum.

bunlar hıc mı calısmıyor ya bız bu kadar kalıtesız bır takım nasıl olduk

dusundukce hiddetleniyorum mac 2-0 gerıdeyız

delı gıbı saldıracaklarına,hala mıy mıy 5 m de pas yapıyorlar

Kalitesiz adamlarla bu kadar kayseri bile ambarat ziani gibi transferler yaparken galatasarayın culio stancu zapata gibi transferler yapmaya hakkı yok

Eksikler takımı etkiliyor bunu unutmamak lazım.

Ama şunu anlamıyorum; orta dörtlüyü kalkıp sol çizgide Culio sağ çizgide Yekta göbekte de Ayhan ve Mustafa yaparsan bu takım ne kanatlardan inebilir ne de göbekte pas organizasyonu. Yahu Culio ve Yekta bal gibi iç oyuncuları yani göbekte oynarlar. Top kontrolu, oyun görüşü, dusunebilme hızı zayıf Ayhan ve Sarp'ı oynatmak birçok atağı başlamadan bitiriyor. Hagi buna rağmen Ayhan-Sarp veya Barış'ı(ya da Cana) göbekte tercih ediyor.

Bu maç özelinde ne yapabilirdi? Baktın takım gitmiyor (tek santrfor oynarsan ve kanatlarda henüz olmamış Emre ve saf kanat oyuncusu olmayan Yekta, göbekte de Ayhan-Barış varsa hiç sürpriz değil) Barış sakatlandıgında Mustafa'yı alma oyuna Yekta'yı göbeğe çek, sağa Aydın al bari ya da Kazım'ı çek. Ayhan'ın atıldığına üzülmedim. İnşallah transfer yapılır da bir daha göbekte BAM ve Cana'yı görmeyiz. Yekta ve Culio'yu da kanatlarda(tam kanat oyuncusu pozisyonunda) görmek istemiyorum.

Teknik direktör kapasitesi kaldırmıyor Hagi'nin maalesef..Sadece seyrediyor maçları,,hiç bir hamle yok hiç bir katkı yok takıma..

En yakın zamanda yönetimle birlikte istifanı sunman dileğiyle...

Hagi'den teknik direktör falan olmaz. En başında da söyledik. Tamam futbolculuğu başka ama bu adamda taktik namına hiç bişey yok. Hele de oyun içinde ki taktik değişikliğini namına hiç ama hiç bir halt yok. Yazık ulan! Gelen giden Galatasaray'ın üstünde fantazi yapıyo. Biz kobaymıyız Teknik adamların elinde yahu!

Organizasyon diye birşey yok takımda maalesef. Geçen hafta ümitlenmiştim o golden sonra ama...:(

Bugünkü maçtan sonra Hagi'yi eleştirmek insafsızlıktır.

Bugün ki maç Haginin karar maçı olur bence.Radikal kararlar alacak bence..

Geri
Üst Alt